Zoeken naar zaal zonder catering

zaal zonder catering

zaal zonder catering - DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen. In de maanden mei tot half september zijn er veel mogelijkheden, maar ook in het winterseizoen zijn onze locaties regelmatig vrij. Voor meer informatie hierover verzoeken wij u contact op te nemen via mail of telefonisch. Vraag dan naar Frank. Prijzen op aanvraag. Voor Haarlem kunt u kiezen voor arrangementprijs per persoon v.a. 1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak.
Feestzaal huren met eigen catering Zoetermeer.
Vraag hier een offerte op maat aan. Zaal huren met eigen catering? Als enige partycentrum in Zoetermeer en één van de weinige zalencentra in de omgeving Den Haag en Rotterdam is 2B-Home een locatie waar het mogelijk is om zelfgemaakt of zelf meegebracht eten mee te brengen.
feestzaal huren almere
Grand Café Reeshof Huren zonder catering.
Huren zonder catering. Grand Café Reeshof is een uiterst geschikt café om een zaaltje te huren tot ongeveer 80 personen. Dus hebt u een borrel, afstudeerfeest, bruiloft, receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
tandheelkunde nijmegen
Kookstudio huren kookclub, vergaderlocatie, particuliere zaalhuur.
Naast kookstudio of vergaderaccomodatie is de ruimte van KookSchoolKunsten ook uitermate geschikt als locatie zonder catering. Het gemak van een zaal huren met meebrengen van eigen eten en drinken! Een bijeenkomst organiseren voor familie, vrienden, vereniging of stichting is altijd een leuke bedoening.
zaalverhuur amsterdam
Bruiloften, Feesten en verjaadagen Zaalverhuur7.
Waarschijnlijk ben je op zoek naar een locatie waar je je eigen catering mag verzorgen. Dat kan maar op weinig locaties in Utrecht. Kijk anders nog even of je hier nog een geschikte feestlocatie kan vinden of vraag ons via het contactformulier om advies.
prince 2 foundation
Locatie zonder catering Veluwe Veluwe Experts.
Voor een personeelsfeest, teambuildingsdag of andere bijeenkomst ben je hier welkom tot ongeveer dertig personen. Ook hier is het mogelijk deze locatie zonder catering af te huren. Daarnaast is deze locatie uitermate geschikt voor een vergadering of teambuildingsdag in combinatie met een activiteit op de Veluwe.
schimmel muur
Zaalverhuur Rotterdam Zaal Beatrix.
Dit scheelt natuurlijk enorm in vergelijking met concurrenten! Door deze manier van berekenen kunnen wij dus ook likeuren als Passoa en Malibu en buitenlands gedistilleerd zoals Bacardi en whisky schenken zonder dat u achteraf schrikt van de rekening. Vraag bij ons naar een vrijblijvende prijsopgave! Regio en bereikbaarheid. Onze klantenkring voor zaalverhuur in de regio Rotterdam komt uit de wijde omtrek; van Delft, Zoetermeer, Vlaardingen, Maassluis tot Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Rozenburg en Hellevoetsluis. Of het nu gaat om een huwelijk, personeelsfeest of verjaardag, maak een afspraak en overtuig uzelf dat Zaal Beatrix perfect aansluit bij uw wensen en uw budget. Eigen catering zaalverhuur Rotterdam. Het is bij ons helaas niet mogelijk om eigen catering te verzorgen in onze zaal.
De zalen van Partycentrum De Binnenhof. Email. Facebook. Google. RSS.
Voor de kleine intieme feestjes, vergaderingen of cursussen is er tevens een kleine zaal die geschikt is voor 15 tot 30 personen, ook geheel in te richten naar uw wens. Deze zaal is ook zonder catering te huren. Vraag naar de diverse mogelijkheden, uw feest is nog steeds onze zorg!
Feesten met eigen catering De Parel Sports Events BV Fijnaart.
Feesten met eigen catering. Bij een feest voor minimaal 100 gasten kunt u voor slechts 350, per gast zelf de catering laten verzorgen en onze professionele keuken gebruiken. Dit is over het algemeen gebruikelijk bij groepen met een buitenlandse afkomst.

Contacteer ons

voetbalkantine huren rotterdam
zaalverhuur rotterdam goedkoop
zaal huren hoofddorp
bootje varen amsterdam
feestzaal huren haarlem
goedkoop zaaltje huren breda
zaal zonder catering
verjaardag vieren utrecht
catering soest
bioscoopzaal huren amsterdam