Op zoek naar zaal zonder catering?

zaal zonder catering

locatie verhuur
Zaalverhuur Zonder Catering Vinden.nl.
Zaalverhuur Onder de Linden.met eigen catering-Otterlo Ede. Op een unieke locatie aan. de rand van de bossen van Otterlo op het terrein bij minicamping. Zaal Zonder Catering Vinden.nl. Info over zaal zonder catering. Resultaten van 8 zoekmachines! Feestzaal huren met eigen catering Zoetermeer 2b-home.nl. Feestzaal huren met eigen catering Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer. inclusive 5 uur Huur zaal binnenlands gedistilleerde dranken en uitkoop. Zaalverhuur Heemskerk Voor iedere gelegenheid. Geen eigen catering mogelijk Om de markers te zien selecteer. Wellicht ook interessant voor u? Ten Boogaerde Zaalhuur zonder catering. Bekijk onze laatste reportagefilmKlik op PLAY bovenaan de foto.Onze drie. stijlvolle ingerichte zalen bieden plaats aan 25 tot 350 personen voor alle gelegenheden.
zaalverhuur almere
Uitgebreid zoeken Trouwen Zoek jouw zaal kasteel partycentrum feestzaal feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Trouwen in een kasteel. Trouwen in een Kasteel in Zeeland. Trouwen in een Kasteel in Zuid Holland. Trouwen in een Kasteel in Gelderland. Trouwen in een Kasteel in Utrecht. Trouwen Kasteel in Noord Holland.
autoverhuur curacao
Grand Café Reeshof Huren zonder catering.
Dus hebt u een borrel afstudeerfeest bruiloft receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer Dit is mogelijk op Vrijdag avond Zaterdagmiddag en Zondagmiddag. Inbegrepen Gebruik van glaswerk licht en geluidsinstallatie gebruik van koelingen en de eindschoonmaak. Maximaal aantal tot 80 personen. Prijs Prijs op aanvraag.
katharos griekse yoghurt
Kookstudio huren kookclub vergaderlocatie particuliere zaalhuur.
KookSchoolKunsten huren als zaal. Naast kookstudio of vergaderaccomodatie is de ruimte van KookSchoolKunsten ook uitermate geschikt als locatie zonder catering. Het gemak van een zaal huren met meebrengen van eigen eten en drinken! Een bijeenkomst organiseren voor familie vrienden vereniging of stichting is altijd een leuke bedoening. Zeker als je het leuk vindt om tijd en energie vrij te maken voor de organisatie ervan. Meestal begint de organisatie ervan met een plan een budget en een locatie. Qua locatie én budget kun je al meteen bij KookSchoolKunsten terecht. De ruimte is geschikt voor circa 60 zittende mensen. Met een mix aan staan en zitplaatsen dus nog meer.
lamp babykamer
zaalverhuurder alles over zaalverhuur.
zaalverhuur-info.nl geeft een zo compleet mogelijk overzicht van zaalverhuurders in Nederland. Vind uw zaalverhuurder en alles over zaalverhuur.
lit bois massif
Feestzaal huren met eigen catering Zoetermeer.
Tot 100 personen 3850 p.p. Tot 200 personen 3650 p.p. Tot 300 personen 3350 p.p. Tot 400 personen 3000 p.p. Tot 500 personen 2700 p.p. Vraag hier een offerte op maat aan. Zaal huren met eigen catering? Als enige partycentrum in Zoetermeer en één van de weinige zalencentra in de omgeving Den Haag en Rotterdam is 2B-Home een locatie waar het mogelijk is om zelfgemaakt of zelf meegebracht eten mee te brengen. Dit is natuurlijk ontzettend plezierig wanneer u buffetten wenst uit onze verre culturen. Ideaal voor onder andere Hindoestaanse recepties Iranese trouwfeesten Turkse Hennafeesten of Afghaanse bruiloften 2B-Home zalencentrum biedt u de gelegenheid de zaal inclusief bediening en dranken te huren en rekent een service tarief voor het meebrengen van eigen hapjes of buffetten.
Zaalverhuur Rotterdam Zaal Beatrix.
Eigen catering zaalverhuur Rotterdam. Het is bij ons helaas niet mogelijk om eigen catering te verzorgen in onze zaal. Wel is het onder voorwaarden mogelijk om onze keuken te gebruiken. Neem voor meer informatie contact met ons op. Zaalverhuur Rotterdam uw wensen. Heeft u speciale wensen? Wij houden er graag rekening mee. Neem direct contact met ons op om wensen over zaalverhuur in Rotterdam te bespreken. U kunt aan de rechterkant van deze pagina ook een folder aanvragen. u bent hier Home Zaalverhuur Zaalverhuur Rotterdam. Ik wil de folder. Straat Huisnummer Postcode Plaats.
De zalen van Partycentrum De Binnenhof. Email. Facebook. Google. RSS.
Voor de kleine intieme feestjes vergaderingen of cursussen is er tevens een kleine zaal die geschikt is voor 15 tot 30 personen ook geheel in te richten naar uw wens. Deze zaal is ook zonder catering te huren. Vraag naar de diverse mogelijkheden uw feest is nog steeds onze zorg! Dek de tafel het is feest! Neem plaats en geniet! Bij een speciale gelegenheid hoort een feestelijk gedekte tafel. Lekker loungen in Partycentrum De Binnenhof. Kroonluchters voor een optimale sfeer!

Contacteer ons

voetbalkantine huren rotterdam
zaalverhuur rotterdam goedkoop
zaal huren hoofddorp
bootje varen amsterdam
feestzaal huren haarlem
goedkoop zaaltje huren breda
zaal zonder catering
verjaardag vieren utrecht
catering soest
bioscoopzaal huren amsterdam