Resultaten voor zaal huren hoofddorp

zaal huren hoofddorp

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
zaalverhuur almere
zaalverhuur haarlem
Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Daar kunnen we uiteraard mee helpen. Maar onze locaties zijn ook uitermate geschikt voor bruiloften feesten bedrijfspresentaties etc. Er is capaciteit voor 30 tot 200 personen. Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ live-muziek catering animatie dansshows workshops de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Zaalverhuur Hoofddorp Estee //4K YouTube.
Onze ruime keuken beschikt over professionele horeca-apparatuur waar u gebruik van kunt maken. In de zaal beschikken we ook over een tweetal vide. Een aan de voorkant van de zaal en een de achterkant van de zaal. De vide aan de voorkant van de zaal is eventueel te gebruiken als een afgezonderde eetruimte. Voor het gemak is er ook een trap die van de keuken direct naar de eetruimte gaat. Ons terrein beschikt over eigen parkeerplaatsen. Overigens zijn er in de omgeving voldoende gratis parkeerplaatsen. Zaalverhuur Hoofddorp Estee is bij uitstek geschikt voor al uw feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een bruiloft receptie of om een dansavond bij Estee is alles mogelijk.
brandblusser
Feestlocatie en Zaalverhuur MeerSquash Activity Hoofddorp.
023 562 35 14. Copyright 2016 MeerSquash Activity Algemene Voorwaarden Disclaimer Webdesign WebStation. Facebook Twitter Instagram Email.
https://www.warmtegroep.nl/cv-ketel-vervangen.php
Zaalverhuur Hoofddorp? Vind het op DNLS.
Welkom bij Claus de evenementenlocatie in Hoofddorp die samen met Courtyard by Marriott en Papas Beach House Claus Park Collection vormt. Geen eigen catering mogelijk. Gevestigd in de Hydrapier een architectonisch ontwerp van Asympote Architects uit New York is bijzonder centraal gelegen in de randstad. Geen eigen catering mogelijk. Van der Valk Hotel Schiphol A4 Amsterdam Airport. Vergaderen op hoog niveau dat is wat u bij ons mag verwachten.
Ruimte huren? Stichting Maatvast.
U bent hier Home Ruimte huren? Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit? Geeft u een leuke cursus en wilt u deze organiseren in één van onze ruimten? Lees dan hier de twee eenvoudige stappen op weg naar een ruimte in Maatvast. Bekijk onze accommodaties op de website. Op onze website vindt u per plaats een overzicht van de diverse locaties. Kies uit ons aanbod de accommodatie van uw voorkeur. Neem vervolgens telefonisch of per e-mail contact op met de betreffende accommodatie. Even langsgaan is natuurlijk ook altijd mogelijk!
Feestzaal.
Feesten partijen recepties presentaties vergaderingen en meer. Neemt u ook een kijkje in ons online fotoalbum. U bent van harte welkom om op afspraak de zaal te komen bekijken. Contactgegevens Tel 023-5573929 Email info@senniesfeestartikelen.nl Openingstijden Ma 1300 1800 uur Di-Do 0930 1800 uur Vrij 0930 2100 uur Za 0930 1700 uur Zo Op afspraak.
Particulier Event Center Fokker.
Een buffet luxe diner live entertainment een dj of een thema-event. Het team van Even Center Fokker regelt het voor u. Een zaal huren bij Event Center Fokker in Hoofddorp? Door onze centrale ligging zijn onze zalen uitstekend geschikt voor uw feesten en partijen. Wij hebben maar liefst 7 zaalcombinaties! Event Center Fokker heeft een begane grond een eerste etage en tweede etage. Voldoende gratis parkeergelegenheid en gemakkelijk bereikbaar met o.a. Wij zijn strategisch gelegen nabij Haarlem Amstelveen Schiphol Hoofddorp. Dave en Melissa Smit.
Zaal huren in hoofddorp Zaalhuren.net.
Zaal huren in Hoofddorp. Een overzicht van alle zalen in Hoofddorp. Zaal huren in Hoofddorp. Een zaal huren in Hoofddorp voor een feest receptie vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Hoofddorp. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Hoofddorp. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie. Top 8 van Hoofddorp. Bekijk de beste zalen. 59 locaties in hoofddorp. Er zijn geen zoekresultaten gevonden. Klik hier om terug te gaan naar de homepagina.
Verhuren Studio5.

Contacteer ons

voetbalkantine huren rotterdam
zaalverhuur rotterdam goedkoop
zaal huren hoofddorp
bootje varen amsterdam
feestzaal huren haarlem
goedkoop zaaltje huren breda
zaal zonder catering
verjaardag vieren utrecht
catering soest
bioscoopzaal huren amsterdam