Meer resultaten voor feestzaal huren haarlem

feestzaal huren haarlem

zaalverhuur almere
locatie verhuur
zaalverhuur haarlem
Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Daar kunnen we uiteraard mee helpen. Maar onze locaties zijn ook uitermate geschikt voor bruiloften feesten bedrijfspresentaties etc. Er is capaciteit voor 30 tot 200 personen. Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ live-muziek catering animatie dansshows workshops de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Feestlocatie verhuur en verjaardag locatie zaalverhuur Heemstede en Haarlem. Ook voor recepties en trouwlocatie RCH voetbalclub Heemstede Kom ook voetballen bij Racing Club Heemstede.
Uitermate geschitkt voor elk verjaardagsfeestje of andere party! RCH kantineverhuur in Heemstede is ook geschikt als Feestlocatie Haarlem Feestlocatie Bennebroek Feestlocatie Hillegom Feestlocatie Hoofddorp en Feestlocatie Cruquius en omgeving. De sportkantine heeft een rechthoekige plattegrond met een bouwlaag. Het is vrijstaand gelegen te midden van de sportvelden. De strakke bouw met het dak dat fors oversteekt is verwant aan de architectuur van Frank Loyd Wright. Het houten gebouw is gemaakt van Amerikaans grenen.
Lichtfabriek evenementen bv.
Beoordeling over Lichtfabriek evenementen bv. Geef ons een review. onvoldoende reviews om score weer te geven. Schrijf als eerste een beoordeling. Geef ons een review. onvoldoende reviews om score weer te geven. Schrijf als eerste een beoordeling. Voor een creatieve totaaloplossing op maat van uw event! Ontdek de nieuwsbrief Bestel nu!
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Seinwezen.
Dit is het Seinwezen. Team van het Seinwezen. Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Of je nu een locatie zoekt voor een bruiloft met 150 mensen of een spreekkamer voor 2 personen het Seinwezen biedt deze ruimte. Het pand heeft verschillende soorten zalen geschikt voor vergaderingen trainingen workshops kleinschalige festivals en meer. We zijn in overleg van 08.00 uur s ochtends tot s avonds 22.00 uur open. Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? De zalen van het Seinwezen bieden ruime mogelijkheden van congres workshop of seminar tot training sollicitatiegesprek of brainstormsessie.
www.partycentrumhaarlem.nl Home.
Met jarenlange ervaring staat Party Centrum Haarlem bekend om het professioneel verzorgen van bruiloften verjaardagsfeesten reunies recepties vergaderingen trainingen of condoleances. Samen met u wordt gezocht naar de beste formule waarbij geheel met uw wensen rekening wordt gehouden. Party Centrum Haarlem biedt mogelijkheden voor gezelschappen van ongeveer 30 tot 200 personen. Om alles lekker makkelijk en goed geregeld te hebben kunt u kiezen voor een arrangement. Hier zit alles bij in zoals zaalhuur bediening drankjes en eventueel gebak warme en/of koude hapjes en buffetten. Op de volgende pagina worden er een aantal voorbeelden gegeven.
Smile Sport Haarlem Faciliteiten bij Smile Sport.
Deze organisaties bieden de mogelijkheid tot goedkoop en flexibel sporten. Vul ons contactformulier in en vraag om meer informatie!
Zaal de Drukkerij Stempels in Haarlem.
Zaal de Drukkerij kan worden gebruikt een voor lunch/diner 80 personen receptie of feest 150 personen of een verandering/training/presentatie 50 personen.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Dus jij bent op zoek naar een locatie? Leuk! En je mag op deze locaties gewoon zelf je eigen catering regelen.
Zaalverhuurder in Haarlem zaalverhuur-info.nl.
Welkom bij The Partyfactory Uithoorn The Partyfactory Uithoorn heeft één van de mooiste zalen in Uithoorn en omstreken en kenmerkt zich door haar bijzondere thematische. Koningin Julianalaan 18 Uithoorn. 0297 30 30 21. De Lichtfabriek is de perfecte evenementenlocatie voor wie op zoek is naar een plek met een karakteristieke industriële feel. In De Lichtfabriek is bijna alles. De Vos Dance Studio's Haarlem. Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Daar kunnen we uiteraard mee helpen.

Contacteer ons

voetbalkantine huren rotterdam
zaalverhuur rotterdam goedkoop
zaal huren hoofddorp
bootje varen amsterdam
feestzaal huren haarlem
goedkoop zaaltje huren breda
zaal zonder catering
verjaardag vieren utrecht
catering soest
bioscoopzaal huren amsterdam