Op zoek naar bioscoopzaal huren amsterdam?

bioscoopzaal huren amsterdam

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Archief Marokko Community.
Marokko Community Yasmina Marokkaanse trouwpartijen Nederland en België Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Bekijk volle/desktop versie Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Pagina's 1 2 3. Assalaamu 3alaykoum Ik ben opzoek naar een kleine en betaalbare zaal in Amsterdam het liefst in west. Er moeten zeker 50 mensen in kunnen. Als het ruimte heeft voor zowel mannen als vrouwen dus gescheiden dmv een muur ofzo dan is dat helemaal ideaal. Mocht dat niet zo zijn dan hoor ik ook graag suggesties Het is voor in december inshaAllah.
zaalverhuur amsterdam
Zaalhuur Kriterion.
Organiseer uw filmevenementen in Kriterion! Filmtheater Kriterion biedt de mogelijkheid een filmzaal af te huren in het hart van Amsterdam. Bent u op zoek naar een mooie zaal voor een filmpremière of besloten filmvertoning? Heeft u een ruimte nodig om een college symposium of borrel te houden? Dan zet Kriterion haar deuren graag voor u open. Onze drie filmzalen zijn elk verschillend qua grootte en sfeer. Ze bieden ruimte aan zowel grote partijen als kleine initiatieven. Daarnaast is er ook gelegenheid tot het houden van borrels in ons aangename café. De zalen en het café zijn allemaal voor rolstoelen en mindervaliden te bereiken. Zaal K1 Piet Meerburgzaal.
Zaalverhuur Filmtheater de Uitkijk.
Het unieke theater is in 2007 geheel in stijl gerenoveerd waardoor u zich volledig in de jaren 20 van de Franse cinema waant. Onze filmzaal en foyer zijn te huur of het nu een bedrijfsuitje een feestje met vrienden screening of een persvoorstelling betreft. De zaal is vanwege haar podium ook zeer geschikt voor presentaties debatten symposia en workshops.
zaalverhuur amsterdam zuidoost zaal huren amsterdam zuidoost zaalverhuur groningen.
zaal huren amsterdam zuidoost. Zaal huren in Almere. Wij hebben de geschikte feestzaal voor u in Almere. Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl een saloon of een trendy loungetent. Zaal huren in Almere. Wij verzorgen actieve groepsuitjes en bedrijfsuitjes maar u kunt bij ons ook een zaal huren in Almere voor een verjaardagfeestje bruiloftsfeest of personeelsuitje. Zaal huren in thema. We hebben 4 verschillende thema feest zalen die je kunt huren. De grootste feest-zaal is de Party Games zaal. Deze feestzaal is ingericht met meubelen uit de jaren sixties. Zaalverhuur Café de Doos Groningen.
zaalverhuur amsterdam zuidoost feestlocatie zaal te huur amsterdam.
Je hebt direct contact met de zaaleigenaar zodat je altijd verzekerd bent van de laagste prijs. zaalverhuur amsterdam zuidoost feestlocatie zaal te huur amsterdam. zaal huren amsterdam zuidoost. zaal te huur amsterdam. Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2017-03-31T1458210000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie. Locatie verhuur DESMET STUDIO'S AMSTERDAM. Zaalverhuur Peperwortel Traiteur Catering.
LAB111 Film Eten Amsterdam.
We Come as Friends is vanaf 14 oktober te zien. Screening Generation E tijdens ADE. Een onderzoekende documentaire over de Europese festivalcultuur en de huidige generatie party people. De screening is onderdeel van het Amsterdam Dance Event programma. Vrijdag 16 oktober bij LAB111. Belgische animatiefilm Cafard exclusief in LAB111. Cafard is een bijzondere film voor de volwassen animatieliefhebber. In authentiek West Vlaams wordt het verhaal verteld van wereldkampioen Jean Mordant die betrokken raakt bij WO1 als hij wraak wil nemen op de aanranding van zijn dochter door de Duitsers. Door gebruik te maken van echte filmacteurs de artistieke kwaliteiten van een animatiefilm en technologie afkomstig uit de game-industrie is Cafard een visueel en integer spektakel. Cafard is vanaf 22 oktober te zien.
Bioscoopzaal huren of een besloten Filmvoorstelling? CineMeta digital BV.
bioscoopzaal huren besloten filmvoorstelling. 31 20 33 00 330 Wilt u een bioscoopzaal huren voor een besloten filmvoorstelling? CineMeta biedt u een sfeervolle zaal. Wilt u voor een bedrijfsuitje of een ander leuk moment een bioscoopzaal huren voor een besloten filmvoorstelling? Wat een leuk idee! Als betrouwbaar full service bedrijf helpen wij u graag met het organiseren van uw filmmoment. De zaal zelf biedt ruimte aan 56 mensen. Gelegen in Amsterdam Zuidoost is CineMeta uitstekend te bereiken per auto en openbaar vervoer. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid.
Zaalhuur Club Cinema.
Extras zoals een popcornwagentje springkussen of schmink-artiest verzorgen wij graag voor de gelegenheid. Club Cinema is sinds kort de enige echte Movie Club in Amsterdam Zwanenburg. Corporate events het afgelopen jaar mocht Club Cinema al vele zakelijke evenementen verzorgen zoals viewings van Tony Chocoloney de voorpremières van Fort Boyard het Koninkrijk en Van God Los. Ook is Club Cinema de vaste thuisbasis van Het mooiste meisje van de klas. Naast zaalhuur voor vertoningen en opnames regelen wij ook vervoer van en naar de locatie bijvoorbeeld met luxe business-class busje. Achter Club Cinema staat het organisatiebureau Holland Welcome Tours dat deel uitmaakt van de Holland Welcome Events Group BV. Jullie uitje is bij ons dus in goede handen.

Contacteer ons

voetbalkantine huren rotterdam
zaalverhuur rotterdam goedkoop
zaal huren hoofddorp
bootje varen amsterdam
feestzaal huren haarlem
goedkoop zaaltje huren breda
zaal zonder catering
verjaardag vieren utrecht
catering soest
bioscoopzaal huren amsterdam