Meer resultaten voor zaalverhuur amsterdam

zaalverhuur amsterdam

zaalverhuur almere
feestlocatie haarlem
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Rob de Nijs in Concert. Desmet Studio's' I Plantage Middenlaan 4a I 1018DD Amsterdam I info@desmet.tv I 31 020 521 7100. VEEL GESTELDE VRAGEN. ZAALVERHUUR AMSTERDAM Paul Weijenberg 2017-11-01T2318320000.: MAIL ONS Zaalverhuur op een unieke locatie in Amsterdam voor 80 tot 250 personen.
Zaalhuur De Hallen Amsterdam.
Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van zaalhuur binnen De Hallen Amsterdam. Een aantal van de gevestigde ondernemers verhuurt een deel van of zelfs zijn gehele ruimte aan derden. Bij de verschillende partijen is er volop ruimte aanwezig voor het organiseren van evenementen, congressen, lezingen, exposities, modeshows, beurzen en noem maar op. Vertel verder
schimmel op muur
Zaalverhuur de Diamant.
Aan de rand van Amsterdam Sloten ligt zaalverhuur partycentrum De Diamant. Een nieuwe locatie met grote allure in Amsterdam Sloten West. De Diamant Zaalverhuur Amsterdam biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in een sfeervolle omgeving met voelbare luxe.
prince 2 practitioner
PHW Congres, zaalverhuur in Amsterdam.
velux ramen
Zaalverhuur Amsterdam Voor iedere gelegenheid.
Het aanbod is veelzijdig en zo is er dus voor iedereen wel een geschikte locatie te vinden. Gebruik de filters aan de linkerkant om de zoekresultaten te verfijnen naar uw wensen. Zaalverhuur in Amsterdam, laat u verrassen door de bijzondere locaties!
zoekmachine optimalisatie
Bijzondere feestzalen Amsterdam DNLS.nl.
Amsterdam heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
deense bodem
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
RLGC44 Recycle Lounge Gallery Club zaalverhuur Amsterdam. Geschikte ruimte voor bruiloften of bedrijfsfeesten In onze mooie ruimte, met grote tuin organiseren wij regelmatig mooie feesten in eigen beheer. Daarnaast verhuren we ook door de week de ruimte voor bruiloften, onze locatie is een officiele trouwlocatie en hier is al al verscheidene malen dankbaar gebruikt van gemaakt wij hebben voor u een trouwambtenaar.
Een zaal of ruimte huren in Amsterdam, Vergaderen Coachruimte Verhuur-Stichting de Roos.
Stichting de Roos verhuurt imposante en sfeervolle ruimtes in haar prachtige pand aan het Vondelpark te Amsterdam. De zalen zijn geschikt voor allerlei soorten trainingen, vergaderingen, cursussen, lessen of workshops. We richten de zalen gratis voor je in naar wens! Kies uit verschillende soorten opstellingen van stoelen en tafels. Indien gewenst, compleet met audio/video apparatuur, een koffie of luncharrangement. Vraag ook naar de mogelijkheden om één van onze sprekers of trainers in te huren voor je bedrijfsuitje. Zaalverhuur is mogelijk per dag of dagdeel.
Zaalverhuur Amsterdam Museum.
Zo kan de plechtigheid plaatsvinden tussen de kunstwerken in de Amsterdam Galerij, in Museumcafé Mokum of buiten op de Jongensbinnenplaats. Daarnaast kun je een receptie of diner organiseren in Museumcafé Mokum. Je kunt contact opnemen over zaalverhuur via ons algemene telefoonnummer op werkdagen of via onderstaand emailadres.

Contacteer ons

voetbalkantine huren rotterdam
zaalverhuur rotterdam goedkoop
zaal huren hoofddorp
bootje varen amsterdam
feestzaal huren haarlem
goedkoop zaaltje huren breda
zaal zonder catering
verjaardag vieren utrecht
catering soest
bioscoopzaal huren amsterdam