Meer resultaten voor zaalverhuur amsterdam

zaalverhuur amsterdam

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
zaalverhuur almere
feestlocatie haarlem
Zaalverhuur De School Amsterdam.
Facebook Instagram NL EN. Verschillende lokalen tuinen en aula. De School is een unieke locatie in Amsterdam-West gevestigd in een voormalige technische school. Verschillende lokalen tuinen en aula worden aangeboden voor locatieverhuur en het organiseren van uw eigen evenement. We regelen alles voor uw evenement of het nu gaat om een diner of borrel modeshow of presentatie een netwerkbijeenkomst of een cultureel evenement. Informeer direct naar de diverse mogelijkheden voor verhuur of het organiseren van evenementen. Wij maken een offerte op maat of u kunt een afspraak maken voor een rondleiding.
zonnebank infrarood
Zaalverhuur Amsterdam Unieke Zaal Huren Amsterdam!
De zalen zijn multifunctioneel inzetbaar. De meeste locaties zijn schaalbaar zodat u ze aan kunt passen aan de opkomst van het publiek. De zalen zijn ruimtelijk opgezet en stralen rust uit. Zaalverhuur Amsterdam en omgeving. Zaal huren Amsterdam en omgeving. Bij Anna Haen kunt u een zaal huren die multifunctioneel inzetbaar is. Zo kunt u op de meeste locaties een verzorgde zakelijke lunch organiseren of een presentatie geven. Ook zijn de locaties stuk voor stuk geschikt voor een vergadering vergaderruimte Amsterdam of brainstorm sessie. De standaard benodigde faciliteiten hiervoor zijn aanwezig zoals een beamer en een WiFi verbinding. In overleg zijn uitgebreidere faciliteiten ook mogelijk. Ook lenen sommige locaties zich voor een familiereünie of familiebijeenkomst.
adwords help
Zaalhuur Studio/K.
Daarnaast is er voor borrels verjaardagen diners en zelfs bruiloften een scala aan mogelijkheden. Eerder hebben wij ruimte geboden aan PvdA Gemeente Amsterdam BNN America Today King Nascholing GGD Amsterdam Hogeschool van Amsterdam Universiteit van Amsterdam etc. Voor meer informatie omtrent specificaties prijzen en beschikbaarheid kun je contact met ons opnemen middels het aanvraagformulier. Voor overige vragen kun je een mailtje sturen naar zaalverhuur@studio-k.nu. Ook zijn de medewerkers van zaalverhuur dagelijks tijdens kantooruren bereikbaar via het algemene telefoonnummer 020-6920422. De grootste en modernste bioscoopzaal van de filmtheaters in Amsterdam. Leent zich uitstekend voor filmviewings premières presentaties en mixage. SK1 is doordeweeks tot 1430 beschikbaar en in het weekend tot 1200.
Verschillende leningen
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
Feestlocaties in Amsterdam Zuidoost. 1099 CT Amsterdam/ Duivendrecht.
camping
Bijzondere feestzalen Amsterdam DNLS.nl.
Geen eigen catering mogelijk. Passenger Terminal Amsterdam is dé eventlocatie in hartje Amsterdam met een fenomenaal uitzicht op de IJ-haven en de binnenstad met uitstekende. Geen eigen catering mogelijk. Theater en congrescentrum De Meervaart. Het best bereikbare Theater van Amsterdam gelegen aan de Sloterplas. Naast Theater zijn wij ook event vergader en congreslocatie. Geen eigen catering mogelijk.
Welkom bij The Royal Zaalverhuur.
Geeft u een klein feestje of een groot feest? Voor zowel kleinschalige ontmoetingen als voor grote evenementen heeft Zaalverhuur The Royal een geschikte ruimte. Zaalverhuur The Royal de idea. Welkom bij The Royal Zaalverhuur. Bent u op zoek naar een mooie zaal om iets te vieren? Dan bent u bij Zaalverhuur The Royal aan het juiste adres. In een sfeervolle en gezellige omgeving genieten uw gasten van uw feest. Wij dragen bij aan een onvergetelijke indruk die uw gasten zullen krijgen. Ieder feest of andere gebeurtenis zien wij als een unieke gebeurtenis. Om dit evenement tot een succes te maken denken wij graag met u mee over de invulling.
Groepen/Zaalhuur Café Vrijdag Amsterdam.
Cafe Vrijdag is zeer geschikt voor grotere groepen. Je kunt bij ons je diners verjaardags afscheids afstudeer en promotieborrels geven. Ook vergaderen is mogelijk. We hebben.
Zaalverhuur in Almere VVC.
Een feest zaal huren met of zonder bediening of catering. 4 verschillende zalen te huur ieder met een eigen thema. Nieuw de LoungeTent en Ibiza Plein.

Contacteer ons

voetbalkantine huren rotterdam
zaalverhuur rotterdam goedkoop
zaal huren hoofddorp
bootje varen amsterdam
feestzaal huren haarlem
goedkoop zaaltje huren breda
zaal zonder catering
verjaardag vieren utrecht
catering soest
bioscoopzaal huren amsterdam