Zoeken naar zaalverhuur haarlem

zaalverhuur haarlem

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
zaalverhuur almere
Zaalverhuurder in Haarlem zaalverhuur-info.nl.
Welkom bij The Partyfactory Uithoorn The Partyfactory Uithoorn heeft één van de mooiste zalen in Uithoorn en omstreken en kenmerkt zich door haar bijzondere thematische. Koningin Julianalaan 18 Uithoorn. 0297 30 30 21. De Vos Dance Studio's Haarlem. Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Daar kunnen we uiteraard mee helpen. Maar onze locaties zijn ook uitermate geschikt voor. De Lichtfabriek is de perfecte evenementenlocatie voor wie op zoek is naar een plek met een karakteristieke industriële feel.
trouwlocatie amsterdam
Zaalverhuur Haarlem voor 20 tot 2000 personen.
Havenrijk Uitgeest ziet je graag terug. Parkeren bij de deur. www.havenrijk.nl / 0251 313937.
Smile Sport Haarlem Sportschool Haarlem Zaalverhuur.
Smile Sport Haarlem Een trendy veelzijdige sportschool met een totaaloppervlak van 650 m2. Onze sportschool is een ideale locatie voor trainingen workshops vergaderingen. bruiloften en natuurlijk sportactiviteiten van 1 tot 50 personen! bijvoorbeeld een workshop of vergadering met sportactiviteiten zijn mogelijk. Het moderne stijlvolle interieur van Smile Sport zorgt voor een warme en sfeervolle. Mensen voelen zich er erg gauw thuis. De verschillende ruimtes maken Smile Sport zeer gebruiksvriendelijk en uiterst geschikt.
Zaalverhuur Purple Pool Purple Pool Pool-café Haarlem.
Home Zaalverhuur Purple Pool. Meer informatie volgt nog. Interesse in het huren van een ruimte bij Purple Pool? Neem vrijblijvend contact op. Purple Pool op Facebook.
Zaalverhuur Haarlem Schröder Zaal huren.
Dat doe je bij Schröder. Voor een goed feest is meer nodig dan een leuke en sfeervolle ruimte of feestzaal. Binnen ons familiebedrijf staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee feestzalen in het centrum van Haarlem. Zowel de grote als kleine zaal zijn af te huren voor bruiloften bedrijfsuitjes vergaderingen vrijgezellenfeesten jubilea of promoties. Zijn we nog iets vergeten? Neem dan contact met ons op we staan open voor suggesties en we denken graag met je mee!
www.partycentrumhaarlem.nl Home.
Met jarenlange ervaring staat Party Centrum Haarlem bekend om het professioneel verzorgen van bruiloften verjaardagsfeesten reunies recepties vergaderingen trainingen of condoleances. Samen met u wordt gezocht naar de beste formule waarbij geheel met uw wensen rekening wordt gehouden. Party Centrum Haarlem biedt mogelijkheden voor gezelschappen van ongeveer 30 tot 200 personen. Om alles lekker makkelijk en goed geregeld te hebben kunt u kiezen voor een arrangement. Hier zit alles bij in zoals zaalhuur bediening drankjes en eventueel gebak warme en/of koude hapjes en buffetten. Op de volgende pagina worden er een aantal voorbeelden gegeven.
Zaalverhuur Pletterij.
Aan onze huurders bieden we een inspirerende omgeving goede werksfeer en prettige prijzen! De Pletterij beschikt over een vergaderzaal en een theaterruimte met een podium film en tv-scherm en bar. Deze faciliteiten zijn bijzonder geschikt en te huur voor vergaderingen cdpresentaties try outs repetities opnames en heugelijke bijeenkomsten. Er worden twee tarieven gehanteerd een dag en een avond/weekendtarief.
Gymlokalen.
023 512 17 00. SRO Zakelijk Algemene voorwaarden Vacatures Sitemap. 033 422 51 00.

Contacteer ons

catering op locatie
zaal huren apeldoorn
goedkope zaal huren apeldoorn
zaalverhuur haarlem
bruiloft zaal
zaalverhuur amsterdam osdorp
schuur huren feest
feestruimte huren