Op zoek naar zaalverhuur amsterdam osdorp?

zaalverhuur amsterdam osdorp

zaalverhuur almere
feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
feestzaal haarlem
Skypalace Party Events.
De inrichting van SkyPalace is chique en stijlvol een ambiance met allure van een hedendaagse verwenning. De entourage en inrichting maakt de zaal bij uitstek geschikt voor het perfecte decor van uw bruiloft! SkyPalace biedt zitplaats van 100 personen tot 600 personen. Door onze jaren lange ervaring garanderen wij dat uw speciale dag daadwerkelijk de mooiste dag van uw leven wordt. Wij kunnen al uw zorgen uit handen nemen van de fotograaf tot aan het eten van de cameraman tot aan het drinken alles zal nauwkeurig en tot in de puntjes verzorgd zijn.
juwelier
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Gelukkig stellen de weergoden ons niet teleur en gunnen ze ons nog een zwoel nazomers afscheid. We staan altijd voor U klaar! Leuke zaal voor n leuk feestje tot ongeveer 80/90 personenwij zijn n sportkantine aan n sporthal en zeer geschikt voor feestjes in de weekenden zaterdag/zondag en vanaf medio mei tot september ook op de vrijdagavondzaalhuur is gratis en voor de drankjes hanteren we prijzen van 150 euro voor bier/fris.
brandblusser
Verhuur Scouting Sarto Amsterdam.
In het park rond het gebouw is genoeg ruimte voor sport en spel. Supermarkten Sierplein en Osdorpplein op 15 kilometer. NS-station Amsterdam-Lelylaan op 15 kilometer. Tramlijnen 1 en 17 richting Amsterdam Centraal op 05 kilometer 30minuten verbinding. Het huisadres van het clubgebouw is géén postadres. In de periode van de zomerkampen zijn de standaard wisseltijden op de zaterdagen vertrek vóór 11.00 uur aankomst vanaf 14.00 uur. Het gebouw dient schoon achtergelaten te worden. De kosten zijn 9000 per nacht totaal 15000 borg. Afwijkende verzoeken kunnen alleen in overleg worden overeengekomen. Bij serieuze interesse kunt u mailen naar verhuur@scoutingsarto.nl. Geeft u alstublieft meteen aan met hoeveel personen u wilt komen welke periode u wilt huren met uw gegevens inclusief telefoonnummer.
https://www.warmtegroep.nl/cv-onderhoudsabonnementen.php
Zalen KRISTAL PARTY EVENTS.
Whats app of bel op kantoor uren met 0642581500. Kristal Party Events Jan Rebelstraat 21 1069 CA Amsterdam West info@kristalpartyevents.nl Route.
Welkom bij The Royal Zaalverhuur.
Geeft u een klein feestje of een groot feest? Voor zowel kleinschalige ontmoetingen als voor grote evenementen heeft Zaalverhuur The Royal een geschikte ruimte. Zaalverhuur The Royal de idea. Welkom bij The Royal Zaalverhuur. Bent u op zoek naar een mooie zaal om iets te vieren? Dan bent u bij Zaalverhuur The Royal aan het juiste adres. In een sfeervolle en gezellige omgeving genieten uw gasten van uw feest. Wij dragen bij aan een onvergetelijke indruk die uw gasten zullen krijgen. Ieder feest of andere gebeurtenis zien wij als een unieke gebeurtenis. Om dit evenement tot een succes te maken denken wij graag met u mee over de invulling.
Zaalverhuur Biljart en Dartcentrum Osdorp in Amsterdam Zaalverhuurgids zaalverhuur-overzicht.nl.
Ga direct aan de slag. Toggle navigation Bedrijf aanmelden. Biljart en Dartcentrum Osdorp. 02061 Toon nummer www.biljartendart.nl. data-actionshare/whatsapp/share Delen via WhatsApp. Tip bedrijf Streetview Route. Neem contact op Contact opnemen Schrijf een beoordeling Schrijf beoordeling. Ziet u iets wat niet hoort of niet klopt? Dit bedrijf heeft helaas nog geen omschrijving. Bent u echter de eigenaar van dit bedrijf?
Sport Gemeente Amsterdam.
Neem dan contact op met de gemeente. Gemeentelijk informatienummer 14 020. op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Vind een telefoonnummer of adres. Stuur een e-mail via het mailformulier. Wat is er te doen in Amsterdam?
Theater en zalenverhuur.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefoon 020 52 30 910. Bezoekadres Oosterdokskade 143 1011 DK Amsterdam. Postadres Oosterdoksstraat 110 1011 DK Amsterdam. Mijn Bibliotheek verlengen en reserveren. Bibliotheekservice in de wijk. Dienstverlening zorg en dienstencentra. Kunnen wij u helpen?

Contacteer ons

catering op locatie
zaal huren apeldoorn
goedkope zaal huren apeldoorn
zaalverhuur haarlem
bruiloft zaal
zaalverhuur amsterdam osdorp
schuur huren feest
feestruimte huren