Op zoek naar zaal huren apeldoorn?

zaal huren apeldoorn

zaalverhuur almere
Partycentrum Apeldoorn Partyboerderij Vossenberg.
Zo regelen wij voor u in Apeldoorn ook graag de catering en een stijlvol ontvangst. Uiteraard gebeurt dit geheel volgens uw wensen. Dit maakt ons tot de perfecte feestlocatie! Waarmee kunnen wij u helpen? Zaal huren en feest organiseren. Vergaderen op een prachtige en bijzondere vergaderlocatie. Het organiseren van een uitje of dagje weg. Catering aan huis of bij ons op locatie. Bovenstaande is maar een greep uit waarvoor u bij ons partycentrum terecht kunt. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Zaal huren en feest organiseren. In al die jaren dat wij bestaan hebben wij een breed scala aan feesten georganiseerd voor gasten in en rondom Apeldoorn. Dit hebben wij te danken aan onze meerdere sfeervolle zalen en schitterende terrassen.
Dienstencentrum De Veste Apeldoorn.
Er zijn een aantal vaste huurders waarvan Phoenix vereniging voor dans zang en muziek de grootste is.
QC-Studio Zaalverhuur.
Dus ook met een kleine groep kunt u bij ons terecht! De ruimte heeft onder andere een moderne bar en een ruime keuken. Onze zaal kunt u vinden aan Curaçao 22 in Apeldoorn Zuid dichtbij de afslag van de A1. Er is voldoende parkeergelegenheid naast het pand. Kijk het fotoalbum voor een impressie van de ruimtes en neem contact op voor meer informatie en reserveringen.
Informatie over Stichting Dienstencentrum Danszaal de Veste in Apeldoorn.
Er zijn een aantal vaste huurders waarvan Phoenix vereniging voor dans zang en muziek de grootste is en club latin de latin sfeer brengt. Het is mogelijk om vooral in het weekend incidenteel de zaal en/of het café te huren. De zaal 13 bij 13 heeft een zwevende houten vloer ideaal voor dansactiviteiten en een spiegelwand die door gordijnen afgedekt kan worden. Bij de zaal hoort ook een kleine zaal 7 bij 7 die d.m.v. een panelenwand afgesloten kan worden. Er is meubilair aanwezig stoelen tafels statafels voor ongeveer 100 personen. In de zaal is een geluidsinstallatie aanwezig die er eventueel bij gehuurd kan worden.
Verhuurlocaties Accres zakelijk.
Bent u op zoek naar zaalverhuur of een vergaderlocatie? Misschien wilt u binnenkort wel uw verjaardag vieren of heeft u een bedrijfsborrel? Accres biedt tal van mogelijkheden. Met of zonder catering. De diverse locaties bieden voor ieder wat wils waarbij wij eventueel de catering voor u verzorgen. U kunt er ook voor kiezen om de catering zelf te organiseren afhankelijk van de gekozen locatie.
Zaalverhuur Accres zakelijk.
Er zijn veel redenen om een zaal te huren. Voor een vereniging een workshop vergadering cursus of feest. Voor de diverse redenen bieden wij met onze locaties passende oplossingen. De verhuurlocaties hebben beschikking over een podium en zijn daarmee ook uitermate geschikt voor bedrijfspresentaties dans en toneelvoorstellingen. Onze locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Parkeervoorzieningen zijn goed geregeld en bij de meeste verhuurlocaties direct voor de deur. Bent u op zoek naar zaalverhuur in Apeldoorn?
Verhuur van Gigant Podium Filmtheater.
Een telefoonnummer bestaat uit maximaal 13 karakters. Invoer geen geldig emailadres. Vul in onderstaande kolom zo specifiek mogelijk in waar u informatie over wilt hebben.
Alle zaal huren in Apeldoorn overzicht van 1 bedrijven over zaal huren in Apeldoorn.
Zaal huren in Apeldoorn. Zaal huren in Apeldoorn. U heeft gezocht naar bijvoorbeeld zalen verhuur in Apeldoorn. Er zijn in totaal 1 stuks zalen. Meer over zaal huren. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Apeldoorn en behoren tot de categorie zalen. Klik een item uit de categorie partycentrum in de plaats aan voor onder andere informatie betreffende de onderneming of contactgegevens. De lijst is gekoppeld aan partycentrum in Apeldoorn. Meer bedrijven in Apeldoorn. Wij vonden meer informatie over zaal huren.

Contacteer ons

catering op locatie
zaal huren apeldoorn
goedkope zaal huren apeldoorn
zaalverhuur haarlem
bruiloft zaal
zaalverhuur amsterdam osdorp
schuur huren feest
feestruimte huren