Resultaten voor schuur huren feest

schuur huren feest

verjaardag locatie amsterdam
feestzaal haarlem
Locaties voor een rustieke bruiloft oude schuren.
Vind je Friesland te ver? Er zit een luxe groepsaccomoodatie bij ideaal voor overnachting van jullie gasten. De Schaapskooi Ottoland Zuid-Holland nabij Dordrecht. De Schaapskooi is misschien wel de mooiste schuur van Nederland een schuur zoals je hoopt dat ze er zijn. En het goede nieuws isje kunt m huren voor je bruiloft! Er is laatst ook een trouwbeurs in georganiseerd en dat zag er heel mooi uit! Boerderijschuur Land Zeezicht Zeeland. Als je echt groots wilt uitpakken ga dan eens een kijkje nemen op deze locatie. Je kunt in deze prachtige schuur met houten balken een bruiloft geven voor honderden mensen. Gelukkig kan de schuur ook kleiner gemaakt worden.
zaalverhuur haarlem
Feest Cultuur in de Schuur.
Vakantie op de Welle. Vergaderarrangement en Vrije Verhuur. Onze Schöppe is heel geschikt voor een besloten feest voor een gezelschap tot ca. In het laagseizoen is de Schöppe daarom ook voor dit doeleind te huur. Wij geven graag tips voor de invulling! Er is een ruim voorziene bar. Voor catering van maaltijden en buffetten hebben we goede afspraken met een leverancier om de hoek. Samen met u ontwikkelen we het feestelijke concept dat bij u past.
goedkoop kinderfeestje
Groene Schuur Altijd de leukste feesten.
Welkom op de website van Groene Schuur. Wil je altijd op de hoogte gehouden worden? Like ons dan op Facebook! Hier vind je algemeen nieuws de huisregels contactgegevens en ons alcoholbeleid. Welkom op de website van Groene Schuur. Wil je altijd op de hoogte gehouden worden? Like ons dan op Facebook! Hier vind je algemeen nieuws de huisregels contactgegevens en ons alcoholbeleid. Wil jij up-to-date blijven van de Groene Schuur? Like ons op Facebook! Like ons op Facebook. Veranderingen per 3 september. 22 July 2016 Bas Leave a comment. Bij Groene Schuur proberen we constant de beleving en service te verbeteren. Per 3 september worden de volgende dingen beschikbaar en/of ingevoerd.
taxi arnhem
Vergaderen in het Oldambt Boerderij Hermans Dijkstra.
De boerderij biedt u een uitstekende omgeving om te vergaderen en het houden van een presentatie of een bedrijfsuitje.
fiets wandhouder
Familiefeest Buitengoed de Panoven.
Vier dan jouw feest op Buitengoed de Panoven in de sfeervolle feestruimte De Herberg. Wij rekenen namelijk geen zaalhuur! Je kunt het onderstaande arrangement boeken maar andere opties zijn uiteraard in overleg ook mogelijk! Buitengoed is een officiele trouwlocatie voor de gemeente Zevenaar. Je kunt bij ons het Ja-woord aan elkaar geven! Ontvangst met Kir royale locale. Eigen programma borrelen dansen live band etc. Het bovenstaande arrangement is te boeken vanaf 30 personen. We brengen geen zaalhuur in rekening. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.
gazelle elektrische fiets
Ruimte huren Thiemeloods.
Wij denken graag met u mee! Ruimte huren Zaal Foyer Proef Lokaal Salon. U kunt een ruimte huren voor. Vergadering Presentatie Feest Workshop Bruiloft Optreden Proeverij Uitvaart Lezing Kinderfeestje Vinylmarkt Cursus/training Theatervoorstelling Concert Optreden Benefiet. De Foyer is open voor lunch borrelen van vrijdag en zaterdag 1200-1800 uur en rond openbare activiteiten bekijk hiervoor onze Agenda. 1400 Tangodansen in het park. Tangodansen in het park. Aug 27 @ 1400 2100. Kom tangodansen in het Thiemepark! Wij nodigen iedereen van harte uit om mee te doen met de gratis kennismakingsles van 1400-1500 uur. Inthieme Tangosalon van 1500 tot 2100 uur.
inbouw koelkast
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Bruiloft of Feestlocatie Bruiloft of Feestlocatie 133 Cafe of Restaurant Cafe of Restaurant 75 Feest of Partytenten Feest of Partytenten 80 Feestzaal of Podium Feestzaal of Podium 122 Vergader of Congreslocatie Vergader of Congreslocatie 104. Met catering Met catering 88. Aangesloten bij KvK Aangesloten bij KvK 93. Met beoordeling Met beoordeling 73. Standaard sortering Beoordeling Locatie. Huur onze huiskamer voor een feest verjaardag of jubileum! Bent u op zoek naar een locatie voor een vergadering conferentie bruiloft of gemeenteweekend? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op beloofde land is het allemaal mogelijk.
atag cv ketel
Hoe wij een schuur transformeren in een gezellige feestzaal! Veenendaal Catering Partyverhuur.
Home Over ons Transformatie voorbeelden Hoe wij een schuur transformeren in een gezelli. Kijkje achter de schermen. Hoe wij een schuur transformeren in een gezellige feestzaal! Terug naar het overzicht. Hier een impressie van hoe wij een schuur transformeren in een gezellige feestzaal! Gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee en een petit fourtje inrichting doormiddel van netten decoratie verlichting enzovoort drive-in show compleet met laser karaoke beamers enzovoort natuurlijk mag een trendy bar niet ontbreken Let's get the party started!

Contacteer ons

catering op locatie
zaal huren apeldoorn
goedkope zaal huren apeldoorn
zaalverhuur haarlem
bruiloft zaal
zaalverhuur amsterdam osdorp
schuur huren feest
feestruimte huren