Resultaten voor feestruimte huren

feestruimte huren

locatieverhuur
feestzaal haarlem
Prijzen zaalhuur per uur Zaalverhuur7.
Download offerte tot 15 personen. Download offerte tot 40 personen. Download offerte tot 100 personen. Wil je een zaal huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen Nederland. We hebben een heel goede sessie gehad op een fijne plek. Het ontvangst was heel vriendelijk en flexibel met de catering. Dat was erg prettig. Ik zal de locatie zeker bij collega's aanraden.
Zaalverhuur Restaurant Kreta Almelo.
Restaurant Kreta te Almelo
Zaalverhuur locatie's voor feesten en bijeenkomsten.
Overzicht van zalen en locatie's in Apeldoorn Loenen Beekbergen Wenum wiesel.
Cultuurboerderij Westerklavier voor concerten en zaalverhuur.
Zaalverhuur Groningen Cultuurboerderij Westerklavier Den Horn Concertlocatie Feestlocatie Vergaderlocatie Ruimte voor vergaderingen.
Feestlocaties Dordrecht 15 tot 250 p.p.
Feestlocatie arrangementen van 15 tot 250 p.p. voor personeelsfeesten trouwerijen of zakelijke evenementen in Dordrecht en omgeving.
VVV Zuid-Holland Zuid.
Ruimte huren Perron-3.
Feestje? De Blokhut.
Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487. Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering. Er zijn veel mogelijkheden die wij bieden in verschillende prijsklasses. Hiernaast rekenen wij geen extra zaalhuur of schoonmaakkosten. Feestjes bij De Blokhut. Werken bij De Blokhut? Op dit moment zijn de volgende vacatures beschikbaar. Bediening medewerker terras m/v.

Contacteer ons

catering op locatie
zaal huren apeldoorn
goedkope zaal huren apeldoorn
zaalverhuur haarlem
bruiloft zaal
zaalverhuur amsterdam osdorp
schuur huren feest
feestruimte huren