Meer resultaten voor bruiloft zaal

bruiloft zaal

Bruiloftzalen TrouweninZeeland.com in Noord Holland.
Bowling en Partycentrum de Kruitmolen bruiloftzaal. Sfeervolle locatie voor bruiloften en partijen. Voor iedere bijzonder feest kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld voor recepties, vergaderingen, personeelsfeesten en bruiloften. Strand Café Dok trouwen aan de Zeeuwse kust in een sfeervolle zaal.
zaal huren haarlem
MeetingDistrict Partycentrum feestlocatie. Zaalverhuur Nieuwegein Utrecht.
Beurzen en productpresentaties. De flexibele opzet in ons partycentrum van onze feestzalen zorgt ervoor dat precies de juiste formaat zaal ingezet kan worden voor bruiloften en feesten. U kunt dus bij ons terecht voor een kleine, grote of zelfs gescheiden groepen.
bruiloft zaal huren
MAROKKAANSE BRUILOFT Feestzalen.
Wij hebben een grote zaal voor 250 gasten en een separaat een zaal voor 60 personen De Flexibele opzet in ons zalencentrum van onze feestzaal zorgt er voor dat u bij ons terecht kunt voor uw bruiloft en feesten. Afhankelijk van uw wensen, de grootte en aard van uw feest, waardoor het heel eenvoudig is om mannen en vrouwen apart te ontvangen.
seo consultants
Trouwzaal, Bruiloftzaal, Trouwzaal Brabant, Trouwzaal Breda, Trouwzaal Tilburg, Trouwzaal Oosterhout, Marokkaanse trouwzaal, Turkse trouwzaal, Trouwzaal, Zaal huren.
Aangrenzend een terras en grote tuin met kinderspeelplek waarin eventueel nog ruimte is voor een partytent. Onze sfeervol ingerichte zalen zijn geschikt voor maximaal 350 personen grote zaal /-300m2 35, meter hoog met podium en twee kleine zalen van 70 en 90m2.
fulfilled
Zalen BruiloftenVergaderen, Congressen Hotel Oostzaan-Amsterdam.
De centrale ligging maakt Hotel Oostzaan Amsterdam niet alleen bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, congressen, meerdaagse conferenties en beurzen. Maar ook voor feestelijke bijeenkomsten als verjaardagen, recepties, diners of uw bruiloft bent u bij ons aan het juiste adres.
bruiloft zaal
Wat zijn de prijzen voor het huren van een feestzaal? Moslim Bruiloft Zalen.
750 zitplaatsen aan 75 ronde tafels. Heeft u een bruiloft waarbij zaalruimte 1 en 2 voldoende zitplaatsen biedt, dan is de prijs 11, per gast met een minimum van 2.000. Van sporthal naar feestzaal. Verwacht u meer gasten dan kunt u de gehele of een deel van zaalruimte 3 Sporthal in laten richten als feestzaal.
zaalverhuur bruiloft
Het Paleis Een unieke locatie voor uw bruiloft, feest of receptie. Het Paleis Een unieke locatie voor uw bruiloft, feest of receptie.
Een unieke locatie voor uw bruiloft, feest of receptie. WELKOM IN HET PALEIS. Wij zijn een unieke gelegenheid met faciliteiten voor zowel particuliere als zakelijke feesten en gelegenheden. Wij beschikken over sfeervolle en luxe zalen voorzien van alle faciliteiten geschikt voor bijzondere bruiloften, hennafeesten, zakelijke evenementen en recepties.
congreszalen brussel
Sterrebosch Wijchen Zaalverhuur Bruiloft Catering.
Elke dag een heerlijke lunch! Van ma t/m zondag 10.00 tot 17.00 uur. Wij zijn geopend van DI. Reserveren in ons restaurant 024 64 124 72. Meer info: info@sterrebosch.nl. Grand Café Sterrebosch. ALLE EVENEMENTEN TONEN. Magic Cabaret Theater Diner 26-04-2016.

Contacteer ons

catering op locatie
zaal huren apeldoorn
goedkope zaal huren apeldoorn
zaalverhuur haarlem
bruiloft zaal
zaalverhuur amsterdam osdorp
schuur huren feest
feestruimte huren