Resultaten voor bruiloft zaal

bruiloft zaal

trouwfeest amsterdam
Home TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE. TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE Paul Weijenberg 2017-03-31T1451120000. STUUR MIJ INFO Trouwen in Amsterdam feest en ceremonie bruiloft voor 80 tot 250 personen. Als je wilt trouwen in Amsterdam dan is Desmet Studio's dé locatie voor jullie huwelijk. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als bruiloftslocatie.
Bruiloftzaal TrouweninUtrecht.nl in Utrecht.
Anafora biedt een schitterend decor voor jullie idea. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE. De Nonnerie jouw bruiloft kan in elke ruimte plaatsvinden. Trouwen en feestvieren op 1 locatie. Jouw bruiloft is één van de mooiste dagen in jouw leven! En deze dag wil je uiteraard perfect georganiseerd hebben. Maar er komt ook een heleboel bij kijken. De Nonnerie in Maarssen helpt je graag een flink s. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE. De Lage Vuursche onze bruiloftzaal is geschikt tot 80 personen. Café-Restaurant De Lage Vuursche bied je een bijna onbegrensd culinair pakket in een nostalgische ambiance. Wie heeft er geen stukje sentiment liggen op De Lage Vuursche.
Bruiloft
Zoekt u een bruiloft zaal? De Postwagen is wat u zoekt!
Uw bruiloftsfeest of dat van familie of vrienden wordt een bijzonder feest als u het bij Partycentrum de Postwagen viert. U kunt bijvoorbeeld een mooie bruiloft zaal huren een dj of band huren die uw favoriete muziek draait of speelt en genieten van een heerlijk diner. Een avond zonder zorgen want alles wordt voor u geregeld. Partycentrum de Postwagen heeft 13 prachtige zalen. De bruiloft zalen zijn zeer geschikt om een fantastisch feest te geven.
MeetingDistrict Partycentrum feestlocatie. Zaalverhuur Nieuwegein Utrecht.
De flexibele opzet in ons partycentrum van onze feestzalen zorgt ervoor dat precies de juiste formaat zaal ingezet kan worden voor bruiloften en feesten.
Zaal huren trouwen Van der Valk Hotel Restaurant Ridderkerk Rotterdam A15.
31 180 64 69 00 31 180 64 69 00 24u bereikbaar lokaal tarief. Ons hotel biedt de ideale gelegenheid om uw complete bruiloft te organiseren. Van Ja-woord tot bruidsnacht. Onze trouwexperts doen er alles aan om van uw mooiste dag een onuitwisbare indruk voor al uw gasten te maken. Sinds mei 2013 kunt u het huwelijk ook in ons hotel laten voltrekken. De trouwambtenaar leidt de ceremonie op locatie waarna u direct verder kunt met de receptie het diner of het feest. Onze 17 sfeervolle zalen bieden talrijke mogelijkheden voor het organiseren van een bruisende receptie feest of een intiem diner. De zalen zijn hedendaags warm en stijlvol ingericht en zijn uitgerust met sfeervolle verlichting.
Bruiloften Balk Zalencentrum te Zuidhorn.
Vooral in de huidige tijd kiezen mensen toch graag voor kwaliteit en zekerheid iets waar wij al jaren voor staan. Een expert kunt u ons wel noemen. Vele bruidsparen vierden reeds hun bruiloft in ons bedrijf. We hebben verschillende zalen en luisteren graag naar uw wensen. Onze tuin is een prachtig decor voor een fotoreportage van de mooiste dag van uw leven. Mocht u meer willen weten dan bent u altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek om op deze manier een nog betere indruk van ons bedrijf te krijgen.
Wat zijn de prijzen voor het huren van een feestzaal? Moslim Bruiloft Zalen.
140 zitplaatsen aan 14 ronde tafels. Theaterzaal max 250 zitplaatsen aan 25 ronde tafels. 750 zitplaatsen aan 75 ronde tafels. Heeft u een bruiloft waarbij zaalruimte 1 en 2 voldoende zitplaatsen biedt dan is de prijs 11 per gast met een minimum van 2.000. Van sporthal naar feestzaal. Verwacht u meer gasten dan kunt u de gehele of een deel van zaalruimte 3 Sporthal in laten richten als feestzaal. Het ombouwen van de Sporthal naar feestzaal kost 4.000. Is een halve of kwart Sporthal voldoende dan zijn de kosten voor het ombouwen naar rato. 200 vrouwelijke gasten in de Theaterzaal en 100 mannelijke gasten in de Horecaruimte.
Bruiloften Het Paleis een unieke trouwlocatie in Rotterdam. Bruiloften Het Paleis een unieke trouwlocatie in Rotterdam.
Bruiloften Op een unieke locatie. Hennafeesten Muziek dansen lekkernijen. Zakelijk Maatwerk voor elk event. Bruiloften Een onvergetelijke trouwdag verzorgt tot in de puntjes. Wij bieden een tweetal zalen begane grond en balkon/vide als trouwlocatie waar romantiek en emotie in een stijlvolle ambiance samenkomen.
Zalen BruiloftenVergaderen Congressen Van der Valk hotel Oostzaan Amsterdam.
De centrale ligging maakt Hotel Oostzaan Amsterdam niet alleen bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen congressen meerdaagse conferenties en beurzen. Maar ook voor feestelijke bijeenkomsten als verjaardagen recepties diners of uw bruiloft bent u bij ons aan het juiste adres. Congres Event Meeting Celebrations. Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk. Bij ons kunt u in verschillende speciale zalen uw bruiloft vieren zoals u wilt. Alles is mogelijk wij maken uw trouwdag er eentje om nooit meer te vergeten.

Contacteer ons

catering op locatie
zaal huren apeldoorn
goedkope zaal huren apeldoorn
zaalverhuur haarlem
bruiloft zaal
zaalverhuur amsterdam osdorp
schuur huren feest
feestruimte huren