Resultaten voor bruiloft zaal

bruiloft zaal

trouwfeest amsterdam
Home TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE. TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE Paul Weijenberg 2017-03-31T1451120000. STUUR MIJ INFO Trouwen in Amsterdam feest en ceremonie bruiloft voor 80 tot 250 personen. Als je wilt trouwen in Amsterdam dan is Desmet Studio's dé locatie voor jullie huwelijk. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als bruiloftslocatie.
Bruiloftzaal TrouweninGroningen.nl.
T 050 4030930 / 06 41261230. Vier uw bruiloft in onze sfeervolle feestruimte. Iedere bruiloft op de Hayema Heerd is iedere keer verrassend anders. Uw feestlocatie op slechts 15 minuten van de stad Groningen! Vier uw bruiloft in de sfeervolle feestruimte van onze Groninger boerderij. Een bijzondere omgeving maar wel gecombineerd met een verrassend. Boerderij De Diek'n Bruiloftzaal. Boerderij De Diek'n Bruiloftzaal. Ruime bruiloftzaal met dansvloer en podium. Feest vieren op een unieke locatie? Dat kan bij Boerderij De Diek'n!
antivirus
Bruiloftzalen TrouweninZeeland.com in Noord Holland.
Voor iedere bijzonder feest kun je bij ons terecht bijvoorbeeld voor recepties vergaderingen personeelsfeesten en bruiloften. Strand Café Dok trouwen aan de Zeeuwse kust in een sfeervolle zaal. Trouwen aan de Zeeuwse kust in een sfeervolle bruiloftzaal. Strand Café Dok zorgt er voor dat jouw mooiste dag geheel naar jouw wensen en op maat ingevuld wordt! Het Raedthuys Restaurant Suites prachtige bruiloftzaal. Unieke feest en trouwlocatie. Dit is jullie dag! Geniet ervan en laat de champagne de bruidstaart en de cadeaus maar komen. Vier jouw huwelijksfeest in de prachtige bru. Huys Ter Schelde unieke bruiloftzaal voor huwelijken. Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!
cw6 ketel
MeetingDistrict Partycentrum feestlocatie. Zaalverhuur Nieuwegein Utrecht.
De flexibele opzet in ons partycentrum van onze feestzalen zorgt ervoor dat precies de juiste formaat zaal ingezet kan worden voor bruiloften en feesten.
leningen berekenen
Wat zijn de prijzen voor het huren van een feestzaal? Moslim Bruiloft Zalen.
140 zitplaatsen aan 14 ronde tafels. Theaterzaal max 250 zitplaatsen aan 25 ronde tafels. 750 zitplaatsen aan 75 ronde tafels. Heeft u een bruiloft waarbij zaalruimte 1 en 2 voldoende zitplaatsen biedt dan is de prijs 11 per gast met een minimum van 2.000. Van sporthal naar feestzaal. Verwacht u meer gasten dan kunt u de gehele of een deel van zaalruimte 3 Sporthal in laten richten als feestzaal. Het ombouwen van de Sporthal naar feestzaal kost 4.000. Is een halve of kwart Sporthal voldoende dan zijn de kosten voor het ombouwen naar rato. 200 vrouwelijke gasten in de Theaterzaal en 100 mannelijke gasten in de Horecaruimte.
chiptuning
Zaalverhuur voor vergaderingen huwelijken bruiloften feesten cursussen of workshops. Bistro De Overkant Dineren in Doorn Restaurant Terras Zaalhuur Zaalverhuur vergaderzaal.
Een zaal huren in Doorn Doorn Driebergen of Wijk bij Duurstede voor een feest receptie vergadering of bruiloft? Ook vele andere mogelijkheden biedt De Overkant buiten ons reguliere restaurant om. De 1e etage van De Overkant is modern ingericht voor vergaderingen huwelijken verjaardagsfeesten familiefeestjes kinderfeestjes cursussen of workshops. Wij hebben de perfecte zaal voor jou beschikbaar op onze 1e etage. De enorm grote zaal straalt een warme sfeer uit zodat bij elke gelegenheid iedere gast zich direct thuis zal voelen. Vanaf de bar heeft u tevens een prachtig uitzicht over het centrum van Doorn.
koga elektrische fiets
Zalen BruiloftenVergaderen Congressen Hotel Oostzaan-Amsterdam.
De centrale ligging maakt Hotel Oostzaan Amsterdam niet alleen bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen congressen meerdaagse conferenties en beurzen. Maar ook voor feestelijke bijeenkomsten als verjaardagen recepties diners of uw bruiloft bent u bij ons aan het juiste adres. Congres Event Meeting Celebrations. Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk. Ieder evenement in Hotel Oostzaan Amsterdam is een unieke ervaring! Of het nu gaat om een receptie een verjaardag een jubileum of een huwelijksfeest. Standaard in ons hotel. Gratis parkeren tijdens uw bijeenkomst.
infrarood verwarming
Bruiloftzaal TrouweninZuidHolland.com in Zuid Holland.
De mooiste dag van je leven in een sfeer van gezelligheid aandacht gastvrijheid en bovenal liefde. Het Witte Paard verzorgt al jarenlang de meest onvergetelijke bruil. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE. Restaurant Johannahoeve de zaal wordt ingedeeld naar wens. Capelle aan den IJssel. De landelijke sfeer van onze bruiloftzaal de prachtige feesttuin een sublieme keuken en heel veel aandacht voor het bruidspaar en de gasten. Dat maakt De Johannahoeve tot een unieke feestlocatie. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE. De Steinsetuin unieke bruiloftzaal voor de mooiste dag. Trouwen in de Steinsetuin. Trouwen op de boerderij is momenteel de trend. Wil jij ongedwongen landelijk en lekker buiten vertoevend je bruiloft vieren dan ben je in de Steinsetuin aan het juiste adres.
cooperatie
Bruiloftzaal TrouweninFriesland.nl in Friesland.
Direct aan het IJsselmeer maakt onze locatie bijzonder! Wij vullen graag jouw dag in van l. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE. Partycentrum Omar Smids Compleet ingerichte sfeervolle zaal. Compleet ingerichte sfeervolle zaal. Aan de buitenkant zie je het niet zo maar eenmaal binnen horen we meestal WOW. Wij hebben een compleet ingerichte sfeervolle bruiloftzaal en bijna alles in aanwezig! Ook voor dagactiviteiten met heel veel redelijke. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE. Restaurant De Koningshof bruiloftzaal met een unieke ambiance. Unieke locatie voor grote en kleine groepen. Restaurant De Koningshof is unieke feest en trouwlocatie aan de rand van Heerenveen. De Koningshof beschikt naast het restaurant ook over een multifunctioneel zalencentrum. Ideaal voor feestelijke gelegenheden voor kle. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE.

Contacteer ons

catering op locatie
zaal huren apeldoorn
goedkope zaal huren apeldoorn
zaalverhuur haarlem
bruiloft zaal
zaalverhuur amsterdam osdorp
schuur huren feest
feestruimte huren