Resultaten voor zaalverhuur almere

zaalverhuur almere

zaalverhuur almere
Zaalverhuurder in Almere zaalverhuur-info.nl.
Welkom bij The Partyfactory Uithoorn The Partyfactory Uithoorn heeft één van de mooiste zalen in Uithoorn en omstreken en kenmerkt zich door haar bijzondere thematische. Koningin Julianalaan 18 Uithoorn. 0297 30 30 21. Houtschool is een goedkoop huiselijk zaaltje voor 60 personen. Wilt u aan deze zaal een sportruimte met matten voor de kinderen. Dan kosten de 2 zalen. De Gooise Boer zaalverhuur Almere. Feesten partijen receptie bruiloft?
3T Zaalverhuur Almere Facebook.
Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Bekijk meer van 3T Zaalverhuur Almere door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer. Als je geen Facebook-account hebt kun je er eentje maken om meer van deze pagina te kunnen bekijken. Bekijk meer van 3T Zaalverhuur Almere door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer.
Zaalverhuur Almere.
Unit 78 Zaalverhuur Almere.
BEDIENING OP AANVRAAG INDIEN GEWENST. XENONSTRAAT 78 1362 GG ALMERE. Thee en koffie bekers. Muziek installatie te bedienen met uw eigen telefoon of iPod / CD's. 1326 GG Almere Poort.
Zaalverhuur Welkom bij Houtschool Almere.
In juni en juli nog een paar plekjes vrij. U kunt onze zaal huren voor een tarief vanaf 2750 per uur. Het is een perfecte zaal voor een leuk feestje verjaardagen reünie's jubileums of andere vieringen. U kunt zelf kiezen om uw eigen catering te verzorgen. Onze zaal is huiselijk ingericht en niet geschikt voor harde dans/DJ feesten. Lees onze huisregels goed door om te zien of het zaaltje bij uw wensen past! In de zaal is er plek voor 60/70 personen deze zaal is 2750 per uur. Aan deze zaal zit ook een sportruimte vast inclusief matten deze kunt u er bij huren. De zaal voor 60 personen sportruimte erbij is 3750 per uur.
The Spot zaalverhuur voor bruiloft Almere The Spot.
The Spot zaalverhuur voor bruiloft Almere. The Spot in het Gooi bruiloft Almere. Jouw bruiloft moet natuurlijke de mooiste dag van je leven worden. Bij een mooi huwelijk hoort ook een mooie trouwlocatie. Bij de juiste trouwlocatie is het van de belang dat deze aan jullie wensen voldoet. The Spot zorgt voor de juiste inrichting en sfeer. Het is jullie dag die noot vergeten mag worden. Het is natuurlijk ook van belang dat de locatie goed te bereiken is. Wij beschikken over voldoende parkeer gelegenheid voor de deur.
Welkom bij The Royal Zaalverhuur.
Geeft u een klein feestje of een groot feest? Voor zowel kleinschalige ontmoetingen als voor grote evenementen heeft Zaalverhuur The Royal een geschikte ruimte. Zaalverhuur The Royal de idea. Welkom bij The Royal Zaalverhuur. Bent u op zoek naar een mooie zaal om iets te vieren? Dan bent u bij Zaalverhuur The Royal aan het juiste adres. In een sfeervolle en gezellige omgeving genieten uw gasten van uw feest. Wij dragen bij aan een onvergetelijke indruk die uw gasten zullen krijgen. Ieder feest of andere gebeurtenis zien wij als een unieke gebeurtenis. Om dit evenement tot een succes te maken denken wij graag met u mee over de invulling.
Zaalverhuur Almere voor 20 tot 2000 personen.
Waarom kies je voor ons? De stad is een mooie wirwar van veel verschillende bouwstijlen en ook als je liefde hebt voor de watersport kun je in Almere perfect terecht. Maar ook het winkelende publiek hebben in Almere alles om het tot een perfecte winkeldag te maken. Misschien kun je een leuke vrouwendag combineren met een feestzaal huren Almere waarbij je afsluit met een leuke workshop op locatie nadat je de winkelstraat figuurlijk hebt leeggekocht. Almere staat niet voor niks in de top van ons land met betrekking tot winkelen.

Contacteer ons

catering op locatie
zaal huren apeldoorn
goedkope zaal huren apeldoorn
zaalverhuur haarlem
bruiloft zaal
zaalverhuur amsterdam osdorp
schuur huren feest
feestruimte huren