Zoeken naar partycentrum amsterdam

partycentrum amsterdam

zaalverhuur almere
feestlocatie haarlem
Home Concordia Purmerend.
Als groepsaccommodatie en hostel bieden wij slaapplekken voor circa 90 personen. Gelegen aan de historische Koemarkt, het uitgaansplein van Purmerend zit u tevens binnen 30min in hartje Amsterdam. Naast Airbnb kunt u uw overnachting natuurlijk ook direct via ons reserveren.
spiritueel centrum
De Koning Party Events.
De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. Wij zijn ook te bereiken op Social Media. Volg ons blijf op de hoogte van onze activiteiten. De Koning Venues. De Koning Venues. 1014 AS Amsterdam.
schimmel
Zaalverhuur de Diamant.
DE DIAMANT PARTYCENTRUM IS DE PERFECTE FEESTZAAL EN FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM. Aan de rand van Amsterdam Sloten ligt zaalverhuur partycentrum De Diamant. Een nieuwe locatie met grote allure in Amsterdam Sloten West. De Diamant Zaalverhuur Amsterdam biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in een sfeervolle omgeving met voelbare luxe.
Amsterdam
Partycentrum Rhone. Locatie Partycentrum Rhone in Amsterdam, provincie Noord-Holland. Uw evenement op Partycentrum Rhone.
Je bent hier: Home Locaties Partycentrum Rhone. Laat uw evenement slagen. Direct aan de Amsterdamse ring afslag S102 en op 5 minuten loopafstand van het station Amsterdam Sloterdijk voor trein en busverbindingen bieden wij een unieke locatie voor uw feest.
cyber security
Partycentrum Noord Salsa Amsterdam.
feestlocatie amsterdam noord
Skypalace Party Events.
Skypalace ligt in Amsterdam-Osdorp. Naast de nieuwe Media Markt. Direct aan de A9 en makkelijk bereikbaar via de ring Amsterdam. De zaal is zowel met auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid.
MM Plaza.
Dit partycentrum is net opgericht in een nieuw gebouw en dat lijkt zich ook wel merken aan het interieur. Een modern design met prachtige kenmerken! Ali G├╝ven, Bruiloft Ali Esma. Ik en mijn lieftallige echtgenoot hebben ons verloofd op deze prachtige locatie. Alles werd tot in de details voor ons geregeld en wij hebben ons geen moment druk gemaakt. Mijn opperste dank aan deze organisatie voor het arrangeren van deze onvergetelijke avond. Maureen de Vries, Verloving. Floraweg 198 Amsterdam.
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.

Contacteer ons

amsterdam huren
goedkope zaalverhuur amsterdam zuidoost
goedkope feestzaal rotterdam
partyzalen rotterdam
zaal huren voor verjaardagsfeest
partycentrum amsterdam
drank en horecavergunning