Op zoek naar drank en horecavergunning?

drank en horecavergunning

Gemeente Leiden: Alcohol verkopen in horeca of slijterij, vergunning.
Het in behandeling nemen van een aanvraag voor een Drank en Horecavergunning bedraagt 51723., Bij het in behandeling nemen van een aanvraag voor een Drank en Horecavergunning via het ondernemingsdossier voor een wijziging rechtsvorm wordt een korting toegepast van 15% van de verschuldigde leges.
data recovery
Rotterdam.nl Drank-en Horecavergunning.
Meer informatie vindt u op de pagina horeca. Kosten drank en horecavergunning 2017. Drank en Horecawetvergunning, aanmelden eerste leidinggevende. Drank en Horecawetvergunning, aanmelden eerste leidinggevende online. Drank en Horecawetvergunning, aanmelden tweede en volgende leidinggevende. Drank en Horecawetvergunning, aanmelden tweede en volgende leidinggevende online.
taxilux.nl
Ondernemen Bedrijvenloket Horecabedrijf bedrijven Gemeente Zwolle.
Home / Ondernemen / Bedrijvenloket / Horecabedrijf bedrijven / Drank en horecavergunning. Drank en horecavergunning. Als u in uw horeca-inrichting bijvoorbeeld een café of een restaurant alcoholhoudende dranken verkoopt of schenkt, dan heeft u een drank en horecavergunning nodig. Ook als u een slijtersbedrijf wilt exploiteren, dan heeft u deze vergunning nodig.
zaal huren amsterdam eigen drank
Drank en horecavergunning Onderwerpen a-z Inwoners Ondernemers Gemeente Beverwijk.
Ga direct naar de navigatie. Drank en horecavergunning. Zoeken Zoeken Zoeken. Home Inwoners Ondernemers Drank en horecavergunning. Drank en horecavergunning. Wat is het? Als u een café, restaurant, kantine of slijtersbedrijf wilt beginnen, heeft u een Drank en horecavergunning DHV nodig.
goochelen
Drank en horecavergunning Digitaal loket Gemeente Ede. Digitaal loket Gemeente Ede.
Levensmiddelenbedrijven en cafetarias mogen zonder drank en horecavergunning zwak alcoholhoudende drank verkopen. Maar dat mag niet ter plekke opgedronken worden. Verstrekken mag, inschenken en opdrinken mag niet. Wanneer moet ik een drank en horecavergunning aanvragen? U vraagt een drank en horecavergunning aan als u.:
rijles breda
Drank en horecavergunning aanvragen Gemeente Groningen.
Wanneer geen drank en horecavergunning nodig. Als u alcohol wilt schenken of verkopen tijdens een evenement hebt u een ontheffing artikel 35 Drank en Horecawet nodig. Meer informatie vindt u op de pagina Drank en Horecawet ontheffing aanvragen. Andere vergunningen nodig.
Drank en horecavergunning.
Sluiten Menu Zoeken. Drank en horecavergunning. Drank en horecavergunning. 08 december 2015. Wilt u als ondernemer alcohol verkopen? Dan heeft u een drank en horecavergunning nodig. Dit geldt voor bedrijven zoals restaurants, slijterijen of sportkantines. Een drank en horecavergunning is persoons en adresgebonden.
Alcohol schenken Ondernemersplein.
Dan moet u een drank en horecavergunning van de gemeente hebben. Uw horecapand moet aan een aantal inrichtingseisen voldoen. Schenkt uw vereniging of stichting drank als paracommerciële horeca-inrichting? Dan hebt u ook een drank en horecavergunning nodig. Als u alleen alcoholvrije drank schenkt, hebt u in sommige gemeenten een drank en horecaverlof nodig.

Contacteer ons

amsterdam huren
goedkope zaalverhuur amsterdam zuidoost
goedkope feestzaal rotterdam
partyzalen rotterdam
zaal huren voor verjaardagsfeest
partycentrum amsterdam
drank en horecavergunning