Zoeken naar sloep huren

sloep huren

luxe jacht huren
Extra's bij te huren. Luxe motorboot huren doet u bij Jachtcharter Klompmaker in Woudsend. Luxe motorboot huren kunt u bij Jachtcharter Klompmaker. Dit is het begin van een onvergetelijke en onbezorgde vaarvakantie. Wilt u met zn twee├źn gaan varen met vrienden of de gehele familie bij ons vindt u altijd een motorjacht dat bij u past. Hieronder kunt u een keuze maken uit een van onze luxe motorjachten voor 2 8 personen. Voor deze jachten heeft u geen vaarbewijs nodig. Met XL-Cabriotent Sfeervol ingericht jacht speciaal gebouwd voor hen die samen van een onbezorgde vakantie willen genieten.
skutsje huren
friesland zeilen
Bekijk ook de mogelijkheden om lekker na te zitten rondom de zwaardtafel op het terras. Suppen doe je in Friesland want Friesland staat bekend om de vele mogelijkheden op het water. Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Suppen is een ontspannende en inspannende activiteit. Je bent sportief bezig en geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Doordat je op het supboard staat kun je veel meer zien dan wanneer je in een kano zit. Na een korte instructie gaan jullie op de supboards varen door de prachtige slootjes van het Pettebosk.
Boot huren Brabant bootverhuur.nl.
Onze boten zijn zeer wendbaar en reage. Maaspark De Lithse Ham. Uitgebreide speel sport en recreatie mogelijkheden. Grote zonne en ligweide met een mooie recreatieplas. Jachthaven De Lithse Ham.
Bootje varen in Breda.
Wilt u een boot huren in Breda en over de prachtige singels varen of de rivier de Mark verkennen? Loco M otion Watersport Breda doet ook aan bootverhuur. U huurt dan de Whaly black een boot van 435 meter lang waarin u met maximaal 8 personen zelfstandig kunt varen of een iets kleinere grijze Fun Yak voor maximaal 6 personen. Ontdek op eigen gelegenheid de binnenstad van Breda of de omgeving van Terheijden. U krijgt een plattegrond van Breda mee met met de nodige wetenswaardigheden over de stad Breda. U krijgt voor iedereen een kussentje mee.
Sloep Huren Vinkeveense Plassen Haven Winkeloord.
Daarom krijg je bij ons een Interboat 17 mee. Deze sloepjes varen gemakkelijk en zijn te besturen met een stuurwiel. Er zit een buiskap op die je zelf omhoog of naar beneden kan doen. De sloep ligt vol met kussens en heeft zelfs een zwemtrap. Lees meer over deze sloep. Met je team het water op! Mocht je nu ook met het team van je werk of met de hele familie eens lekker willen ontspannen kom varen! Vanuit onze Events tak organiseren we al jaren bedrijfs en familie-uitjes. Een dagje lekker varen of misschien wel een spel op het water. Interactief teambuilding veel is mogelijk! Voor de innerlijke mens werken we samen met onze horeca-partners. Daar wordt dus ook goed voor gezorgd.
Sloep huren? Vind hier verschillende bedrijven over heel Nederland.
Heerlijk een dag genieten op het water. Of een paar dagen er op uit met een sloep. Vergaderen op het water. Met je collega's varen. Of liever met je vrienden het water op. Er zijn genoeg mogelijkheden. Voor diverse arranementen klik hier. Voor iedere gelegenheid vindt u op deze site een verhuurder van sloepen. Onder Sloep huren vind u een overzicht van sloep verhuurders. Via het kaartje kunt u op de sites van de verschillende bedrijven komen. Wij wensen u veel vaar plezier! Klik hier voor een sloep bij u in de buurt. Sloep Shoppen Vanaf 4800 p.p.
Sloep huren Brabant bootverhuur.nl.
Bootje Varen Breda is het grootste boten verhuur bedrijf van Breda. Wij bezorgen u een geweldige tocht op het water in en om de gezelligste binnensta. Maaspark De Lithse Ham.
Sloep 10 personen Boten Bootje Varen Breda.
Alle arrangementen aan boord. Ook is deze rondvaart prima te combineren met leuke groepsactiviteiten. Maak jullie dagje uit bijvoorbeeld compleet met. Tarieven 10-persoons sloep huren met schipper. In de meeste gevallen wordt deze 10-persoonssloep verhuurd met een ervaren schipper die jullie het nodige kan vertellen over de omgeving en jullie tijdens de gehele tocht begeleidt. U kunt deze 10-persoons boot huren voor de volgende tarieven. 1 uur durende rondvaart. 15 uur durende rondvaart. 2 uur durennde rondvaart. 25 uur durende rondvaart. 270 per sloep TIP Meest geboekte tocht. 3 uur durende rondvaart.
Sloep huren Zeewolde Sloepverhuur Eemhof Watersport.
De prijzen van sloepverhuur vindt u onderaan deze pagina. Via onze website kunt u op eenvoudige wijze een sloep reserveren. Prijzen sloepverhuur april t/m september. Sloep huren voor 2-8 personen Volta 540 diesel. Naar keuze binnen de openingstijden. Naar keuze binnen de openingstijden. Sloep huren voor 2-6 personen Admiraal 520 Retro benzine. Naar keuze binnen de openingstijden. Naar keuze binnen de openingstijden. Sloep huren voor 2-12 personen STOUT 750 diesel Enkel te huren met schipper!
Schiffart Yachtcharter Sloep huren in Friesland Sloepverhuur.
Contact Wij staan klaar voor u! Een sloep is een perfecte boot om voor een dagje te huren. Een open boot met een cabriolet kap die neergeklapt kan worden. Op deze manier kunnen alle slootjes van het mooie Friesland bezocht worden! Bekijk beschikbaarheid of boek direct! Wie op een mooie dag even heerlijk het water op wil kan voor een dagdeel een van de sloepen uit onze vloot huren. Ook wanneer u bijvoorbeeld een huisje in de omgeving hebt gehuurd en een paar dagen een boot ter beschikking wilt hebben is het huren van een van onze sloepen ideaal.

Contacteer ons

amsterdam huren
goedkope zaalverhuur amsterdam zuidoost
goedkope feestzaal rotterdam
partyzalen rotterdam
zaal huren voor verjaardagsfeest
partycentrum amsterdam
drank en horecavergunning