Meer resultaten voor zaal huren nijmegen

zaal huren nijmegen

zaalverhuur almere
zaalverhuur haarlem - Header zaalverhuur 1.
Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk, van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Zaal huren Van der Valk Hotel Restaurant Cuijk Nijmegen Feest.
Unieke toeristische omgeving. OVbushalte op 5 minuten lopen. Beste prijs garantie. 31 485 33 51 23 31 485 33 51 23 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Cuijk Nijmegen. 5431 NH Cuijk nabij Nijmegen. Blijf op de hoogte via je eigen netwerk.
data recovery
Gratis Zaalverhuur Café de Fiets.
Voor beide opties geldt een eenmalig bedrag van 2500, voor op en afbouwkosten. Algemene voorwaarden en Regels., De algemene voorwaarden en regels die gelden bij het huren van een gratis zaal kunt u vinden onder het kopje algemene voorwaarden wilt u meer info mail naar info@cafedefiets.com.
mineralex.fr
Zaalverhuur Café Faber Nijmegen.
van Broeckhuijsenstraat 12-14 6511 PH Nijmegen. Op zoek naar een ruimte voor een borrel, promotiefeest, afstudeerfeest of vergadering? De Faberzaal boven Café Faber is geschikt voor verschillende activiteiten en biedt ruimte aan groepen tot 100 personen. De zaal is onder andere geschikt voor.:
manchet
Zaalhuur Nijmegen e.o. De Zon.
De Lage hof: feestzaaltje 40 personen. Feestzaal receptie Nijmegen e.o. Koffietafel Nijmegen e.o. Vormsel en communiefeest. De Lage Hof. Zaalhuur Nijmegen e.o. Zaalhuur Nijmegen e.o. Wilt u een zaal huren in de regio Nijmegen? Welkom bij café zalencentrum De Zon!
alarmsysteem
Feesten.
Met zijn unieke ligging in het hartje, en oudste gedeelte van Nijmegen, en de veelzijdige mogelijkheden biedt feest gelegenheid Old Cave een unieke sfeervolle omgeving voor al uw feesten en partijen! Deze feest gelegenheid biedt drie stijlvol ingerichte ruimtes allen met een eigen middeleeuwse uitstraling.:
zaal
Verhuur.
Huur een zaal in dé culturele locatie van Nijmegen. Huur bij de Lindenberg een professionele zaal voor je voorstelling, concert, symposium of congres. De Valkhofzaal, Lindenbergzaal en Theatercafé No23 zijn ook te huur voor je borrel, receptie, trouwfeest, lunch of diner.
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Lees dan vooral verder, want wij weten negen keileuke plekken om een zaaltje te huren in Nijmegen! Café the Shuffle. Bij café the Shuffle aan de Berg en Dalseweg kan je, helemaal gratis, het zaaltje huren achter het café. Er is een bar, je kan zelf muziek regelen en er is een podium waar je gebruik van kan maken.
DE KLIF: zalenverhuur.
De zaal beschikt over 178 zitplaatsen en heeft een speelvlak van 12 meter breed en 9 meter diep. Er is volop licht en geluid aanwezig. Voor technische gegevens en vragen over de mogelijkheden voor huren kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 024-3482829. Het muzieklokaal bevindt zich op de 1e verdieping en is een geïsoleerde ruimte van 92 m. Er is een piano aanwezig die u kunt huren voor 500, per uur. Het handenarbeidlokaal bevindt zich op de 1e verdieping. De ruimte is 50 m. De Ster Nijmegen. Het Hert Nijmegen.

Contacteer ons

zaal huren eigen catering
bbq feest op locatie
mooie goedkoop zaaltje den haag
zaal huren nijmegen
zaal huren zwolle
bruiloft zalen amsterdam
sloep amsterdam