Zoeken naar zaal huren eigen catering

zaal huren eigen catering

zaal huren eigen catering - DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen. In de maanden mei tot half september zijn er veel mogelijkheden, maar ook in het winterseizoen zijn onze locaties regelmatig vrij. Voor meer informatie hierover verzoeken wij u contact op te nemen via mail of telefonisch. Vraag dan naar Frank. Prijzen op aanvraag. Voor Haarlem kunt u kiezen voor arrangementprijs per persoon v.a. 1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak.
De 5 meest gestelde vragen Top Trouwlocaties.
Dit is afhankelijk van jullie wensen en invulling voor jullie bruiloft. Voor een overzicht van gemiddelde kosten, klik hier. Is het ook mogelijk om eigen catering te verzorgen op een locatie op mijn bruiloft? Uiteraard zijn er ook locaties die hiermee akkoord gaan. Meer weten
zaal huren eigen catering
Uitgebreid zoeken Trouwen: Zoek jouw zaal, kasteel, partycentrum, feestzaal, feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Kerken en kloosters. Musea en Galeries. Partyschepen en rederijen. Schouwburgen en theaters. Gebaseerd op 30 daggasten en 100 avondgasten beide inclusief bruidspaar. Hip / Modern. Net over de grens. Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Eigen catering mogelijk.
kamer te huur
Locatie huren Camping Zeeburg.
Ons keukenteam staat klaar om je een speciaal menu voor te schotelen. Maar je kunt ook je eigen catering verzorgen. Wat jouw wensen zijn? Met of zonder livemuziek? We nemen ze graag persoonlijk met je door. Zaal 20 x 8 m.
kamer verhuren in eigen huis
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren.
van der linde catering
Buurtruimten Buurtruimte040.
U kunt in het buurthuis als buurtcomité of vereniging ook terecht voor uw eigen vergaderingen of als locatie voor nieuwe activiteiten. Ook kunt u in De Jagershoef een zaal huren voor het houden van besloten feesten. De Jagershoef beschikt over 3 afzonderlijke ruimtes. De Bibliotheek Eindhoven. Emmasingel 22 Eindhoven. De Bibliotheek Eindhoven biedt een aantal vergader Presentatie En Trainingsruimtes Aan In Een Inspirerende Omgeving In Het Midden Van De Stad. Op loopafstand van het station en met prima parkeerfaciliteiten. De ruimtes zijn per dagdeel te huur en bieden plek tot 18 personen. Het theater biedt plek tot 55 personen. Josef Israëlslaan 2k Eindhoven. Buurt ontmoetingsruimte De Inloop beschikt over multifunctionele ruimten, die in delen verhuurbaar zijn d.m.v. Tevens is er de mogelijkheid om de sportzaal van De Toeloop te huren. Er is WiFi aanwezig, voor catering kun je afspraken op maat maken met de beheerder.
zaal
Huur onze unieke locatie.
Onze koffie en thee is verplicht, verder mag u zelf alles meenemen! Klik hier om de prijslijst m.b.t. locatiehuur te downloaden. Ga terug naar arrangementen overzicht. 3886 MN Garderen. Super mooie locatie met een natuurlijke omgeving. Volledig verzorgde catering, dus geen zorgen!
Uitgebreid zoeken feestlocaties, vergaderlocaties, evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Hip / Modern. Kleinschalig 50 pers. Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Gelegen in het stadscentrum. Gelegen in t bos. Eigen catering mogelijk. Catering in overleg. Draadloos internet / Wifi. Zwembad / Spa. Bereikbaar per openbaar vervoer. Bereikbaar per boot. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderruimte in Amsterdam. Vergaderen in Den Haag. Vergaderzalen in Breda. Vergaderlocaties in Nederland. Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam.

bij plaatsen van extra stoelen, statafels. verzorgen van catering diverse mogelijkheden. Full HD beamer op achterwand 6 meter breed. Capaciteit grote zaal: maximaal 200 personen. gratis parkeren direct voor de deur. mogelijkheid tot verzorgen eigen catering. al uw wensen zijn bespreekbaar.

Contacteer ons

zaal huren eigen catering
bbq feest op locatie
mooie goedkoop zaaltje den haag
zaal huren nijmegen
zaal huren zwolle
bruiloft zalen amsterdam
sloep amsterdam