Op zoek naar sloep huren amsterdam?

sloep huren amsterdam

Sloep huren in Amsterdam Enjoy!
Wij zijn de goedkoopste zonder in te leveren op kwaliteit! Met zijn prijs van 22350 incl. BTW voor 15 uur hoef je niet verder te zoeken! Dit is de plek voor het huren van een sloep! Sloep huren Amsterdam op facebook.
Ivan Frank Ivan Frank.
Amsterdam Sloep Huur VOF. Prinsengracht 195 1015 Amsterdam. Kom aan boord van de Ivan Frank Amsterdams best uitgeruste sloep. De boot werd in 1964 in Rusland gebouwd om te dienen als reddingssloep bij het fameuze cruiseschip MS Ivan Franko. Inmiddels is de Ivan Frank geheel gerestaureerd en ingericht om haar gasten comfortabel te vervoeren én te entertainen. Dankzij het toilet voorin de sloep hoeven er geen sanitaire stops te worden gemaakt. Tevens is er 220V elektriciteit aan boord zodat de LED-verlichting onder de banken de LCD-tv en stereo met iPod-aansluiting gewoon werken tijdens de vaartocht.
Boot huren Amsterdam Jachthaven Loosdrecht.
Sloep huren in Amsterdam Sloep t/m 20 pers. va. 150 Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.7! Incl. Schipper Ideaal als bedrijfsuitje.
Sloep huren Amsterdam verhuur met laagste prijsgarantie.
Met deze luxe elektrisch aangedreven sloepen ontdekt u Amst. 33 beoordelingen Meer Info. De Fleur is een leuk open sloep ideaal voor een gezellige tot 12 personen vaartocht met schipper. 13 beoordelingen Meer Info. Sloep Amigo is een elektrisch aangedreven sloep met een maximale capaciteit van 42 personen. Fluisterstil en schoon g. 8 beoordelingen Meer Info. Vaart met een klassiek houten runabouts uit begin jaren zestig door de grachten. Deze boot wordt high tech aangedreve.
Boot Huren Amsterdam boten verhuur huur sloepen en salonboten.
Bekijk alle 50 boten. Salonboot Ondine 1908 is een buitengewoon mooie luxe authentiek Amsterdamse en zeer sfeervolle salonboot. 313 beoordelingen Meer Info.
Bootverhuur Amsterdam Luxe Sloep Huren.
TEL 06 255 377 82. Sloep YB II huren en volop genieten van Amsterdam. Sloep YB II is een schitterende klassieke overnaadse spitsgatsloep en onderscheidt zich van de andere sloepen in Amsterdam door haar mooie vormen comfortabele gestoffeerde zitplaatsen en super stille elektrische motor. Bootverhuur Amsterdam een unieke ervaring. Wij staan garant voor een uiterst aangename vaartocht over de Amsterdamse grachten. Langs interessante gebouwen en mooie straten of gezellige terrasjes en romantische eetgelegenheden aan het water. U zegt het maar want wij varen daar waar u dat wilt.
Boaty Sloep Huren Amsterdam I amsterdam.
Boaty Sloep Huren Amsterdam. Boaty Sloep Huren Amsterdam. Een sloep huren om zélf mee over de grachten te varen? Dat kan bij Boaty Bootverhuur! Boaty is niet duur én biedt persoonlijke service. Je eigen sloep huren in Amsterdam. Zelf over de Amsterdamse grachten varen zonder vaarbewijs? Huur een bootje bij Boaty Bootverhuur. Je krijgt van Boaty voor vertrek een persoonlijke instructie en een goede waterkaart. Je fluisterboot vaart elektrisch dus zonder lawaai en uitlaatgassen. Er mogen maximaal zes personen op een bootje. Je kunt je bootje huren voor drie uur vier uur of een hele dag.
Boot huren in Amsterdam Rederij de Nederlanden.
Boot Huren in Amsterdam. 25-persoons Salonboot Aagje Deken. 40-persoons Salonboot Proost van Sint Jan. 70-persoons Salonboot Peter de Grote. 175-persoons Wapen van Amsterdam. 32-persoons Trekschuit Stella Maris. 32-persoons Trekschuit Theo Kok. 40-persoons Trekschuit Jacob van Lennep. 60-persoons City Tender Bredero.

Contacteer ons

zaal huren eigen catering
bbq feest op locatie
mooie goedkoop zaaltje den haag
zaal huren nijmegen
zaal huren zwolle
bruiloft zalen amsterdam
sloep amsterdam