Meer resultaten voor zaal huren zonder catering

zaal huren zonder catering

zaal huren zonder catering - DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen. In de maanden mei tot half september zijn er veel mogelijkheden, maar ook in het winterseizoen zijn onze locaties regelmatig vrij. Voor meer informatie hierover verzoeken wij u contact op te nemen via mail of telefonisch. Vraag dan naar Frank. Prijzen op aanvraag. Voor Haarlem kunt u kiezen voor arrangementprijs per persoon v.a. 1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak.
Feestzaal huren met eigen catering Zoetermeer.
Vraag hier een offerte op maat aan. Zaal huren met eigen catering? Als enige partycentrum in Zoetermeer en één van de weinige zalencentra in de omgeving Den Haag en Rotterdam is 2B-Home een locatie waar het mogelijk is om zelfgemaakt of zelf meegebracht eten mee te brengen.
zaal huren zonder catering
Zaalverhuur Gelderland DNLS.NL.
Geen eigen catering mogelijk. Congrescentrum De Werelt. Congrescentrum De Werelt is één van de mooist gelegen congresaccommodaties in het midden van Nederland. De Werelt in Lunteren beschikt over 15 zalen. 2 tot 600. Geen eigen catering mogelijk. Hof van Wageningen.
seo agency
Zaalverhuur Rotterdam Zaal Beatrix.
Dit scheelt natuurlijk enorm in vergelijking met concurrenten! Door deze manier van berekenen kunnen wij dus ook likeuren als Passoa en Malibu en buitenlands gedistilleerd zoals Bacardi en whisky schenken zonder dat u achteraf schrikt van de rekening. Vraag bij ons naar een vrijblijvende prijsopgave! Regio en bereikbaarheid. Onze klantenkring voor zaalverhuur in de regio Rotterdam komt uit de wijde omtrek; van Delft, Zoetermeer, Vlaardingen, Maassluis tot Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Rozenburg en Hellevoetsluis. Of het nu gaat om een huwelijk, personeelsfeest of verjaardag, maak een afspraak en overtuig uzelf dat Zaal Beatrix perfect aansluit bij uw wensen en uw budget. Eigen catering zaalverhuur Rotterdam.
zaalverhuur amsterdam noord
Huur onze unieke locatie.
Onze koffie en thee is verplicht, verder mag u zelf alles meenemen! Klik hier om de prijslijst m.b.t. locatiehuur te downloaden. Ga terug naar arrangementen overzicht. 3886 MN Garderen. Super mooie locatie met een natuurlijke omgeving. Volledig verzorgde catering, dus geen zorgen!
nilfisk
Locatie zonder catering Veluwe Veluwe Experts.
Voor een personeelsfeest, teambuildingsdag of andere bijeenkomst ben je hier welkom tot ongeveer dertig personen. Ook hier is het mogelijk deze locatie zonder catering af te huren. Daarnaast is deze locatie uitermate geschikt voor een vergadering of teambuildingsdag in combinatie met een activiteit op de Veluwe.
fortinet client

afhuren extra ruimtes 700 x 500 x 230 per ruimte. verzorgen van geluidsapparatuur voor band of DJ. bij plaatsen van extra stoelen, statafels. verzorgen van catering diverse mogelijkheden. Full HD beamer op achterwand 6 meter breed. Capaciteit grote zaal: maximaal 200 personen.
Waarom thuis feesten als het goedkoper kan? De Driesprong Eerde.
U hoeft enkel de zaalhuur aan ons te betalen en de drank die u tegen een scherpe horeca prijs kunt verkrijgen. Voor de rest kan je de catering laten verzorgen door ons of indien je wenst, kun je de catering zelf organiseren. Ook indien je eigen hapjes en of drankjes naar de zaal wilt meenemen, is dit uiteraard toegestaan. Huur een zaal en kijk nergens meer naar. Je kan de Kleine Zaal huren die geschikt is tot maximaal 80 personen.
Grand Café Reeshof Huren zonder catering.
Huren zonder catering. Grand Café Reeshof is een uiterst geschikt café om een zaaltje te huren tot ongeveer 80 personen. Dus hebt u een borrel, afstudeerfeest, bruiloft, receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam