Op zoek naar zaal huren zonder catering?

zaal huren zonder catering

feest locatie amsterdam
Voordelig parkeren op het parkeerterrein van Artis is geen probleem. Waarom is Desmet zo bijzonder. Desmet is de enige locatie in Amsterdam waar je met een gezelschap tot 250 personen 2 aparte ruimtes krijgt. Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kun je in het café met elkaar praten en in de zaal harde muziek maken. Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren. Als je muziek een belangrijke ingrediënt voor jouw feest vindt.
Bruiloften Feesten en verjaadagen Zaalverhuur7.
Bovendien past het niet langer in ons concept. Jammer want het is wel een bijzondere locatie. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een locatie waar je je eigen catering mag verzorgen. Dat kan maar op weinig locaties in Utrecht. Kijk anders nog even of je hier nog een geschikte feestlocatie kan vinden of vraag ons via het contactformulier om advies. Wij wensen je alvast veel succes met de voorbereidingen. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Ontzettend leuk dat je dit groots wilt vieren met familie en vrienden. Helaas kunnen wij je waarschijnlijk niet helpen. Wij faciliteren namelijk geen feesten meer op onze locatie. Ons kerkgebouw is er niet voldoende geschikt voor.
zaalverhuur amsterdam
Feestzaal huren met eigen catering Zoetermeer.
Tot 100 personen 3850 p.p. Tot 200 personen 3650 p.p. Tot 300 personen 3350 p.p. Tot 400 personen 3000 p.p. Tot 500 personen 2700 p.p. Vraag hier een offerte op maat aan. Zaal huren met eigen catering? Als enige partycentrum in Zoetermeer en één van de weinige zalencentra in de omgeving Den Haag en Rotterdam is 2B-Home een locatie waar het mogelijk is om zelfgemaakt of zelf meegebracht eten mee te brengen. Dit is natuurlijk ontzettend plezierig wanneer u buffetten wenst uit onze verre culturen. Ideaal voor onder andere Hindoestaanse recepties Iranese trouwfeesten Turkse Hennafeesten of Afghaanse bruiloften 2B-Home zalencentrum biedt u de gelegenheid de zaal inclusief bediening en dranken te huren en rekent een service tarief voor het meebrengen van eigen hapjes of buffetten.
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.
Desmet Studio's is een van de weinige locaties in Amsterdam waar je ook je eigen catering mag regelen. Zelf cateren is altijd mogelijk zolang het geen producten zijn uit ons eigen assortiment. Wij serveren vooral kleine hapjes zoals bittergarnituur mini wraps saucijsjes bakjes friet yakitori mozerella spiesjes etc vanaf 50 stuks. Wil je iets anders bijvoorbeeld een Turkse Surinaamse of Marokkaanse catering dan zijn er 2 mogelijkheden. je huurt via ons een professionele cateraar in. je huurt zelf een cateraar in en betaalt een vergoeding.
Locatie zonder catering Veluwe Veluwe Experts.
Hier kan vergadert worden met maximaal 15 personen zittend. Voor een personeelsfeest teambuildingsdag of andere bijeenkomst ben je hier welkom tot ongeveer dertig personen. Ook hier is het mogelijk deze locatie zonder catering af te huren. Daarnaast is deze locatie uitermate geschikt voor een vergadering of teambuildingsdag in combinatie met een activiteit op de Veluwe. Denk aan bv een wandeling met de boswachter GPS tochten al dan niet op de fiets of wild spotten. Voor meer informatie over deze twee bijzondere locaties kun je contact opnemen met Ingeborg Leerkes van Veluwe Experts. Telefoonnummer 055 3550368 of 06 18042796. Wanneer en met hoeveel personen wil je deze activiteit gaan doen? Vraag je offerte aan. Arrangement voor personen op datum.
Untitled Document.
Uitgebreid zoeken Trouwen Zoek jouw zaal kasteel partycentrum feestzaal feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Trouwen in een kasteel. Trouwen in een Kasteel in Zeeland. Trouwen in een Kasteel in Zuid Holland. Trouwen in een Kasteel in Gelderland. Trouwen in een Kasteel in Utrecht. Trouwen Kasteel in Noord Holland.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Een leuke locatie zoeken? De grootste locatiezoeker levensgenieter en initiatiefnemer van locatiezondercatering.nl komt uit de itsyourday-familie. Zij is dol op de Indische keuken. Na jarenlange zoektochten en discussies met locaties of de catering door haar favoriete Indische cateraar verzorgd kon worden kwam ze met dit idee. Natuurlijk had ze alles even in een overzichtje kunnen zetten en dan versturen naar alle geïnteresseerden. Maar wat is de lol daarvan? Liever hoort ze nog meer mogelijkheden van jou voor haar volgende feest. De rest van wie zijn wij zijn eigenlijk jij en ik.
Grand Café Reeshof Huren zonder catering.
Dus hebt u een borrel afstudeerfeest bruiloft receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer Dit is mogelijk op Vrijdag avond Zaterdagmiddag en Zondagmiddag. Inbegrepen Gebruik van glaswerk licht en geluidsinstallatie gebruik van koelingen en de eindschoonmaak. Maximaal aantal tot 80 personen. Prijs Prijs op aanvraag.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam