Zoeken naar zaal huren zonder catering

zaal huren zonder catering

feest locatie amsterdam
Voordelig parkeren op het parkeerterrein van Artis is geen probleem. Waarom is Desmet zo bijzonder. Desmet is de enige locatie in Amsterdam waar je met een gezelschap tot 250 personen 2 aparte ruimtes krijgt. Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kun je in het café met elkaar praten en in de zaal harde muziek maken. Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren. Als je muziek een belangrijke ingrediënt voor jouw feest vindt.
Horeca Zaalhuur Chaletpark Camping De Tabaksschuur.
Wanneer u uw verjaardag wilt vieren of een leuke familiedag wilt houden vergaderingen workshops etc. Er zijn voldoende mogelijkheden om dit op de Tabaksschuur te doen. De ruimte kunt u huren met of zonder catering/personeel. Het zaaltje biedt 40 zitplaatsen maximaal ruimte voor 60 personen.Het is een gezellige ruimte met bar keuken inclusief inventaris en buiten een sfeervol overdekt terras met houten meubels buiten haard en barbecue. Ook beschikken wij over een houtoven voor heerlijke verse pizzas dit kunt u door ons laten verzorgen. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw wensen omzetten in een feest of partij waar u nog lang met een goed gevoel aan terug kunt denken. Neemt u gerust even contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.
zaalverhuur amsterdam
Uitgebreid zoeken Trouwen Zoek jouw zaal kasteel partycentrum feestzaal feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Trouwen in een kasteel. Trouwen in een Kasteel in Zeeland. Trouwen in een Kasteel in Zuid Holland. Trouwen in een Kasteel in Gelderland. Trouwen in een Kasteel in Utrecht. Trouwen Kasteel in Noord Holland.
Locatie Zonder Verplichte Catering.
Locatie Zonder Verplichte Catering. Auteur Topic Locatie Zonder Verplichte Catering gelezen 3037 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Locatie Zonder Verplichte Catering. Gepost op 15 mei 2012 154014. Wij hopen over ongeveer een jaar in het huwelijksbootje te stappen. Voor de receptie zouden we graag over een locatie beschikken die enerzijds niet de lelijkste is dus geen wijkgebouwen sportverenigingen etc. maar waar het anderzijds ook niet verplicht is om de catering af te nemen van de locatie. Dit laatste willen we namelijk graag zelf regelen. Wie weet er in de regio Utrecht een dergelijke locatie?
Zaalverhuur Rotterdam Zaal Beatrix.
Eigen catering zaalverhuur Rotterdam. Het is bij ons helaas niet mogelijk om eigen catering te verzorgen in onze zaal. Wel is het onder voorwaarden mogelijk om onze keuken te gebruiken. Neem voor meer informatie contact met ons op. Zaalverhuur Rotterdam uw wensen. Heeft u speciale wensen? Wij houden er graag rekening mee. Neem direct contact met ons op om wensen over zaalverhuur in Rotterdam te bespreken. U kunt aan de rechterkant van deze pagina ook een folder aanvragen. u bent hier Home Zaalverhuur Zaalverhuur Rotterdam. Ik wil de folder. Straat Huisnummer Postcode Plaats.
zaalverhuurder alles over zaalverhuur.
zaalverhuur-info.nl geeft een zo compleet mogelijk overzicht van zaalverhuurders in Nederland. Vind uw zaalverhuurder en alles over zaalverhuur.
Feestzaal huren met eigen catering Zoetermeer.
Tot 100 personen 3850 p.p. Tot 200 personen 3650 p.p. Tot 300 personen 3350 p.p. Tot 400 personen 3000 p.p. Tot 500 personen 2700 p.p. Vraag hier een offerte op maat aan. Zaal huren met eigen catering? Als enige partycentrum in Zoetermeer en één van de weinige zalencentra in de omgeving Den Haag en Rotterdam is 2B-Home een locatie waar het mogelijk is om zelfgemaakt of zelf meegebracht eten mee te brengen. Dit is natuurlijk ontzettend plezierig wanneer u buffetten wenst uit onze verre culturen. Ideaal voor onder andere Hindoestaanse recepties Iranese trouwfeesten Turkse Hennafeesten of Afghaanse bruiloften 2B-Home zalencentrum biedt u de gelegenheid de zaal inclusief bediening en dranken te huren en rekent een service tarief voor het meebrengen van eigen hapjes of buffetten.

De grote zaal van Sound Dog heeft. een lange bar 7 meter. een podium 550 x 330 x 40. Treinzitjes sta-tafels normale tafels barkrukken. sfeervolle verlichting en uitstraling. theaterverlichting voor podiumacts of op vloer. opstellingen voor buffet of bruidstaart e.d. afhuren extra ruimtes 700 x 500 x 230 per ruimte. verzorgen van geluidsapparatuur voor band of DJ. bij plaatsen van extra stoelen statafels. verzorgen van catering diverse mogelijkheden. Full HD beamer op achterwand 6 meter breed. Capaciteit grote zaal maximaal 200 personen. gratis parkeren direct voor de deur. mogelijkheid tot verzorgen eigen catering. al uw wensen zijn bespreekbaar. Klik hier voor de prijslijst Zaalhuur. Voor beschikbaarheid en overige vragen.
Waarom thuis feesten als het goedkoper kan? De Driesprong Eerde.
Laten we het dan vooral niet hebben over de rommel die je nadien in de tuin zal vinden. Overal ligt er vuil en plastiek dat je liever zo snel mogelijk uit de tuin wilt hebben. Een zaal huren bij de Driesprong-Eerde. Een feestje geven voor vrienden en of familie maar helemaal naar niets te hoeven kijken. Het lijkt wel een droom en dankzij ons kan die droom werkelijkheid worden. Huur het feestje bij de Driesprong in een prachtige ruime zaal en geniet op deze manier van alle luxe faciliteiten in de zaal tegen een betaalbare prijs. U hoeft enkel de zaalhuur aan ons te betalen en de drank die u tegen een scherpe horeca prijs kunt verkrijgen.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam