Zoeken naar vergunningen horeca

vergunningen horeca

Drank en Horecawet vergunning.
Drank en Horecawet vergunning. Indien u bedrijfsmatig of anders dan om niet alcoholhoudende drank voor gebruik ter plaatse schenkt natte horeca heeft u een Drank en Horecawetvergunning nodig. Als u alcoholhoudende dranken schenkt moet u als ondernemer in het bezit zijn van de DHW-vergunning. Dit is een vergunning op basis van de Drank en Horecawet die u bij de gemeente moet aanvragen. De DHW-vergunning is persoonsgebonden u kunt hem dus niet overnemen van de vorige eigenaar. Voor de DHW-vergunning zijn de eisen van handelskennis en vakbekwaamheid per 1 januari 1996 komen te vervallen.
Rotterdam.nl Drank-en Horecavergunning.
Hoe lang duurt het. Deze termijn kan éénmalig met acht weken worden verlengd. In die tijd wordt als dit nodig is advies gevraagd bij andere instanties. 010 267 25 00. Of neem op een andere manier contact op. Bellen naar 14 010. Klacht melding of suggestie.
Den Haag Loket horeca.
Uw zoekopdracht Uw zoekopdracht submit Home. Uw zoekopdracht Uw zoekopdracht submit Loket horeca. Waar krijgt u mee te maken als u een horecabedrijf of een slijterij wilt beginnen? Voor een horecazaak of slijterij zijn vergunningen nodig ook bij een overname. Vul de Horecawijzer in en zie wat u nodig heeft. Collectieve verlaatjes en geluidjes 2017. Tijdelijke ontheffing alcohol schenken. Ontheffing auto op het strand aanvragen. Terras op de openbare weg.
Drank en horecavergunning Gemeente Tilburg.
Heeft u een horeca-inrichting waar geen alcohol geschonken wordt maar waar er wel sprake is van horeca-activiteiten? Dan heeft u een exploitatievergunning voor de droge horeca nodig. De drank en horecavergunning en de exploitatievergunning kunt u bij de gemeente aanvragen. Binnen de aanvraagprocedure wordt een zogenaamd Bibob onderzoek gehouden. Bibob staat voor Bevordering van IntegriteitsBeoordelingen door het Openbaar Bestuur. Deze wet geeft gemeenten de mogelijkheid om onderzoek te doen of eventueel crimineel geld wordt gestoken in de horeca-inrichting en/of de vergunning wordt gebruikt voor het plegen van strafbare feiten. Met een exploitatievergunning krijgt u toestemming tot het gebruik van een horeca-inrichting. Een exploitatievergunning is pand en ondernemersgebonden. Een exploitatievergunning is in principe geldig voor onbepaalde tijd.
Horeca en verkoop Gemeente s-Hertogenbosch.
Aanvragen Drank en horecavergunning en exploitatievergunning. Als u plannen hebt om een horecazaak over te nemen of te starten dan kunt u een afspraak maken met het horeca team horeca@s-hertogenbosch.nl of 073 615 51 55. Alle benodigde formulieren worden dan aan u uitgereikt en u krijgt daar uitleg bij. U hebt ongeveer 3 weken de tijd nodig om alle gevraagde informatie te verzamelen. Zodra u de gevraagde documenten hebt maakt u een vervolgafspraak om de aanvragen voor een drank en horecavergunning en/of een exploitatievergunning in te dienen. Vanaf het moment dat u de volledige aanvraag heeft ingediend gaat de formele behandeltijd van 8 weken in. Tijdens deze behandeltijd controleert de gemeente de documenten die u hebt aangeleverd.
Horeca en vergunningen Gemeente Arnhem.
Direct naar het hoofdmenu. Direct naar het zoekveld. Zoek op deze trefwoorden Zoek. Home / Ondernemers / Horeca / Horeca en vergunningen. Als horecaondernemer heeft u diverse vergunningen nodig voor een succesvolle exploitatie van uw zaak. Hier treft u de meest aangevraagde vergunningen aan. Informeert u tijdig naar de wettelijke bepalingen en vergunningen die voor u van toepassing zijn? Houd rekening met een behandeltermijn van minimaal een maand voor uw aanvraag.
Welke horecavergunningen en wetten zijn er Horecatweepuntnul.
Restaurant Promoten Plan een wijnproeverij. Wat Horecaondernemers Moeten Weten Over Instagram. Hoe start je een restaurant. over Erik van Dullemen. Jarenlang heb ik gewerkt in diverse rollen in de horeca. Ik hoor in de horeca altijd over de problemen en te weinig over oplossingen. Lees meer over waarom een blog over de horeca. Meest gelezen artikelen op horecatweepuntnul. Hoe start je een restaurant 15B Training van nieuwe medewerkers. Je restaurant promoten met behulp van vaste gasten. Hoe start je een restaurant 15 Personeel Werven. Restaurant Promoten Plan een wijnproeverij. Wat Horecaondernemers Moeten Weten Over Instagram. Return to top of page.
Drank en horecavergunning Gemeente Haarlemmermeer.
Neem contact op met het Centrum Bedrijven en Instellingen via 023 5676006. Of stel uw vraag aan de helpdesk via helpdesk@mijnondernemingsdossier.nl of 088 0414141. Ook kunt u contact opnemen met Koninklijke Horeca Nederland. Om de aanvraag te toetsen aan de Wet Bibob Wet integriteitsbeoordeling door het Openbaar Bestuur vult u onderstaand formulier in. Gemeentelijke Vragenlijst Bibob 116.74 KB. Gaan wij over tot een formeel Bibob-onderzoek? Dan betaalt u hiervoor leges. Uw aanvraag moet minimaal acht weken voor opening van uw zaak bij ons binnen zijn. De behandeling van een aanvraag kost 65485. U hebt naast de drank en horecawet ook te maken met de Wet Milieubeheer en het Activiteitenbesluit.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam