Meer resultaten voor sloepverhuur amsterdam

sloepverhuur amsterdam

motorboot verhuur
Extra's bij te huren. Yachtcharter in Friesland en op het IJsselmeer. Motorboot verhuur zonder vaarbewijs. Yachtcharter in Friesland Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde Motorboot vakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Uitstekend onderhouden en verkeren in nieuw staat. Gezellig ingericht zorgvuldig schoongemaakt en zien er uit als privé jachten. Zuinig met brandstof hebben stille motoren en uitmuntende vaareigenschappen. Voorzien van luxe ruime sanitaire voorzieningen welke zijn aangesloten op de vuilwatertank. Vaarcursussen behoren tot de mogelijkheid.
Boot huren Amsterdam. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Dan is een sloep huren Amsterdam voor u een prima optie. Met een sloep is het makkelijk varen over de grachten van Amsterdam, bovendien staat u net iets meer in verbinding met uw omgeving omdat sloepen een open dak hebben. Verder Winkelen
sloepverhuur friesland
Sloep huren in Amsterdam luxe 100% elektrische boten.
Je eigen sloep huren in Amsterdam! Boek een tour Huur een privé sloep. Huur een sloep of boek een rondvaart in Amsterdam. 40 persoons boot vanaf. 190 / uur. 12 persoons boot vanaf. 160 / uur. 25 persoons boot vanaf.
feest locatie amsterdam
Sloep huren Amsterdam Knallen op de Wallen uitjes vrijgezellenfeest in Amsterdam.
Geniet van prachtig Amsterdam, geniet van de grachten, samen met je vrienden en vriendinnen. Natuurlijk mag je zelf eten en drinken regelen. Wij kunnen ook onbeperkte koude drank regelen voor 6 per persoon. Een sloep huren ging nog nooit zo makkelijk. We kunnen dit sloep huren uitje aanpassen aan jullie wensen.
adwards
Boot Amsterdam een sloep voor elke gelegenheid.
BBQ Sloep van het jaar 2016. Jaarlijks BBQen 7500 mensen op onze BBQ Boot. Reserveer de Ivan Frank sloep voor een gezellig. privé vaart met familie, vrienden of collegas. De Ivan Frank is de enige sloep in Amsterdam die een officiële vergunning heeft voor het aanbieden van een BBQ aan boord.
social return
Amsterdam Boot Huren Een compleet aanbod van alle type boten.
Boot huren in Amsterdam. Vind een gecertificeerde boot door heel Amsterdam naar uw specifieke wensen. Verken type schepen. Klassieke Amsterdamse schepen. Stijlvolle evenementen boten. Authentieke en intieme boten. Grote boten die varen over het IJ en/of de Amstel. Luxe open boten.
ww
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Reserveer mijn Boaty. Bootje / sloep huren Amsterdam: laagste tarieven persoonlijke service. Je eigen bootje huren geeft vrijheid. Je bepaalt zelf wie je meeneemt. Je kiest zelf waar je heen vaart. En onderweg stop je even als jij dat wilt.
Sloep Huren Amsterdam.
Sloep huren Amsterdam. Wilt u een unieke sloep huren in Amsterdam, dan bent u bij ons aan de juiste haven. Wij verhuren de luxueuze VIP-sloep YBII, inclusief kapitein voor een zeer aantrekkelijke prijs. Sloep YBII heeft een volledige vergunning voor geheel Amsterdam.
Overdekte boot huren Amsterdam met schipper Rederij de Nederlanden.
Overdekte boot huren Amsterdam. Een overdekte boot huren Amsterdam bij Rederij de Nederlanden al vanaf 180, per uur excl. Al onze boten zijn overdekt en huurt u met een schipper. Wilt u een overdekte boot huren in Amsterdam? Wij zijn dé specialist van Amsterdam voor verhuur van overdekte boten.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam