Zoeken naar goedkoop zaaltje huren

goedkoop zaaltje huren

zaalverhuur almere
zaalverhuur haarlem - Header zaalverhuur 1.
Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk, van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Huur de locatie Stichting Buitenzorg Stichting Buitenzorg.
Dan kunt u tegen aantrekkelijke condities onze zaal huren, die geschikt is voor groepen tot 75 personen. Daar komt nog bij dat we een breed scala aan cateringmogelijkheden bieden: van bitterbal tot barbecue en van blokjes kaas tot warm en koud buffet.
franksweegersmakelaardij.nl
Zaalverhuur.
1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen. Onze locaties zijn ook al meerdere malen gebruikt voor film, clip en TV-opnames.
goedkope zaalverhuur amsterdam
Een goedkope zaal huren in Amsterdam Oud Zuid? YEP.
Wilt u een leuke goedkope zaal huren voor een vergadering, borrel, diner, workshop, presentatie of gewoon een feestje? Huur dan de Gravin. Onze sfeervolle zaal is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid aan de kop van het Vondelpark. Door haar vierkante open ruimte biedt de zaal tal van mogelijkheden.
Artist
Zaalverhuur Amersfoort Vakantiepark De Heigraaf.
Bij Vakantiepark de Heigraaf kunt u niet alleen een geweldige vakantie beleven, maar kunt u ook een zaal huren voor feesten en partijen. We beschikken over verschillende zalen die u kunt huren om een verjaardag, jubileum of een bruiloft te vieren.
airco split unit
Zaal huren Tilburg La Cabaña La Cabaña.
Wanneer het nou gaat om een babyborrel, een bruiloft, een afstudeerborrel of een themafeest: de feestzaal kan voor alle momenten geschikt ingericht worden. Omdat groepen regelmatig onze zaal huren, hebben wij goede contacten met evenementenbureaus voor clowns, speelkussens of bijvoorbeeld alle accessoires in ibizastijl.
zaal huren brussel
Wijkgebouw Eltheto Verhuur.
De kosten voor verhuur zijn per zaal verschillend en worden vooraf aan u bekend gemaakt. Het huren van de kleine zaal en foyer kost 25 euro per uur en het huren van de grote zaal kent een starttarief van 50 euro voor de eerste 2 uur.
Zaalverhuur Vesta Zoetermeer.
Een goedkope zaal huren met een luxe uitstraling! De zaal Vesta is één van onze grote zalen. De zaal is 155 m2 groot en kan middels de verschuifbare wanden groter gemaakt worden tot 615 m2. De zaal kan worden gehuurd als ruimte voor een congres, training of evenement maar is ook zeer geliefd voor recepties en themafeesten.
Zaalverhuur Nieuwe Nieuwe Amsterdam: pagina pagina de 4. 3. site voor Zaalhuur in Amsterdam.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam