Zoeken naar feestzaal huren nijmegen

feestzaal huren nijmegen

Cafe Daen Nijmegen Zaaltje huren Cafe Daen Nijmegen.
Kom langs om hen en @OnkyDonkyHuis te steunen. Feestje geven in Nijmegen.
zaalverhuur almere
Gebouw Roomsch Leven Nijmegen.
Deze moet afgenomen worden van Stichting Michal. Voor het huren van Roomsch Leven kunt u een aanvraagformulier inzenden naar of contact opnemen met. 06 24 65 95 79. Aanvraagformulier pdf voor incidentele verhuur van gebouw Roomsch Leven. Huurtarieven pdf voor incidentele verhuur van gebouw Roomsch Leven.
Zaalverhuurder in Nijmegen zaalverhuur-info.nl.
Het witte karakteristieke pand met sfeervol terras nodigt direct. Stichting Fabrikaat organiseert kunstprojecten in de openbare ruimte van het Honigcomplex in Nijmegen. De voormalige Honigfabriek in Nijmegen is tijdelijk herbestemd tot. 16e eeuws feestgelegenheid Old Cave Nijmegen. Voor wie écht eens iets bijzonders wil is het 16e eeuws Partycenter Old Cave in Nijmegen de locatie bij uitstek. Dit unieke eeuwenoude pand in het hart van de stad. Gelegen op een prachtig hoekje aan het Hertogplein in Nijmegen kenmerkt Café Royal zich door zijn gastvrijheid en service. Café Royal is een gezellig borrelcafé waar. Vivaldi's Grand Café Nijmegen.
Caf Waalzicht Zaalverhuur Lent.
Caf Waalzicht is een authen-tiek gezellig bruin caf aan de dijk in Lent. Vanuit ons caf heeft u een magnifiek panorama-uitzicht over de Waal en de skyline van Nijmegen. Geniet bij mooi weer op ons afgeschermde terras of aan de buitenbar. Het caf is uitermate geschikt als vergaderruimte. U kunt beschikken over een beamer flipover groot scherm en ge-luidsapparatuur. Tevens zijn een lunch of koffie arrange-ment mogelijk. Achterin de zaal is een kleine bar aanwezig voor een priv. Wij kunnen ook uw ca-tering verzorgen. Onze spe-cialiteiten zijn de heerlijke. buffetten ambachtelijk en vers bereid! Caf Waalzicht berekent gn zaalhuur bij bruiloften en partijen.
Feestzaal Huren In Nijmegen check eventplanner.nl.
Feestzaal Huren In Nijmegen. Ben je op zoek naar een feestzaal in Nijmegen? eventplanner.nl helpt je verder. Hier vind je meteen een feestzaal in Nijmegen. Er is enorm veel keuze dat is duidelijk. Vergelijk hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur! Feestzaal in Nijmegen huren onze tips. Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Nijmegen. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet onmiddellijk een overzicht van iedereen die een feestzaal in Nijmegen aanbiedt.
Home Café Zaal De Spijker Beers Catering en zaalverhuur Cuijk.
Dat hebben we goed gevierd met de bouw van een mooie nieuwe zaal een vernieuwd design. Een bruiloft examenfeestje of teamuitje in regio Nijmegen georganiseerd? Onze nieuwe zaal is te huren inclusief drankjes en een buffet. Een geslaagd feestje is niet compleet zonder goede en lekkere happen. We hebben vele menus en zelfs een winterbarbecue binnen behoort tot de mogelijkheden. In de omgeving van Beers Cuijk en Nijmegen kunt u heerlijk fietsen. Laad de batterij weer op tijdens de lunch of sluit af met een borrel bij Café Zaal De Spijker. Zaalverhuur catering en activiteiten voor regio Cuijk en Nijmegen.
Zaalverhuur Nijmegen Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag bruiloft thema feest jubileum vergaderlocatie of trouwlocatie.
Hieronder vindt u alle zaalverhuur bedrijven in Nijmegen. Wilt u een zaal huren voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres. Plaats Selecteer een plaats.
Zaal huren in Nijmegen Zaalhuren.net.
Zaal huren in Nijmegen. Een overzicht van alle zalen in Nijmegen. Zaal huren in Nijmegen. Zaal huren in Nijmegen voor een feest receptie vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen in Nijmegen of kies voor een type zaal om te filteren. U kunt direct contact opnemen met de verhuurder. Top 8 van Nijmegen. Bekijk de beste zalen. 30 locaties in Nijmegen. Er zijn geen zoekresultaten gevonden. Klik hier om terug te gaan naar de homepagina. Op zoek naar een geweldige locatie voor uw zakelijke evenementen of presentaties?

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam