Op zoek naar feestzaal huren nijmegen?

feestzaal huren nijmegen

feestzaal huren nijmegen - Header zaalverhuur 1.
1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen. Onze locaties zijn ook al meerdere malen gebruikt voor film, clip en TV-opnames.
Verhuur.
Huur een zaal in dé culturele locatie van Nijmegen. Huur bij de Lindenberg een professionele zaal voor je voorstelling, concert, symposium of congres. De Valkhofzaal, Lindenbergzaal en Theatercafé No23 zijn ook te huur voor je borrel, receptie, trouwfeest, lunch of diner.
zaalverhuur nijmegen
Zaalverhuur Nijmegen Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag, bruiloft, thema feest, jubileum, vergaderlocatie of trouwlocatie.
Hieronder vindt u alle zaalverhuur bedrijven in Nijmegen. Wilt u een zaal huren voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie, vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres.
60days.nl
Logegebouw Nijmegen Zaalverhuur in het Nijmeegs Logegebouw.
Zaalverhuur in het Nijmeegs Logegebouw. Zaalverhuur en historie. Klik hieronder voor de beschikbaarheid. Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden waar je naar zoekt. Misschien kun je er naar zoeken. Zoeken naar: Zoeken. Ondersteund door WordPress Thema: Sydney van aThemes.
googel
Kolpinghuis Nijmegen B.V. Zalen.
Zalen in het Kolpinghuis. Het Kolpinghuis is een modern zalen, vergader en congrescentrum met ruimten voor alle soorten bijeenkomsten. Hieronder vindt u meer informatie over de beschikbare zalen in het Kolpinghuis Lounge. De Lounge heeft een oppervlakte van 90 m.
alarmsystemen
Zaalverhuurder in Nijmegen zaalverhuur-info.nl.
Naast de Witte Molen ligt het Sfeerhuys: een. Cafe Daen Nijmegen. Prachtig zaaltje in het monumentale pand De" Laeckenhal" midden in het stadshart van Nijmegen. Cafe Daen is een van de oudste cafe's' van Nijmegen en boven ons cafe hebben.
split unit airco
Zaalverhuur Nijmegen voor 20 tot 2000 personen.
Heb je bijzondere wensen? Kom in contact met de locatie en kijk naar jullie wensen die jullie hebben om een feestzaal te huren in Nijmegen. We hopen dat ons zaalverhuur Nijmegen aanbod jullie goed op weg kan helpen en wensen jullie een onvergetelijk feestje toe.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want, laten we eerlijk zijn, is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!
Huren zalen café LUX Nijmegen.
Buiten reguliere openingstijden is het mogelijk om het hele café te huren voor een besloten ontbijt, receptie of koffietafel. De foyer op de benedenverdieping van LUX dient voor publieksopvang bij de theaterzaal LUX 7 en de multifunctionele zaal LUX 6, maar kan ook heel goed gebruikt worden voor kleinere recepties en buffetten.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam