Meer resultaten voor feestzaal huren nijmegen

feestzaal huren nijmegen

locatie verhuur
Kolpinghuis Nijmegen B.V. Zalen.
zaalverhuur almere
Home Zwaantje Nijmegen.
Agnetenweg 77 6545 AV Nijmegen Telefoon 024 377 7696.
Zaalverhuur Nijmegen Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag bruiloft thema feest jubileum vergaderlocatie of trouwlocatie.
Hieronder vindt u alle zaalverhuur bedrijven in Nijmegen. Wilt u een zaal huren voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres. Plaats Selecteer een plaats.
Logegebouw Nijmegen Zaalverhuur in het Nijmeegs Logegebouw.
Zaalverhuur in het Nijmeegs Logegebouw. It seems we cant find what youre looking for. Perhaps searching can help.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Dus jij bent op zoek naar een locatie? Leuk! En je mag op deze locaties gewoon zelf je eigen catering regelen.
Zaalverhuur Nijmegen voor 20 tot 2000 personen.
Deze zalen zijn perfect geschikt voor een klein en gezellig feestje. Heb je bijzondere wensen? Kom in contact met de locatie en kijk naar jullie wensen die jullie hebben om een feestzaal te huren in Nijmegen. We hopen dat ons zaalverhuur Nijmegen aanbod jullie goed op weg kan helpen en wensen jullie een onvergetelijk feestje toe. Zaalhuur arrangementen Nijmegen 15-25 p.p. Ben je op zoek naar zaalverhuur in Nijmegen? Maar heb je een laag budget beschikbaar tussen de 15 en 25 p.p. voor zaalhuur drankjes en hapjes? Dan helpen we je graag op weg. Wil je weten welke locaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke locaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Nijmegen?
Zaalverhuurder in Nijmegen zaalverhuur-info.nl.
Stichting Fabrikaat organiseert kunstprojecten in de openbare ruimte van het Honigcomplex in Nijmegen. De voormalige Honigfabriek in Nijmegen is tijdelijk herbestemd tot. Annastraat vlak voor het centrum van Nijmegen vind je rechts op de hoek café Sint Anneke. Het witte karakteristieke pand met sfeervol terras nodigt direct. Gelegen op een prachtig hoekje aan het Hertogplein in Nijmegen kenmerkt Café Royal zich door zijn gastvrijheid en service. Café Royal is een gezellig borrelcafé waar. 16e eeuws feestgelegenheid Old Cave Nijmegen.
Huren zalen café LUX Nijmegen.
In Café LUX kunnen groepen tot 80 personen lunchen borrelen of koffiepauze houden. Het café is dan gewoon open. Buiten reguliere openingstijden is het mogelijk om het hele café te huren voor een besloten ontbijt receptie of koffietafel. De foyer op de benedenverdieping van LUX dient voor publieksopvang bij de theaterzaal LUX 7 en de multifunctionele zaal LUX 6 maar kan ook heel goed gebruikt worden voor kleinere recepties en buffetten. De benedenfoyer is ingericht met een bar en sta-tafels en biedt ruimte aan 200 personen. De nieuwste films voorstellingen debatten direct in je mail?

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam