Meer resultaten voor feestzaal huren hoofddorp

feestzaal huren hoofddorp

Zaalverhuur Zaalverhuur? Vind het op DNLS.
Welkom bij Claus de evenementenlocatie in Hoofddorp die samen met Courtyard by Marriott en Papas Beach House Claus Park Collection vormt. Geen eigen catering mogelijk. Gevestigd in de Hydrapier een architectonisch ontwerp van Asympote Architects uit New York is bijzonder centraal gelegen in de randstad. Geen eigen catering mogelijk. Van der Valk Hotel Schiphol A4 Amsterdam Airport. Vergaderen op hoog niveau dat is wat u bij ons mag verwachten.
Feestlocatie en Zaalverhuur MeerSquash Activity Hoofddorp.
023 562 35 14. Copyright 2016 MeerSquash Activity Algemene Voorwaarden Disclaimer Webdesign WebStation. Facebook Twitter Instagram Email.
Goedkoop een zaal huren in jouw buurt? GRATIS k. kleine zaal huren in Hoofddorp Huur een leuk zaaltje.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Hoofddorp over de vloer dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid. Meer parkeergelegenheid in Haarlemmermeer en geen overlast voor de buren in Hoofddorp 2131-2135. goedkoop zaaltje huren Hoofddorp. Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in Nederland bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man honderd man 150 personen 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een zaal in Haarlemmermeer voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet. gezellige zaal huren in Rotselaar. kleine zaal huren in Heuvel. gezellige zaal huren in Zwartschaap. prachtige zaal huren in Het Reidland.
Feestzaal Hoofddorp De Nationale Locatie Site.
Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Hoofddorp dan bent u bij DNLS op het juiste adres. Wij hebben meerdere locaties in Hoofddorp voor u gevonden. Ook voor uw bedrijfsfeest trouwfeest personeelsfeest of kick-off hebben wij een feestzaal in Hoofddorp gevonden. Zo kunt u een feest organiseren op een landgoed of een kasteel. Ook kunt u kiezen voor een boerderij of een partycentrum. U heeft op DNLS dus snel een feestzaal in Hoofddorp gevonden voor uw feest. Bekijk alle locaties en vraag direct informatie op bij de feestlocatie van uw keuze.
Zaalverhuur Event Center Fokker.
Een zaal huren bij Event Center Fokker in Hoofddorp? Door onze centrale ligging zijn onze zalen uitstekend geschikt voor uw feesten en partijen. Wij hebben maar liefst 7 zaalcombinaties verdeeld over de begane grond de eerste etage en de tweede etage. Zowel voor de begane grond als voor de eerste etage geldt dat het mogelijk is deze door middel van geluidsdichte schuifwanden om te bouwen tot twee kleinere units. De zaal op de tweede etage kent deze mogelijkheid niet. Tevens zijn er per zaal een vast aantal tafels en stoelen beschikbaar.
Particulier Event Center Fokker.
Een buffet luxe diner live entertainment een dj of een thema-event. Het team van Even Center Fokker regelt het voor u. Een zaal huren bij Event Center Fokker in Hoofddorp? Door onze centrale ligging zijn onze zalen uitstekend geschikt voor uw feesten en partijen. Wij hebben maar liefst 7 zaalcombinaties! Event Center Fokker heeft een begane grond een eerste etage en tweede etage. Voldoende gratis parkeergelegenheid en gemakkelijk bereikbaar met o.a. Wij zijn strategisch gelegen nabij Haarlem Amstelveen Schiphol Hoofddorp.
Zaalverhuur Hoofddorp.
Zaalverhuur Hoofddorp Estee is bij uitstek geschikt voor. Bruiloft Feestpartijen Receptie of om een Dansavond. Welkom bij Zaalverhuur Hoofddorp. Zaalverhuur Hoofddorp Estee is bij uitstek geschikt voor al uw feestelijke gelegenheden. Lees meer over de mogelijkheden. Wilt u weten wat het kost om een zaal bij ons te huren? Vul dan het offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Zaalverhuur Hoofddorp Estee is bij uitstek geschikt voor al uw feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een bruiloft receptie of om een dansavond bij Estee is alles mogelijk.
Zaal huren in hoofddorp Zaalhuren.net.
Zaal huren in Hoofddorp. Een overzicht van alle zalen in Hoofddorp. Zaal huren in Hoofddorp. Een zaal huren in Hoofddorp voor een feest receptie vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Hoofddorp. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Hoofddorp. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie. Top 8 van Hoofddorp. Bekijk de beste zalen. 59 locaties in hoofddorp. Er zijn geen zoekresultaten gevonden. Klik hier om terug te gaan naar de homepagina.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam