Op zoek naar feestzaal huren hoofddorp?

feestzaal huren hoofddorp

zaalverhuur haarlem
Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Daar kunnen we uiteraard mee helpen. Maar onze locaties zijn ook uitermate geschikt voor bruiloften feesten bedrijfspresentaties etc. Er is capaciteit voor 30 tot 200 personen. Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ live-muziek catering animatie dansshows workshops de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Particulier Event Center Fokker.
Een buffet luxe diner live entertainment een dj of een thema-event. Het team van Even Center Fokker regelt het voor u. Een zaal huren bij Event Center Fokker in Hoofddorp? Door onze centrale ligging zijn onze zalen uitstekend geschikt voor uw feesten en partijen. Wij hebben maar liefst 7 zaalcombinaties! Event Center Fokker heeft een begane grond een eerste etage en tweede etage. Voldoende gratis parkeergelegenheid en gemakkelijk bereikbaar met o.a. Wij zijn strategisch gelegen nabij Haarlem Amstelveen Schiphol Hoofddorp.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008298/SEO/Agence%20SEO.aspx
De Wissel.
Welkom op de website van De Wissel in Hoofddorp. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar ligt in de Haarlemmermeer eetcafé/partyzaal De Wissel. De Wissel is van oudsher de kantine van de Fanny Blankers-Koen hal. Sinds Wendy en Piet Grosscurt De Wissel hebben overgenomen kunnen we niet meer spreken van een kantine maar is De Wissel uitgegroeid tot een sfeervol eetcafé met de mogelijkheid tot een knallend feest. Samen met een groep enthousiaste medewerkers zorgen wij voor een gemoedelijke sfeer voor een kop koffie of diner een borrel of een feestje. Bij De Wissel staat service hoog in het vaandel. Naast de favorieten kent de nieuwe kaart ook een kleine uitbreiding van heerlijke nieuwe gerechten. Tevens is de menukaart in een nieuw jasje gestoken.
http://voyance-amour-eternel.com/magie-voyance.html
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Dus jij bent op zoek naar een locatie? Leuk! En je mag op deze locaties gewoon zelf je eigen catering regelen.
http://www.vlaamskrediethuis.be/krediet-aanvragen
Nieuw-Vennep Ook bij ons Pier K.
Kunst op school KDV/BSO. 023 566 95 65. 023 566 95 65. 023 566 95 08 niet voor particulieren. 2015 Pier K / Powered by Tuesday Vragen. Kijk bij de veelgestelde vragen of maak een keuze hieronder.
https://www.seopageoptimizer.vlaanderen/nl/default/2008292/SEO%20Optimalisatie/Zoekmachine.aspx
Evenementzalen Evenementen Claus Park Collection Claus Park Collection.
Evenementzalen voor ieder type evenement! Kom langs bij Claus Park Collection voor uw personeelsfeest bedrijfsuitje maar ook familiefeest en bruiloft.
https://www.keyboost.fr/fr/default/2008236/R%C3%A9f%C3%A9rencement/Naturel.aspx
Feestzaal.
Wij beschikken over een ruime feestzaal aan de rand van Amsterdam Lijnden. Geschikt voor grote en kleine groepen. Feesten partijen recepties presentaties vergaderingen en meer. Neemt u ook een kijkje in ons online fotoalbum. U bent van harte welkom om op afspraak de zaal te komen bekijken. Contactgegevens Tel 023-5573929 Email info@senniesfeestartikelen.nl Openingstijden Ma 1300 1800 uur Di-Do 0930 1800 uur Vrij 0930 2100 uur Za 0930 1700 uur Zo Op afspraak.
Zaalverhuur Hoofddorp Zaal Huren Partycentrum De Telefoongids.
Geopend op Woensdag 2. Geopend op Donderdag 2. Geopend op Vrijdag 2. Geopend op Zaterdag 2. Geopend op Zondag 1. Fokker Dans en Partycentrum. IJweg 1094 2133MH Hoofddorp. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. Wissel Sportcafé Partyzaal De. Arnolduspark 3 2132CR Hoofddorp. Graftermeerstraat 45/C 2131AA Hoofddorp. Pier K Vertrekpunt voor Kunst en Cultuur. Rubriek Onderwijs en opleidingen muziek dans theater en beeldende kunst.
Zakelijke Culturele verhuur Het Cultuurgebouw. Zakelijke Culturele verhuur Het Cultuurgebouw.
In Hoofddorp staat sinds 2011 Het Cultuurgebouw de spraakmakende en dynamische culturele ontmoetingsplek aan het Raadhuisplein waar de beleving van de bezoeker centraal staat. In Het Cultuurgebouw zijn vier culturele organisaties met elkaar verbonden De Meerse Pier K de Bibliotheek Haarlemmermeer en Duycker. Spraakmakende en dynamische ontmoetingsplek. Uniek aan Het Cultuurgebouw is de diversiteit aan mogelijkheden onder één dak. Doordat Het Cultuurgebouw de beschikking heeft over veel verschillende zalen zijn de mogelijkheden voor het organiseren van evenementen eindeloos. Bekijk hieronder de diverse plattegronden van Het Cultuurgebouw. Begane grond en eerste verdieping Het Cultuurgebouw. Grote Zaal De Meerse.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam