Zoeken naar feestzaal huren hoofddorp

feestzaal huren hoofddorp

zaalverhuur haarlem - Header zaalverhuur 1.
Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk, van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want, laten we eerlijk zijn, is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!
feestzaal vlaardingen
Nieuw-Vennep Ook bij ons Pier K.
Met 152 zitplaatsen op 171m is deze zaal uitermate geschikt voor optredens of lezingen voor een groot publiek. Klik hier voor een plattegrond van de Theaterzaal. Net zoals in Hoofddorp is deze zaal uitstekend uitgerust voor wat betreft licht en geluidsvoorziening.
funda hoofddorp
Zaalverhuur Anna's' Hoeve Rijsenhout.
Voor kinderfeestjes en creatieve workshops verwijzen wij u door naar www.deco-rata.nl. Een unieke authentieke Hollandse boerderij op enkele minuten rijden afstand van Schiphol, Aalsmeer en Hoofddorp. Deze monumentale boerderij is dé locatie voor sfeervolle bijeenkomsten met een wat informeler karakter.
ppc
Zaalverhuurder in Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn zaalverhuur-info.nl.
De eerste verdieping van Cafe van Leeuwen kunt u huren voor diverse gelegenheden. De ruimte heeft een capaciteit van ca. 70/80 personen en een eigen bar. Het is geschikt. Keizersgracht 711, Amsterdam. Tot 100 personen 133. Tot 250 personen 132. Tot 500 personen 65. Meer dan 500 personen 62. Tot 300 personen 18. Tot 50 personen 18. Rolstoel toegankelijk 280. Zaalverhuurder met foto. Zaalverhuurder met foto 152. Zaalverhuurder met website. Zaalverhuurder met website 77. Vind uw zaalverhuurder in de regio. Aalsmeer Alphen aan den Rijn Amstelveen Amsterdam Amsterdam-Zuidoost Bodegraven Breukelen Diemen Hoofddorp Kortenhoef Landsmeer Leimuiden Maarssen.
alarmsysteem thuis
Particulier Event Center Fokker.
Wij hebben maar liefst 7 zaalcombinaties! Event Center Fokker heeft een begane grond, een eerste etage en tweede etage. Voldoende gratis parkeergelegenheid en gemakkelijk bereikbaar met o.a. Wij zijn strategisch gelegen nabij Haarlem, Amstelveen, Schiphol, Hoofddorp. Vergaderruimte huren hoofddorp. Bedrijfsfeesten en Recepties.
feestzaal
Zakelijke Culturele verhuur Het Cultuurgebouw. Zakelijke Culturele verhuur Het Cultuurgebouw.
In Hoofddorp staat sinds 2011 Het Cultuurgebouw; de spraakmakende en dynamische culturele ontmoetingsplek aan het Raadhuisplein waar de beleving van de bezoeker centraal staat. In Het Cultuurgebouw zijn vier culturele organisaties met elkaar verbonden: De Meerse, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer en Duycker.
Zaalverhuur Hoofddorp Estee //4K YouTube.
THE LAKE Danscentrum, Partycentrum en Zaalverhuur Almere, Grote zaal, Kleine zaal, Huren Duration: 157. THE LAKE Danscentrum, Partycentrum en Zaalverhuur te Almere, Grote zaal, Kleine zaal, Huren 383 views. YAKHLAF EVENTS ZAALVERHUUR Duration: 553. M Yakhlaf 2899, views. Kerkdienst de Meerkerk Hoofddorp Duration: 5620.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam