Op zoek naar salonboot amsterdam?

salonboot amsterdam

Europa's' mooiste salonboot Amsterdam Beleef Amsterdam bootuitjes.nl.
Vaar door de Amsterdamse grachten op Europas mooiste salonboot. Deze salonboot is benoemd tot mooiste salonboot van Europa! Vaar in stijl door de grachten van Amsterdam. Zowel het dak als de zijwanden kunnen open. Er is verwarming, een muziekinstallatie, een toilet, bemanning en een hostess aan boord.
salonboot amsterdam
Salonboot huren in Amsterdam.
Zowel zakelijk als prive is een salonboot zeer geschikt. De meeste boten hebben verwarming aan boord. Heeft u specifieke wensen dan kunnen wij u adviseren welke boot voor u en uw budget de juiste keus is. Een betaalbare salonboot huren in Amsterdam is simpel.
feest locatie amsterdam
Salonboot huren Amsterdam vanaf 180, per uur.
Salonboot de Proost van Sint Jan is voor maximaal veertig personen de grande dame van de grachten. Salonboot Peter de Grote is ideaal voor gezelschappen tot 70 personen. De grootste salonboot van Amsterdam. Voor feesten en partijen tot 175 personen kunt u de grootste salonboot van Amsterdam huren.
bootje huren amsterdam
Boot huren Amsterdam. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Een luxe vaartocht door de Amsterdamse grachten maakt u bent een speciaal soort boot: een Salonboot. Salonboot huren Amsterdam betekent stijlvol genieten van Amsterdam terwijl u van alle luxe bent voorzien. Salonboten zijn van oudsher luxe boten om de notabelen van een stad of streek te vervoeren.
Sleutelmaker
Salonboot huren in Amsterdam 12 personen In stijl door de grachten.
Stijlvol varen in Amsterdam op onze salonboot. 12 persoons boot vanaf. 160 / uur. Authentieke salonboot huren voor 12 personen. Vaar in stijl in deze prachtige, authentieke salonboot. Deze, gerestaureerde en in originele staat verkerende, boot van bijna 100 jaar oud heeft plek voor maximaal 12 personen.
huis kopen amsterdam
Salonboot of boot huren in Amsterdam?
Onze 5-sterren salonboot behoort tot de hoogste categorie in haar klasse dus wie een chique salonboot wil huren in Amsterdam is bij ons aan het juiste adres. Wij hebben eén salonboot en zijn geen vaarfabriek' die zijn er al genoeg en dat is ons te onpersoonlijk.
Luxe Salonboot Huren in Amsterdam.
Light festival BOEK NU 30 nov 2017 21 jan 2018: Amsterdam Light Festival. Huur de leukste salonboot bij Rederij De Jordaan in Amsterdam! De klassieke salonboot Welmoed 1932 is gebouwd bij Van der Werff in Friesland. Het is een fluisterstille stalen salonboot.
Salonboot Huren Amsterdam Rederij Mokum.
Via ons online boekingssysteem kunt u direct checken of er een salonboot op de door u gewenste datum beschikbaar is. Maak 24 uur per dag zelf uw offerte, plaats een optie in het systeem en uw vaartocht met een salonboot is online geregeld. Varen in Amsterdam is voor iedereen binnen handbereik.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam