Meer resultaten voor salonboot amsterdam

salonboot amsterdam

Rondvaart over de grachten met prachtige salonboot in Amsterdam.
Kapitein Eddy is ook een zeer vriendelijke gids met geweldige anekdotes en grote kennis van de stad. Ik geef het een 10! Echt een must do als je in Amsterdam bent. De fraai gelijnde saloonboot combineert de charme van klassiek met modern comfort. Het historische schip is ingericht met luxe gecapitonneerde banken aan beide kanten compleet met bijzettafeltjes. Bij mooi weer kan de salonboot aan beide zijden open ideaal om van bruisend Amsterdam te genieten tijdens deze Classic Canal Cruise. Door de fluisterstille elektrische aandrijving vaart de boot schoon en geruisloos. De route ligt niet vast maar is de schippers eigen keus vandaar dat de route af en toe verschilt.
livraison à domicile
Salonboot huren Amsterdam verhuur met laagste prijsgarantie.
1 beoordelingen Meer Info. Salonboot Proost van St Jan. Salonboot Proost van St Jan. Salonboot Proost van St Jan een prachtige klassieke salonboot perfect voor een elegante boottocht door Amsterdam. 1 beoordelingen Meer Info. De Rolls Royce van de Amsterdamse waterwegen! Varen met de Stan Huygens betekent absolute exclusiviteit uit vervlogen. 0 beoordelingen Meer Info. Salonboot Monne de Miranda.
Mr Grey 30 pers ship Mokumboat Boat Rental Amsterdam.
Mr Grey 30 pers ship. Ride through the Amsterdam canals fully catered. Mr Grey is one of a kind an original design inspired by the old salon boats but with a modern twist. The boat has a clean-lined and stylish interior where you feel at home immediately and it has a bathroom on board. Additionally the Mr Grey is a fully electric boat sustainable quiet and without exhaust fumes. Mr Grey is large enough for groups of up to 30 people and that makes it excellently suited for both stylish drinks and intimate dinners such as hospitality transport presentations and meetings. Catering that suits you.
Salonboot huren in Amsterdam.
De Sloepvrienden salonboot Suzanne. Boot aanvragen of boeken. Salonboot huren in Amsterdam. Wij verhuren diverse salonboten en sloepen met een dakje in Amsterdam. U kunt een salonboten huren in Amsterdam om op de grachten te varen. Dit zijn vaak oude klassieke boten uit begin 1900. Om alle boten te laten zien is een beetje lastig dus hebben wij een selectie gemaakt van enkele leuke en betaalbare boten. Vanaf medio April hebben een we een eigen nieuwe salonboot beschikbaar. Een salonboot huren in Amsterdam kunt u het hele jaar door. Zowel zakelijk als prive is een salonboot zeer geschikt. De meeste boten hebben verwarming aan boord.
Salonboot huren Amsterdam Rederij de Nederlanden.
vanaf 180 per uur. Wilt u Amsterdam eens op een andere manier leren kennen? Dan kunt u een salonboot huren in Amsterdam. Met uw eigen schipper en hostess kunt u volledig verzorgd en zonder zorgen door de Amsterdamse grachten varen. Voor grotere gezelschappen hebben wij luxe salonboten die op het IJ en de Amstel varen. 180 per uur exclusief 6% btw. Bekijk de Aagje Deken.
Rederij Cruise with Us Salonboot Amsterdam exclusieve rondvaart door de Amsterdamse grachten.
Dit prachtige nieuwe schip laat de hoogtijdagen van de 19e eeuwse salonboten op unieke wijze herleven. Salonboot Soeverein combineert een unieke ambiance met alle moderne faciliteiten en biedt perfectie tot in de kleinste details. Van het handbeschilderde plafond tot aan de antieke houtkachel alles is in harmonie op salonboot Soeverein. Bekijk ook onze gefilmde sfeerimpressie van de Soeverein. Salonboot Soeverein onderscheidt zich door het grote aantal faciliteiten ongekend voor een Amsterdamse salonboot.
Salonboot De Dyos Friendship Amsterdam.
Geniet aan boord van deze high-end Design Salonboot van de exclusieve mogelijkheden. Deze salonboot is uniek in zijn soort en de enige binnen dit segment! De charmante hostess en charmante schipper maken jouw evenement compleet en zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Tijdens de tocht zorgen wij voor uitstekende catering. Aan boord is een bar aanwezig met diverse drankarrangementen. Voor elk moment van de dag hebben wij cateringmogelijkheden voor je samengesteld in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants in onze hoofdstad. Genieten van een sitdown lunch of diner tot en met 21 personen. Walking dinner tot en met 45 personen.
Luxe Salonboot Huren in Amsterdam Rederij De Jordaan Salonboot Amsterdam.
Een privé-salonboot huren in Amsterdam kan direct bij Rederij De Jordaan. De klassieke salonboot is ideaal voor uw Huwelijk Jubileum Bedrijfsuitje Vrijgezellendag en andere speciale gelegenheden. Huur een exclusieve salonboot met schipper voor 1 tot 12 personen. Een Watertaxi service waarbij u tijdig naar uw bestemming wordt gevaren in de mooie salonboot is ook beschikbaar. Bij deze geheel verzorgde vaartochten brengen wij u zo dicht mogelijk bij elk gewenst hotel museum trouwzaal restaurant of terras in Amsterdam. Koffie Lunch en hapjes worden geserveerd en u kunt ontspannen borrelen op de Happy Hour Borrelboot.

Contacteer ons

feestzaal huren nijmegen
trouwen in amsterdam
feestzaal huren hoofddorp
drank en horecawetvergunning
zaal huren zonder catering
feestzaal rotterdam
goedkoop zaaltje huren
vergunningen horeca
goedkoop zaaltje huren zeist
goedkope zaal rotterdam
sloepverhuur amsterdam