Meer resultaten voor zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam

zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam

zaalverhuur almere
goedkope feestlocatie amsterdam
Home TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE. TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE Paul Weijenberg 2016-12-01T1023150000. STUUR MIJ INFO Trouwen in Amsterdam feest en ceremonie bruiloft voor 80 tot 250 personen. Als je wilt trouwen in Amsterdam dan is Desmet Studio's dé locatie voor jullie huwelijk. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als bruiloftslocatie.
feestlocatie haarlem
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
Feestlocaties in Amsterdam Zuidoost. 1099 CT Amsterdam/ Duivendrecht.
Verhuur Tolhuistuin.
Let op Het brughuis en Leeshuis zijn tijdelijk niet te huur vanwege een verbouwing. De Concertzaal Grote Zaal is afsluitbaar en akoestisch geïsoleerd. Deze zaal met balkon is geschikt voor presentaties voorstellingen optredens conferenties diners borrels en andere evenementen. Aangrenzend bevinden zich een rookruimte foyer met bar toiletgroep en garderobe. Ook kan er gebruik worden gemaakt van kluisjes. Lange bar Floormanager Kluisjes Basis schoonmaak Licht Geluid Foyer bar Kleedkamers Afmeting. Podium 5 x 9 x 1. Zaal 11 x 9 x 7. Totale oppervlakte 264 m2. Prijzen zijn exclusief overig personeel overige techniek en BTW.
Zaalverhuur Nieuw West Startpagina Facebook.
Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. op deze pagina info en foto's van onze zaal voor uw feestje of bijeenkomst. 678 mensen vinden dit leuk. 1 persoon is hier geweest. Morgen geopend 1100 2300. Wees de eerste om een bericht toe te voegen.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets. Heb je zin gekregen om een feest te geven op deze unieke locatie? Ga dan naar de pagina van Stayokay Amsterdam Zeeburg voor meer informatie. Ruimte voor maximaal 1250 personen. Geen eigen catering of drank. Diverse parkeermogelijkheden op loopafstand. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. www.stayokay.com/nl/hostel/amsterdam-zeeburg / 020 551 3190. Feestlocatie Amsterdam Club Lite. De hotspot van Amsterdam is Club Lite! Dacht je dat deze locatie niet beschikbaar was voor feesten of zakelijke evenementen? Dat dacht je dan verkeerd. Deze mooie locatie bezit drie verschillende zalen die je kan afhuren voor verschillende soorten gezelschap en groottes.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
En wil je zo spoedig mogelijk bij de feestzaal komen maar de drukte uit de stad mijden? Kies van voor 1 van de 10 stations die Amsterdam rijk is. Huiselijke zaal in Amsterdam te huur Café Life. Geef jij een feestje en wil je dat het liefst in besloten sferen? Café Life in Amsterdam is gespecialiseerd in elke vorm van feestjes. Denk daarbij aan afstudeerborrels personeelsuitjes afscheidsfeestjes verjaardagen en nog veel meer! De ruimte beschikt over een dansvloer muzieksystemen een groot scherm wifi een terras en daarbij is er nog heel veel bespreekbaar over de indeling van de zaal. Alles kan in overleg en bijna niets is te gek! Ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder op de website.
Einde van de Wereld Restaurant Zaalverhuur Eindevandewereld Goedkoop in Zeeburg. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Strooien van confetti/rijst of andere dingen en gebruik van vuurwerk is niet toegestaan. Bij een boeking denk eerst na over tijden live muziek barbediening. Geen eigen versterkers en boxen. De zaal is voor u toegankelijk één uur voor de afgesproken verhuurtijd. Tijdens de verhuur is altijd een beheerder aanwezig. Zorg zelf voor mensen die de bar bedienen. Buitenterras tot 21.00 uur. Neem bakjes zakjes folie mee voor eten dat overblijft. U kunt uw spullen en lege kratten tijdelijk bij ons opslaan en op woensdag / vrijdag afhalen tussen 14.00 en 21.00 uur. Ben aardig voor onze buren en maak geen herrie buiten. U kunt het schip bezichtigen op woensdag en vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur.
Pllek Verhuur.
Blijf op de hoogte van activiteiten specialiteiten en andere nieuwtjes. Meld je nu aan! KERSTDINER OF NIEUWJAARSBORREL MET JE BEDRIJF? Private Dining All-in voor 7000 p.p. ma t/m do in november december en januari m.u.v. Liever gewoon borrelen en dansen tijdens een onvergetelijk bedrijfsfeest? Stuur dan even een mail naar events@pllek.nl of vergaar informatie via DEZE LINK. _ _ _ _ _. De industriële rauwe uitstraling van het NDSM terrein de zeecontainers waaruit Pllek is opgebouwd een interieur van gerecycled materiaal en het magische uitzicht over het IJ maken van Pllek een unieke locatie in Amsterdam.
Zaalverhuur cafe-restaurant Polder.
Binnenkort beginnen we met de bouw van de POLDERZAAL en we hopen dat deze vanaf 1 december gebruikt kan gaan worden. De zaal is geschikt voor feesten tot 150 personen lezingen/presentaties tot 95 personen. Voor het gebruik van de zaal betaal je huur of personeelskosten. Bij feesten vanaf 50 personen rekenen we alleen personeelskosten 1750 per uur en schoonmaakkosten 7500 euro. vragen wij een huur van 25000 euro per dagdeel of 40000 euro voor twee dagdelen. In overleg kunnen wij een lunch aanbieden zowel heel eenvoudig als zeer uitgebreid. POLDER heeft een bruin café voor 30 personen.

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren enschede
zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam
horeca papieren
feestzaal zonder catering
gouden fee
feestzaal amsterdam
horeca diploma