Op zoek naar zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam?

zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam

zaalverhuur almere
feestlocatie haarlem
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in Amsterdam!
Artis Party en Congrescentrum. Plantage Middenlaan 41/A. 1018 DC Amsterdam. Zakelijk, Feestelijk Max. Vind een zaaltje. bij u in de buurt! Zoeken op plaats zoeken. Privacy Cookies Linkpartners Copyright Zaaltjetehuur.nl. zaal huren feestzaal zaalverhuur feestzaal huren zalen vergaderzalen zaaltje huren.
babykamer decoratie
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Heeft u een passende zaal of locatie gevonden die u wilt huren in Amsterdam? Vul het contactformulier op de pagina van de zaal of locatie in voor meer informatie over huren of een offerte op maat. Bij Zaalhuren.net vindt u alles over zaalverhuur in Amsterdam.
feest dj
Zaalverhuur de Diamant.
ZAAL HUREN IN AMSTERDAM? DE DIAMANT PARTYCENTRUM IS DE PERFECTE FEESTZAAL EN FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM. Aan de rand van Amsterdam Sloten ligt zaalverhuur partycentrum De Diamant. Een nieuwe locatie met grote allure in Amsterdam Sloten West. De Diamant Zaalverhuur Amsterdam biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in een sfeervolle omgeving met voelbare luxe. De Diamant beschikt over twee zalen. Op de begane grond bevindt zich onze grootste zaal. Op de eerste verdieping hebben wij een kleinere zaal voor u.
feesten amsterdam
Zaalverhuur Nieuw West Startpagina Facebook.
Plaatsen Amsterdam Zaalverhuur Nieuw West. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Vertel mensen wat je ervan denkt. 1 juni 2015. Wat zijn de prijzen voor het verhuren van de zaal. Een kleine rondleiding Door gerestyled zaaltje Yokido. Zaalverhuur Nieuw West heeft een bericht gedeeld.
zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Een garage kan je er niet echt meer in zien, omdat deze locatie volledig gemoderniseerd is met kosmopolitische uitstralingen. Wil jij een zaal huren bij een prachtige en unieke locatie in Amsterdam? Kijk dan snel op de website voor meer informatie over deze locatie.
mini broeikas
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
020 303 0920. 1007 NB Amsterdam. 020 303 0940. 1106 LP Amsterdam. 020 303 0930. 1109 BR Amsterdam. 0294 483 156. Anton de Komplein 157. 1102 DR Amsterdam. 020 697 3220. 300 1500 in grote zaal. Kleine zaal Ziggo Dome.
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Afzeggen tot 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 80% van de huurprijs en 100% van de borg. Afzeggen minder dan 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 75% van de huurprijs en 100% van de borg. zaalverhuur amsterdam, goedkope vergaderruimte, zaalhuur amsterdam, zaal met piano.
Pllek Verhuur.
De ruime zaal gelegen naast het restaurant leent zich dan ook uitstekend voor vergaderingen, bijeenkomsten, conferenties, zakelijke diners, meetings, inspirerende brainstorm sessies, concerten, cd-presentaties en bedrijfs events. Aangrenzend een buitenruimte met zonovergoten terras, een fijn aangelegd strandje, picknicktafels en de mogelijkheid om met de voetjes in het zand de dag voort te zetten. Pllek is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid naast ons pand en schappelijke parkeerkosten voor Amsterdamse begrippen a 130, per uur. Met de pont vanaf Amsterdam Centraal of Het Stenen Hoofd ben je binnen 10 minuten op de NDSM-werf.

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren enschede
zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam
horeca papieren
feestzaal zonder catering
gouden fee
feestzaal amsterdam
horeca diploma