Resultaten voor gouden fee

gouden fee

Zaal De Gouden Fee in Rotterdam Café Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Zaal De Gouden Fee. Zaal De Gouden Fee Rotterdam. Cairostraat 83 3047BB Rotterdam. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Vraag gratis website aan. Informatie over Zaal De Gouden Fee in Rotterdam. Zaalverhuur en het verzorgen van de bijbehorende drankjes. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan.
livraison à domicile
Zaal de Gouden Fee in Rotterdam Vergaderruimte Trouwlocatie Feestzaal Congreszaal huren.
Zaal de Gouden Fee. Zaal de Gouden Fee in Rotterdam. Zaal de Gouden Fee. Verder lezen Minder lezen. Uw bericht is verzonden. Er ging iets mis tijdens het versturen probeer het opnieuw. Details van Zaal de Gouden Fee. Vergaderruimte Trouwlocatie Feestzaal Congreszaal. Bar Zaal en mogelijkheid catering.
gazelle orange
Zaal De Gouden Fee Rotterdam.
Zaal De Gouden Fee. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Rotterdam. Het adres van Zaal De Gouden Fee is Cairostraat 83 in Rotterdam. Zaal De Gouden Fee Dit is mijn bedrijf!
Marktplaats.nl Feestzaal De Gouden Fee Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Geplaatst door Lachman op 01 feb. 17 11 jaar actief op Marktplaats. In november Moerandoping feest gevierd van mijn dochter in de nieuwe zaal De Gouden Angel naast De gouden Fee. Super mooie zaal voor een mooie prijs. Zaal eigenaar is een zeer vriendelijke persoon die graag meedenkt aan diverse mogelijkheden zoals versieringt etc ook heeft hij hier de mensen voor. Je hebt de mogelijkheid om een combipakket bij hem te nemen zoals een dj catering en drinken. Dit alleen al neemt heel wat last van je schouders als je een feestje geeft. Eten was super lekker en meer dan genoeg je krijgt echt waar voor je geld.
Feestzaal De Gouden Fee Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Feestzaal De Gouden Fee door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Bekijk meer van Feestzaal De Gouden Fee door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Nodig je vrienden uit om deze pagina leuk te vinden. 1.050 personen vinden dit leuk.
Veiligheidscontrole nodig.
Gouden Fee A way of life.
Wij bieden ook complete arrangementen aan zoals catering hapjes taart frisdrank DJ en fotograaf. De prijs is gebaseerd op het aantal personen die er aanwezig zullen zijn. De perfecte zaal voor besloten feesten partijen borrels bruiloften bhatwaans moerans. henna avonden verlovingsfeesten doopfeesten. maar ook voor zakelijke doeleinden zoals. presentaties vergaderingen en overige meetings!

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren enschede
zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam
horeca papieren
feestzaal zonder catering
gouden fee
feestzaal amsterdam
horeca diploma