Meer resultaten voor feestzaal zonder catering

feestzaal zonder catering

locatie verhuur
zaalverhuurder alles over zaalverhuur.
zaalverhuur-info.nl geeft een zo compleet mogelijk overzicht van zaalverhuurders in Nederland. Vind uw zaalverhuurder en alles over zaalverhuur.
zaalverhuur almere
Huur onze unieke locatie.
Ga terug naar arrangementen overzicht. Super mooie locatie met een natuurlijke omgeving.
Keyboost Vlaanderen
Feesten met eigen catering De Parel Sports Events BV Fijnaart.
Feesten met eigen catering. Bij een feest voor minimaal 100 gasten kunt u voor slechts 350 per gast zelf de catering laten verzorgen en onze professionele keuken gebruiken. Dit is over het algemeen gebruikelijk bij groepen met een buitenlandse afkomst. De specialistische cateraar die vaak ook het decoreren en serveren op zich neemt kent precies de sfeer en de gerechten die desbetreffende gasten verwachten. Hiernaast beheerst het serverend personeel ook vaak de taal van het thuisland. Informatie over Feesten met eigen catering. Wilt u meer informatie over Feesten met eigen catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Zaalverhuur in Almere VVC.
Zaal huren in Almere. Wij hebben de geschikte feestzaal voor u in Almere. Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl een saloon of een trendy loungetent. Wij verzorgen actieve groepsuitjes en bedrijfsuitjes maar u kunt bij ons ook een zaal huren in Almere voor een verjaardagfeestje bruiloftsfeest of personeelsuitje. We hebben 4 verschillende thema feest zalen die je kunt huren. De grootste feest-zaal is de Party Games zaal. Deze feestzaal is ingericht met meubelen uit de jaren sixties. Deze feestzaal is groot genoeg voor 200 feestgangers.
Keyboost Nederland
Uitgebreid zoeken Trouwen Zoek jouw zaal kasteel partycentrum feestzaal feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Trouwen in een kasteel. Trouwen in een Kasteel in Zeeland. Trouwen in een Kasteel in Zuid Holland. Trouwen in een Kasteel in Gelderland. Trouwen in een Kasteel in Utrecht. Trouwen Kasteel in Noord Holland.
SEO Page Optimizer Nederland
Feestzaal huren met eigen catering Zoetermeer.
Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Home Zaalverhuur Feestzaal huren met eigen catering. Feestzaal huren met eigen catering. Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer. Arrangement all inclusive 5 uur. Huur zaal binnenlands gedistilleerde dranken en uitkoop buffet. Tot 100 personen 3850 p.p. Tot 200 personen 3650 p.p. Tot 300 personen 3350 p.p. Tot 400 personen 3000 p.p. Tot 500 personen 2700 p.p. Vraag hier een offerte op maat aan. Zaal huren met eigen catering? Als enige partycentrum in Zoetermeer en één van de weinige zalencentra in de omgeving Den Haag en Rotterdam is 2B-Home een locatie waar het mogelijk is om zelfgemaakt of zelf meegebracht eten mee te brengen.
Waarom thuis feesten als het goedkoper kan? De Driesprong Eerde.
U hoeft enkel de zaalhuur aan ons te betalen en de drank die u tegen een scherpe horeca prijs kunt verkrijgen. Voor de rest kan je de catering laten verzorgen door ons of indien je wenst kun je de catering zelf organiseren. Ook indien je eigen hapjes en of drankjes naar de zaal wilt meenemen is dit uiteraard toegestaan. Huur een zaal en kijk nergens meer naar. Je kan de Kleine Zaal huren die geschikt is tot maximaal 80 personen. De Grote Zaal heeft een capaciteit tot 150 personen en de Grote Zaal inclusief Café kan tot 700 personen aan. Indien je wenst kan je de keuken erbij huren inclusief de koeling servies en de vaatwasser. Voordelen van een zaal huren.
Untitled Document.

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren enschede
zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam
horeca papieren
feestzaal zonder catering
gouden fee
feestzaal amsterdam
horeca diploma