Zoeken naar feestzaal zonder catering

feestzaal zonder catering

Feestzalen Vlaams-Brabant.
Kasteel van Nieuwland De Postiljon biedt met zijn feestzaal tot 280 personen de oplossing voor uw bedrijfsfeest! Het meer over deze feestzaal. Eigen catering mogelijk nee. 10 tot 250 personen. Prijsindicatie / brochure Favorieten. De Majeur feesten in stijl. Vlaams-Brabant bent u bij ons aan het goede adres! Onze feestzaal is vrij van kok traiteur dienst of catering. Dit meer over deze feestzaal. 3 of meer zalen. Eigen catering mogelijk Ja.
zaalverhuur almere
zaalverhuurder alles over zaalverhuur.
zaalverhuur-info.nl geeft een zo compleet mogelijk overzicht van zaalverhuurders in Nederland. Vind uw zaalverhuurder en alles over zaalverhuur.
Uitgebreid zoeken feestlocaties vergaderlocaties evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Gelegen aan de kust. Gelegen in het stadscentrum. Gelegen in t bos. Draadloos internet / Wifi. Bereikbaar per openbaar vervoer.
Feestje? De Blokhut.
Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487. Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering. Er zijn veel mogelijkheden die wij bieden in verschillende prijsklasses. Hiernaast rekenen wij geen extra zaalhuur of schoonmaakkosten. Feestjes bij De Blokhut. Werken bij De Blokhut? Op dit moment zijn de volgende vacatures beschikbaar. Bediening medewerker terras m/v.
Zaalverhuur bij sportrestaurant Overbosch in Den Haag.
Bent u op zoek naar een grotere locatie? In onze sporthal kunt u terecht met 1000 personen. Wij bieden onze ruimtes voor een goede prijs aan en bieden naast zaalverhuur ook catering. Zaalverhuur is ook mogelijk zonder catering. Dus bent u op zoek naar een locatie voor zaalverhuur voor uw feest die u naar eigen wensen en behoeften kunt invullen? Huur dan onze zaal of sporthal af voor een onvergetelijke avond met vrienden en familie. Vul het contactformulier in voor meer informatie of bel 070 3474697 of 06-25066565 voor het bespreken van de mogelijkheden. Neem contact op voor zaalverhuur. Sport en recreatiecentrum Overbosch beschikt over een aantal vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 40 personen.
Untitled Document.
Uitgebreid zoeken Trouwen Zoek jouw zaal kasteel partycentrum feestzaal feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Trouwen in een kasteel. Trouwen in een Kasteel in Zeeland. Trouwen in een Kasteel in Zuid Holland. Trouwen in een Kasteel in Gelderland. Trouwen in een Kasteel in Utrecht. Trouwen Kasteel in Noord Holland.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Een leuke locatie zoeken? De grootste locatiezoeker levensgenieter en initiatiefnemer van locatiezondercatering.nl komt uit de itsyourday-familie. Zij is dol op de Indische keuken. Na jarenlange zoektochten en discussies met locaties of de catering door haar favoriete Indische cateraar verzorgd kon worden kwam ze met dit idee. Natuurlijk had ze alles even in een overzichtje kunnen zetten en dan versturen naar alle geïnteresseerden. Maar wat is de lol daarvan? Liever hoort ze nog meer mogelijkheden van jou voor haar volgende feest. De rest van wie zijn wij zijn eigenlijk jij en ik.

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren enschede
zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam
horeca papieren
feestzaal zonder catering
gouden fee
feestzaal amsterdam
horeca diploma