Meer resultaten voor feestzaal amsterdam

feestzaal amsterdam

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
zaalverhuur almere
TOBACCO Theater.
trouwlocatie amsterdam
Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Archief Marokko Community.
Marokko Community Yasmina Marokkaanse trouwpartijen Nederland en België Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Bekijk volle/desktop versie Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Pagina's 1 2 3. Assalaamu 3alaykoum Ik ben opzoek naar een kleine en betaalbare zaal in Amsterdam het liefst in west. Er moeten zeker 50 mensen in kunnen. Als het ruimte heeft voor zowel mannen als vrouwen dus gescheiden dmv een muur ofzo dan is dat helemaal ideaal. Mocht dat niet zo zijn dan hoor ik ook graag suggesties Het is voor in december inshaAllah.
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
1101 AX Amsterdam ZO. 1112 XC Amsterdam ZO. http//www.micemeetsmetropolis.nl/ 020-698 16 58. 1101 BD Amsterdam ZO. 1108 AB Amsterdam ZO. 1099 CT Amsterdam/ Duivendrecht. 1101 GC Amsterdam ZO. 1103 BG Amsterdam ZO. 1102 RN Amsterdam ZO.
Bijzondere Locaties Amsterdam Feestzaal Amsterdam feestzalen Amsterdam feestzaal huren Amsterdam.
Direct contact en persoonlijke begeleiding. Historische panden in onze stad. Bekijk onze locaties hieronder V v. U zoekt een feestzaal in Amsterdam voor een borrel receptie of knalfuif. U wilt de ideale locatie vinden om een belangrijke gebeurtenis of verjaardag eens extra goed te vieren. De locaties van Bijzondere Locaties Amsterdam hebben geweldige feestzalen. U gasten zullen onder de indruk zijn van de architectuur geschiedenis en interieur van deze monumenten in Amsterdam. Een feest organiseren kan een flinke uitgave zijn en u wilt er dan zelf zoveel mogelijk van genieten. Onze locaties zorgen ervoor dat u avond perfect georganiseerd is en u gasten niks te kort komt.
Het Broeker Huis trouwen en vergaderen Waterland Broek in Waterland Broekerhuis Vergaderen.
Het Broeker Huis ligt in Broek in Waterland één van de mooiste dorpen van Nederland op zeer korte afstand van Amsterdam. Temidden van veel water en groen is dit rijksmonumentale pand een unieke plek voor huwelijken diners feesten en zakelijke activiteiten. Het Broeker Huis Leeteinde 16 1151 AK Broek in Waterland tel.
Zaalverhuur Amsterdam Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag bruiloft thema feest jubileum vergaderlocatie of trouwlocatie.
Hotel Okura Amsterdam beschikt over 300 kamers en een totaal van 2700m2 aan vergaderruimtes op een gelijkvloerse etage. Deze ruimtes hebben geen obstakels en beschikken bijna allen over natuurlijk daglicht. Daarnaast is er een grote dienstlift aanwez. Jan van Galenstraat 24. Op zoek naar een betaalbare locatie in Amsterdam? Club Lite gelegen op fietsafstand van het centrum biedt ruimte aan feesten vergaderingen en andere evenementen van 10 tot 500 bezoekers.
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Zaal huren in Amsterdam. Een overzicht van alle zalen in Amsterdam. Zaal huren in Amsterdam. Een zaal huren in Amsterdam voor een bruiloft feest congres vergadering of bijeenkomst? Bij Zaalhuren.net vindt u een volledig overzicht van zalen te huur in Amsterdam. Met de verschillende zoekfilters vindt u snel en gemakkelijk de zaal die aan de wensen en eisen voldoet voor uw bijeenkomst. Voor ieder type bijeenkomst biedt Zaalhuren.net een perfecte zaal te huur op unieke locaties. Zo kunt u in Amsterdam een zaal huren bij hotels discotheken clubs activiteitencentra restaurants musea cafe's theaters en nog veel meer. Informatie over een zaal huren in Amsterdam.
Feestzaal in Amsterdam-Zuidoost.
Hotel Partycentrum De Drie Dorpen Hotel Partycentrum De Drie Dorpen Ankeveen. Boot10.nl Amsterdam Boot10.nl Amsterdam Amsterdam. Bezoekerscentrum De Breek Bezoekerscentrum De Breek Oosthuizen. Babylon Babylon Heerhugowaard samen genieten op een intieme trouwlocatie. Paviljoen t Twiske Paviljoen t Twiske Oostzaan. Bobs Party Events Bobs Party Events Uitgeest. Unieke feest en trouwlocatie Zuiderzeemuseum.

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren enschede
zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam
horeca papieren
feestzaal zonder catering
gouden fee
feestzaal amsterdam
horeca diploma