Meer resultaten voor feestzaal amsterdam

feestzaal amsterdam

zaalverhuur almere
feestlocatie haarlem
Feestzaal Beurs van Berlage.
020 531 33 55. 020 531 33 60. De meest inspirerende feestzaal van Amsterdam. De Beurs van Berlage heeft de meest inspirerende feestzalen om uw feest te geven. In het centrum van Amsterdam biedt de Beurs drie grote feestzalen waarin elk evenementen een ware belevenis wordt. Ook op culinair niveau zal u feest aan de hoogste eisen voldoen. In samenwerking met onze vaste partner Maison van den Boer kunt u alle feesthapjes samenstellen. Of het nu gaat om een lopend buffet of diner wij kunnen u van alle gemakken voorzien.
feestzaal amsterdam
Feestlocaties in Amsterdam aanbevolen door dj Feetback.
Kleine feestlocaties in Amsterdam. Kleine feestlocaties in Amsterdam. 26 oktober 2012 update 31 augustus 2015. Ik krijg wel eens de vraag of ik leuke feestlocaties weet in Amsterdam voor een klein feestje met maximaal 60 mensen. Daarom zal ik hier op basis van mijn eigen ervaringen de leukste feestlocaties op een rijtje zetten.
sophos home
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
Feestlocaties in Amsterdam Zuidoost. 1099 CT Amsterdam/ Duivendrecht.
wasmachine monteur amsterdam

Klik hier voor een offerte op maat. 020 480 80 50.
laptop aanbiedingen
Groepen/Zaalhuur Café Vrijdag Amsterdam.
Cafe Vrijdag is zeer geschikt voor grotere groepen. Je kunt bij ons je diners verjaardags afscheids afstudeer en promotieborrels geven. Ook vergaderen is mogelijk. We hebben.
stroopwafels gouda
Partycentrum de Kroon.
Partycentrum de Kroon Jan Rebelstraat 5.
zaalhuur/feestzaal/feestruimte huren Amsterdam centrum Verhuur Zalen en Feestlocaties Marktplaats.nl.
De verkoper is toegevoegd aan je Favoriete verkopers in Mijn Marktplaats. De verkoper is verwijderd uit je Favoriete verkopers. Terug Home Diensten en Vakmensen. Verhuur Zalen en Feestlocaties. zaalhuur/feestzaal/feestruimte huren Amsterdam centrum. 10039 x gezien 17 x bewaard sinds 10 nov. Bar achterzaal van jazzcafe t Geveltje Bloemgracht 170 in het centrum van Amsterdam midden in de Jordaan is te huur voor feesten en partijen op zondag woensdag donderdag vrijdag en zaterdagmiddag/avond. Er is een bar met aansluitend een feestzaal totaal max 110 genodigden geschikt voor discofeesten recepties met live jazzband semi akoustische live muziek afstudeerfeesten verjaardagsfeesten promotiefeesten bedrijfsborrels vergaderingen workshops etc.
Zaalverhuur de Diamant.
ZAAL HUREN IN AMSTERDAM? DE DIAMANT PARTYCENTRUM IS DE PERFECTE FEESTZAAL EN FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM. Aan de rand van Amsterdam Sloten ligt zaalverhuur partycentrum De Diamant. Een nieuwe locatie met grote allure in Amsterdam Sloten West. De Diamant Zaalverhuur Amsterdam biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in een sfeervolle omgeving met voelbare luxe. De Diamant beschikt over twee zalen. Op de begane grond bevindt zich onze grootste zaal. Op de eerste verdieping hebben wij een kleinere zaal voor u. Beide zalen bieden veel mogelijkheden en zullen zorgen voor een onvergetelijke dag!

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren enschede
zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam
horeca papieren
feestzaal zonder catering
gouden fee
feestzaal amsterdam
horeca diploma