Op zoek naar partycentrum?

partycentrum

feestzaal almere
De Lockhorst is een multifunctionele accommodatie voor bruiloftenbedrijven en familiefeesten.
De Lockhorst is een multifunctionele accommodatie met daarin een Bronbad sporthal Partycentrum en Brasserie Elco. Partycentrum de Lockhorst biedt ruimte voor het organiseren van diverse bijeenkomsten zowel zakelijk als privé. Wij verzorgen voor u uw congres en evenement vergadering receptie of bedrijfsfeest. Ook uw familiefeest kinderfeestje diner of bruiloft kunnen wij volledig voor u verzorgen.
Partycentrum D'n Eik.
Gelegen aan het dorpsplein in hartje De Rips ligt Partycentrum D'n Eik. In de fotogalerij zijn fotos te vinden van onze locatie ook kunnen mensen zelf hun fotos insturen. Als er nog vragen zijn kunt u altijd contact opnemen we zijn bereikbaar via de telefoon of via mail. Eten wat de pot schaft. Gelegen aan het dorpsplein in hartje De Rips ligt Partycentrum D'n Eik. Ons partycentrum beschikt over een gezellig café en diverse zalen.
Partycentrum De Molen Home.
Of het nu om een receptie jubileum of bedrijfsfeest gaat. De Veluwe aan je voeten. Organiseer je een dagje uit op de Veluwe? Partycentrum De Molen is een fantastische uitvalbasis voor de hoogtepunten van dit unieke natuurgebied in Nederland. Als je wilt regelen we de boswachter erbij! Wij organiseren het hele jaar door trouwpartijen jubilea recepties en bedrijfsfeesten voor kleine en grote groepen. Peter Cynthia denken graag mee met je wensen!
Mooie locatie voor uw feesten en partijen Onder Ons Delft Westland.
Culinaire invulling van uw feest. U bevindt zich hier Partycentrum Onder Ons. Vier je feesten bij Onder Ons in het Westland. Mooie en ruime locatie in het Westland. Zeer mooi gelegen in het Westland. Welkom bij Onder Ons in Delft dé locatie voor uw feesten / bruiloften / verjaardagen en zakelijke bijeenkomsten. Onder Ons is een prachtige locatie in het Westland voor uw bruiloftsfeest. Makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid. Heeft u reden voor een feestje? Een kinderverjaardag pensionering of jubileum?
Uniek Partycentrum Eindhoven Fantastische Partycentra.
Catering Eindhoven en omgeving. Catering Helmond en omgeving. Catering Tilburg en omgeving. Catering Den Bosch en omgeving. Trouwen bij Den Bosch. Partycentrum voor uw feesten. Partycentrum voor uw feesten en partijen. Het exclusieve Catering Bedrijf La Casserole uit Eindhoven maakt van ieder ontvangst een groot succes. De twee zonen van de eigenaar hebben een zeer degelijke horeca-opleiding en hebben bij diverse andere bedrijven gewerkt om ervaring op te doen. Met deze waardevolle bagage zijn zij samen met hun vader het bedrijf uit aan het bouwen. Dit heeft geresulteerd in een nieuw partycentrum te Eindhoven.
Partycentrum in Rotterdam Vergelijk alle partycentra op DNLS.nl.
Geen eigen catering mogelijk. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Wellicht ook interessant voor u? Alle partycentra in Valburg. Een partycentrum als locatie voor een evenement of vergadering in Rotterdam?
Partycentrum Noord Amsterdam.
U kunt bellen 020 633 69 00 om een afspraak te maken. De zalen van PartyCentrumNoord zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Partycentrum Noord telt drie zalen. Op de begane grond vindt u de grootste zaa l met een capaciteit van maximaal 250 personen. Op de eerste verdieping beschikken wij over twee zaaltjes namelijk een middelgrote zaal met een capaciteit van maximaal 150 en een kleine zaal met een capaciteit van 80 personen. De zalen zijn uitgerust met geluidsinstallatie en draadloze microfoons beamer sfeer verlichting in verschillende kleuren en televisieschermen. Naast een bar is er ook een grote keuken. Uw gasten thuis in uw bedrijf of bij ons in het PartyCentrum ontvangen vraagt om een goede organisatie.
www.partycentrumhaarlem.nl Home.
zaal verhuur

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren enschede
zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam
horeca papieren
feestzaal zonder catering
gouden fee
feestzaal amsterdam
horeca diploma