Meer resultaten voor schuur te huur voor feestje

schuur te huur voor feestje

goedkope feestlocatie amsterdam
Home TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE. TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE Paul Weijenberg 2016-12-01T1023150000. STUUR MIJ INFO Trouwen in Amsterdam feest en ceremonie bruiloft voor 80 tot 250 personen. Als je wilt trouwen in Amsterdam dan is Desmet Studio's dé locatie voor jullie huwelijk. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als bruiloftslocatie.
Amstelhoeverecreatie Feesten.
De huur van de schuur inclusief het gebruik van alle keukenapparatuur serviesgoed e.d. komt op een bedrag van Euro25000. Ukunt van te vorenspullen komen brengen en het zaaltje naar uw wensen aankleden en versieren. Er kunnen maximaal 70 tot 80 personen in de schuur. Wij verwachten dat eruiterlijk de volgende dag opgeruimd word en willen dan graag in overleg met u over de tijd. Het ligt er aan of de ruimte de volgende dag is verhuurd en vanaf hoe laat.
Feestzaal huren Rijssen Het Overveen.
Voor een feestje van 10 tot 50 personen kunt u een zaal huren bij Het Overveen. Alles kan bel gerust!
De loods in Amsterdam Trouwlocatie Feestzaal huren.
Leuke locatie in huiselijke sfeer in Amsterdam. Ben je op zoek naar een leuke locatie in Amsterdam om je verjaardag BBQ of trouwfeest te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze loods is in een huiselijke sfeer ingericht waardoor gasten van elke leeftijd zich thuis zullen voelen in de loods. Er is natuurlijk ook ruimte om te dansen Wij hebben een piano omgebouwd tot djboot die over de dansvloer uitkijkt. De djboot is voorzien van mengpaneel en geluidsinstallatie en natuurlijk is het dansgedeelte voorzien van verschillende discolampen. Tevens is het mogelijk een microfoon aan te sluiten op het mengpaneel Microfoon is niet aanwezig in de loods.
Boerderijen hoeves en molens Locaties.nl.
Per regel kunt u het aantal zalen en het aantal personen per zaal opgeven. Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Musea en Galeries 2.
Zaal huren Feestzaal Trouwlocatie Vergaderzaal voor familiefeest bruiloft en vergadering.
Een zaal huren op een unieke locatie. Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor ieder type feest evenement of bijeenkomst. Toplocaties en zalen te huur. Zaalverhuur voor feesten congressen vergaderingen bruiloften en bijeenkomsten.
Feest Cultuur in de Schuur.
In het laagseizoen is de Schöppe daarom ook voor dit doeleind te huur. Wij geven graag tips voor de invulling! Er is een ruim voorziene bar. Voor catering van maaltijden en buffetten hebben we goede afspraken met een leverancier om de hoek. Samen met u ontwikkelen we het feestelijke concept dat bij u past. Voor een idee over de kosten gaat u naar de pagina Vrije Verhuur. Welk plan u ook heeft het is altijd goed om het met ons te bespreken zodat we in overleg het leukste feest kunnen organiseren! Muziek op De Welle. Vakantie op de Welle.
Feestzaal huren Zoetermeer t Manneke.
Feestzalen in Zoetermeer voor allerlei gelegenheden. T Manneke biedt diverse feestzalen in Zoetermeer geschikt voor allerlei feestelijke gelegenheden. Geeft u een klein intiem feestje? Kies dan voor de Pinkenschuur of Kippenschuur. Deze zalen zijn geschikt voor maximaal 40 personen. De Koestal of de Korenbarg gebruiken we vaak als feestzaal voor maximaal 80 a 90 personen. Pakt u het een stukje groter aan? Kies dan voor de Dorsvloer een fantastische zaal waar u met maximaal 250 personen een feestje kunt bouwen. Ook voor de mooiste dag van uw leven moet u zeker aan ons denken. T Manneke is aangewezen als officiële trouwlocatie en dat is niet zo gek.
De Zoete Inval Vallei Boerderij Vallei Boerderij.
Uw feestje in een nostalgische boerenschuur! De Zoete Inval biedt u verschillende mogelijkheden in de nostalgische boerenschuur met gezellig terras. Die kunt u huren voor een feestje met of zonder catering! Bijvoorbeeld voor uw familiedag/reünie vergadering vrijgezellenfeestje personeelsuitje en kraamfeestje. Ook is het zelfbedienings terras in het biggenhok de hele zomer geopend voor een lekker bakje koffie/thee frisdrank of een boerderij-ijsje. Ga naar de website van deze locatie. Laat u verrassen in de Gelderse Vallei. Ontdek de lekkerste streekproducten leukste uitjes en mooiste vakantieplekken in de Gelderse Vallei. Routes in de Gelderse Vallei. In de Gelderse Vallei zijn heel veel mooie wandel en fietsroutes te vinden.

Contacteer ons

bitterballen amsterdam
schuur te huur voor feestje
locatie huren
rederij de nederlanden
salonboot huren amsterdam
feestzaal huren rotterdam goedkoop
feestlocatie huren
zaal huren almere
zaal huren zonder consumptie
catering amsterdam noord