Meer resultaten voor schuur te huur voor feestje

schuur te huur voor feestje

goedkope feestlocatie amsterdam
Home TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE. TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE Paul Weijenberg 2016-12-01T1023150000. STUUR MIJ INFO Trouwen in Amsterdam feest en ceremonie bruiloft voor 80 tot 250 personen. Als je wilt trouwen in Amsterdam dan is Desmet Studio's dé locatie voor jullie huwelijk. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als bruiloftslocatie.
Boerderijen hoeves en molens Locaties.nl.
Per regel kunt u het aantal zalen en het aantal personen per zaal opgeven. Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Musea en Galeries 2.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
PIZZABOOT / Stad Dockum salonschip uit 1887 tot 90 personen. UNIEK PARTYSCHIP TE HUUR RONDOM Haarlem Heemstede Kaag Pizzaboot /verhuurd diverse kleine en grote partyboten rondom haarlem van 2 tot 250 personen.40 persoons partysloepen te huur met boretti bbq.partybootloungeboot partyschipboat rental wij zijn de sfeermakers op het water pizzaboot/ stad dockum heb je een locatie waar we af kunnen merenwil je. PIZZABOOT / STAD DOCKUM. Partycentrum Chalet Fontaine Kaatsheuvel. De mooiste feest en catering locatie voor uw bijeenkomsten!
Reserveren Herberg De Drie Linden Wijnand van Delft.
Van maandag tot zaterdag maken wij graag een tafelreservering voor koffie met gebak een borrel lunch of diner. Uw tafel wordt 15 minuten voor aanvang tot 15 minuten na de doorgegeven reserveringstijd voor u vrijgehouden. Op zondag nemen wij alleen tafelreserveringen aan voor de lunch of een diner vanaf 10 personen. Voor koffie met gebak of een aangeklede borrel bent u van harte welkom zonder reservering. Op feestdagen nemen wij geen tafelreserveringen aan. Wanneer u een tafelreservering plaatst heeft u de ruimte niet exclusief geboekt en kunnen andere gasten ook gebruik maken van de locatie.
Feestje ala NiXenMeeR Enschede feestzaal enschede zaalverhuur enschede feestruimte enschede feestlocatie enschede.
We verhuren de zaal namelijk ook. Over alles valt te praten en gezamenlijk werken we naar een ultiem feestje voor jou of jullie. Voor meer info en offertes mail naar. Wat is er naast dit besloten onderdeel het is tenslotte jouw of jullie feestje nog meer te doen bij NiXenMeeR? Alle info over openbare evenementen kun je hier vinden.
Zaal huren Feestzaal Trouwlocatie Vergaderzaal voor familiefeest bruiloft en vergadering.
Een zaal huren op een unieke locatie. Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor ieder type feest evenement of bijeenkomst. Toplocaties en zalen te huur. Zaalverhuur voor feesten congressen vergaderingen bruiloften en bijeenkomsten.
Home De Blokhut.
De Pubquiz Nu bij De Blokhut voor 1500 p.p! Buggy actie Compleet arrangement voor slechts 35 euro! Trouwfeest Vier de mooiste dag van jullie leven bij De Blokhut. Gooi de haren in de wind. Teambuilding Kom je team versterken bij De Blokhut! Neem contact op met De Blokhut! Van kleine feestjes tot complete bruiloft! Kom een workshop volgen bij De Blokhut! Versterk het team en kom diverse teambuilding activiteiten doen bij De Blokhut! De mooiste dag van uw leven vieren bij De Blokhut?
Ruimte huren Thiemeloods.
Power to the Pipo 4daagse. Jul 21 @ 1930 Jul 22 @ 0100. Power to the Pipo knalt bralt wankelt en valtom weer op te staan en nog harder te gaanHun energieke brouwsel van rauwe funk eigenwijze jazz en explosieve improvisatie zorgt ervoor dat je na één nummer al verkocht bent. Deze authentieke Lees verder. LoodsBBQ en mobiele wijnbar tijdens Vierdaagse! Anneke van Giersbergen en Stephanie Struijk treden op tijdens Vierdaagse-week. Bekijk het profiel van ThiemeloodsNL op Facebook.
Feest Cultuur in de Schuur.
In het laagseizoen is de Schöppe daarom ook voor dit doeleind te huur. Wij geven graag tips voor de invulling! Er is een ruim voorziene bar. Voor catering van maaltijden en buffetten hebben we goede afspraken met een leverancier om de hoek. Samen met u ontwikkelen we het feestelijke concept dat bij u past. Voor een idee over de kosten gaat u naar de pagina Vrije Verhuur. Welk plan u ook heeft het is altijd goed om het met ons te bespreken zodat we in overleg het leukste feest kunnen organiseren! Muziek op De Welle. Vakantie op de Welle.

Contacteer ons

bitterballen amsterdam
schuur te huur voor feestje
locatie huren
rederij de nederlanden
salonboot huren amsterdam
feestzaal huren rotterdam goedkoop
feestlocatie huren
zaal huren almere
zaal huren zonder consumptie
catering amsterdam noord