Resultaten voor schuur te huur voor feestje

schuur te huur voor feestje

feestzaal haarlem
Locatie verhuur DESMET STUDIO'S' AMSTERDAM.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
Boerderijen, hoeves en molens Locaties.nl.
Hier kunt u zalen opgeven die u voor uw evenement nodig heeft. Per regel kunt u het aantal zalen en het aantal personen per zaal opgeven. Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Boerderijen, hoeves en.
bedrijfsuitje amsterdam
BASIS / UTRECHT / TE HUUR VOOR EVENEMENT / FEEST.
Wanneer men de twee zalen combineert is de totale capaciteit van de club inmiddels 650 personen, maar uiteraard ook geschikt voor kleinere groepen vanaf 50 personen. Speciaal voor scholen, studie en studentenverenigingen zijn er aantrekkelijke afspraken te maken om het evenement tot een onvergetelijk feest te maken. Interesse om BASIS te huren?
dj huren
Erve Beverborg buitenlocatie van Paviljoen Lutterzand.
is een oude werktuigen schuur, die in 1999 is omgetoverd tot een sfeervolle en landelijke locatie in het Lutterzand. Door de unieke ligging, aan de rand van een van de mooiste natuurgebieden van Twente zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. 700 meter van Paviljoen Lutterzand ligt onze prachtige buitenlocatie. Erve Beverborg, voor zakelijke bijeenkomsten. Door de privacy en de informele sfeer maken Erve Beverborg tot een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een directievergadering, een cursus, een presentatie, een community-service of gewoon een gezellige dag met het personeel. Vergaderen: De ruimte wordt naar uw wensen ingericht met een flip-over, beamer en scherm. Koffie, thee en ijswater staan voor u klaar tijdens de vergadering. Rond het middaguur zijn er verschillende mogelijkheden om op deze locatie de lunch te serveren.
houten overkapping
Feestlocaties 2500 unieke feestlocaties Locaties.nl.
Locatie met allure in het World Trade Center van Rotterdam. Rotterdam Zuid Holland. Pers: 5 1000 vergelijk nu. Rotterdam Zuid Holland. Pers: 5 1000. Clubs en discotheken, Studios en Concertlocaties, Evenem. Festivalterrein te huur, 365 dagen per jaar in Amsterdam.
partytenten te koop
De Zoete Inval Vallei Boerderij: Vallei Boerderij.
Die kunt u huren voor een feestje met of zonder catering! Bijvoorbeeld voor uw familiedag/re√ľnie, vergadering, vrijgezellenfeestje, personeelsuitje en kraamfeestje. Ook is het zelfbedienings terras in het biggenhok de hele zomer geopend voor een lekker bakje koffie/thee, frisdrank of een boerderij-ijsje. Ga naar de website van deze locatie. De Zoete Inval. Laat u verrassen in de Gelderse Vallei. Vereniging Vallei Boerderij. Ontdek de lekkerste streekproducten, leukste uitjes en mooiste vakantieplekken in de Gelderse Vallei. Routes in de Gelderse Vallei. In de Gelderse Vallei zijn heel veel mooie wandel en fietsroutes te vinden.
personeelsuitje amsterdam
Adresjes Feest trouwlocaties.
Arnhems Meisje 846. 19 Feest trouwlocaties adresjes gevonden in heel Nederland. Beoordeling door Arnhems Meisje. Life's' a beach! Rubriek: Feest trouwlocaties. Beoordeling door Arnhems Meisje. Voor de leukste boerenbruiloft. Rubriek: Catering, Feest trouwlocaties. Bij de Dames. Beoordeling door Arnhems Meisje.
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Kastelen en landhuizen. Boardrooms en lofts. Congres en vergaderlocaties. Studio en concertlocaties. Over Zaalhuren.net Advertentiekosten Veelgestelde vragen Vacatures. Een zaal huren op een unieke locatie. Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor ieder type feest, evenement of bijeenkomst.
Reserveren Herberg De Drie Linden Wijnand van Delft.
Voor De Brabantse Kapschuur geldt een eindtijd van 22.00 uur, in het zaaltje kunt u uw feest tot 01.00 uur plannen. Graag nodigen wij u uit voor een kopje koffie of thee om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Contacteer ons

bitterballen amsterdam
schuur te huur voor feestje
locatie huren
rederij de nederlanden
salonboot huren amsterdam
feestzaal huren rotterdam goedkoop
feestlocatie huren
zaal huren almere
zaal huren zonder consumptie
catering amsterdam noord