Op zoek naar salonboot huren amsterdam?

salonboot huren amsterdam

luxe jacht huren
Extra's bij te huren. Luxe motorboot huren doet u bij Jachtcharter Klompmaker in Woudsend. Luxe motorboot huren kunt u bij Jachtcharter Klompmaker. Dit is het begin van een onvergetelijke en onbezorgde vaarvakantie. Wilt u met zn tweeën gaan varen met vrienden of de gehele familie bij ons vindt u altijd een motorjacht dat bij u past. Hieronder kunt u een keuze maken uit een van onze luxe motorjachten voor 2 8 personen. Voor deze jachten heeft u geen vaarbewijs nodig. Met XL-Cabriotent Sfeervol ingericht jacht speciaal gebouwd voor hen die samen van een onbezorgde vakantie willen genieten.
Salonboot of boot huren in Amsterdam?
Onze 5-sterren salonboot behoort tot de hoogste categorie in haar klasse dus wie een chique salonboot wil huren in Amsterdam is bij ons aan het juiste adres. Wij hebben eén salonboot en zijn geen vaarfabriek' die zijn er al genoeg en dat is ons te onpersoonlijk.
museum amsterdam
Salonboot huren in Amsterdam Rederij Belle.
Een salonboot huren in Amsterdam. Zakelijk varen in stijl Klinkend dagje uit Vaarroutes Opstapplaatsen. Een salonboot huren in Amsterdam. Met vier van de mooiste salonboten in Amsterdam heeft Rederij Belle voor elke groepsgrootte een passend schip. Wilt u eerst even een kijkje aan boord nemen?
woning huren amsterdam
Salonboot huren in Amsterdam Salonboot Avanti.
Hier alle info voor een salonboot huren in Amsterdam. Of je nu een goedkope salonboot zoekt of een luxe, de Salonboot Avanti, is de plek om een Salonboot te huren. De grachten van Amsterdam zijn geweldig om rond te varen meteen bedrijfsborrel, feestje, bruiloft of verjaardag.
amsterdam theater
Luxe Salonboot Huren in Amsterdam.
Amsterdam Light Festival. Luxe Salonboot Huren in Amsterdam. Een privé-salonboot huren in Amsterdam kan direct bij Rederij De Jordaan. De klassieke salonboot is ideaal voor uw Huwelijk, Jubileum, Bedrijfsuitje, Vrijgezellendag en andere speciale gelegenheden. Huur een exclusieve salonboot met schipper voor 1 tot 12 personen.
sloep
Salonboot huren Amsterdam vanaf 180, per uur.
Salonboot de Proost van Sint Jan is voor maximaal veertig personen de grande dame van de grachten. Salonboot Peter de Grote is ideaal voor gezelschappen tot 70 personen. De grootste salonboot van Amsterdam. Voor feesten en partijen tot 175 personen kunt u de grootste salonboot van Amsterdam huren.
universiteit amsterdam
Boot huren I amsterdam.
De salonboot Prins van Oranje. Frederik Hendrikstraat 23 hs 1052 HJ AMSTERDAM. De Prins van Oranje, gebouwd in 1908 straalt de rijkdom en grandeur uit van de destijds besloten clubs. Sinds 1995 is de salonboot. Nog niet gevonden wat je zocht?
activiteiten friesland
Salonboot huren Amsterdam Salonboot Salute.
De sfeer van weleer Het mahoniehout, de klassieke uitstraling en de gezellige kuip maken salonboot Salute uniek. Het dak in de kuip en ramen kunnen volledig geopend worden waardoor u in de zomermaanden maximaal kunt genieten van het zonnetje en het uitzicht op alle terrassen, musea en historische panden in Amsterdam.
Boot huren Amsterdam Bootverhuur Puur Amsterdam.
Als u juist op stand door Amsterdam wilt varen, kiest u voor een chique salonboot met antiek houtwerk, gepoetst koper en verse bloemen aan boord. Bel nu met onze botenexperts op 020-6260016 voor vrijblijvend advies over de te huren boten in Amsterdam en de beste combinaties met andere activiteiten.

Contacteer ons

bitterballen amsterdam
schuur te huur voor feestje
locatie huren
rederij de nederlanden
salonboot huren amsterdam
feestzaal huren rotterdam goedkoop
feestlocatie huren
zaal huren almere
zaal huren zonder consumptie
catering amsterdam noord