Meer resultaten voor rederij de nederlanden

rederij de nederlanden

Rederij de Nederlanden in Amsterdam Locaties Feestzalen Trouwshop.com.
Dan bent u bij ons aan het goede adres. De schepen van Rederij de Nederlanden zijn als officiële trouwlocaties aangewezen door stadsdeel centrum. Met een klassieke vloot salonboten grachtenboten en havenschepen is er een meer dan ruime keuze. Of u nu een groot uitbundig feest wilt geven of juist een kleine intieme ceremonie met een lunch een mooie grachtentocht op uw huwelijksdag wilt maken met een gezellige borrel of een romantische tocht met een uitgeserveerd diner over de Amstel u kunt altijd bij ons terecht van 4 tot 175 personen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Rederij de Nederlanden.
Sprong over het IJ.
Rederij de Nederlanden Amsterdam Nederland Beoordelingen.
Rederij de Nederlanden Beoordelingen Amsterdam. Wat te doen in Amsterdam. 61 van 98 Boottochten en watersporten in Amsterdam. Bootverhuur Outdooractiviteiten Tours Boottochten en watersporten. Singel 279 1012 WG Amsterdam Nederland. 31 20 423 3006. Geweldige service en vriendelijk personeel. Afgelopen week een heel geslaagd bedrijfsuitje gehad met Rederij de Nederlanden. Gaan we vaker doen! Beoordeeld op 27 maart 2017. Leuke rondvaart door de Amsterdamse grachten en het IJ. Maandag 22-8-2016 een bedrijfsuitje gehad met 12 personen. We zijn via Rederij de Nederlanden gaan meer lezen.
Rederij de Nederlanden Meetingsguide 2015.
Wordt nu lid van MeetingsClub. Welkom aan boord van het Wapen van Amsterdam. Wilt u een boot huren voor een gezelschap tot 200 personen om door Amsterdam te varen? Dan nodigen wij u graag geheel vrijblijvend uit om het Wapen te komen bezoeken. Wij leiden u rond en laten u de mogelijkheden zien. Voor ons een kleine moeite en voor u wellicht een bron van inspiratie bij het samenstellen van uw evenement of feest. Ons team helpt u graag verder met suggesties.
Rederij de Nederlanden voor het huren van privé boten.
Karaoke bij Casablanca Muziek. Proef de Oude Stad. Over Amsterdam Oude Stad. De mooiste boten van Amsterdam huur je bij Rederij De Nederlanden dé specialist in sfeervolle vaararrangementen in en rond Amsterdam. Met een klassieke vloot salonboten grachtenboten en havenschepen hebben zij voor iedere gelegenheid van 4 tot 175 personen de perfecte boot. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige borreltocht met familie vrienden of collegas op trekschuit de Hildebrand 1880 het oudste nog varende passagiersschip van Nederland.
Kijkje bij de Buren Rederij de Nederlanden.
AMSTERDAM Rederij de Nederlanden Varen door de grachten van Amsterdam. Toeristen komen van heinde en ver om de unieke grachtengordel vanaf het water te
Rederij De Nederlanden.
Rederij De Nederlanden heeft een heel diverse vloot aan schepen varierend van een groot Zwitsers passagiersschip voor 175 passagiers tot trekschuiten en salonboten waarvan de kleinste voor groepjes van 20 personen perfect is. Voor touringcarbedrijven kan men hele leuke en scherpe aanbiedingen maken op bijvoorbeeld doordeweekse ochtenden dan is er vaak nog flinke capaciteit beschikbaar voor een rondvaart door Amsterdam met koffie en/of lunch. Veel opstapplaatsen mogelijk in overleg maar bijvoorbeeld de cruise terminal is goed geschikt om met bussen tot bij het schip te komen en van daaruit de stad in te varen. Bel ze maar eens voor een goede daluren aanbieding!
Rederij de Nederlanden in Amsterdam Locatie Trouwen.nl.
Rederij de Nederlanden Contactgegevens en sfeerimpressie van Rederij de Nederlanden op Bruiloft.nl. Alle professionals informatie inspiratie over Locatie op bruiloft.nl.

Contacteer ons

bitterballen amsterdam
schuur te huur voor feestje
locatie huren
rederij de nederlanden
salonboot huren amsterdam
feestzaal huren rotterdam goedkoop
feestlocatie huren
zaal huren almere
zaal huren zonder consumptie
catering amsterdam noord