Zoeken naar locatie huren

locatie huren

locatieverhuur
Zaal huren Feestzaal Trouwlocatie Vergaderzaal voor familiefeest bruiloft en vergadering.
Een zaal huren op een unieke locatie. Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor ieder type feest evenement of bijeenkomst. Toplocaties en zalen te huur.
Zaal huren in Nieuwleusen? t Witte Peerd.
Alles tot in de puntjes verzorgd! Ontdek de mogelijkheden voor een zaal huren in Nieuwleusen. Iedereen wil een onvergetelijk feest en waar kan dat beter ontstaan dan op een bijzondere locatie? t Witte Peerd is zon locatie. Het is dé locatie voor uw feest of zakelijke gelegenheid. Wij beschikken over drie prachtige zalen en als het weer het toelaat dan kunt u met uw vrienden familie of zakelijke relaties heerlijk buiten zitten op ons dakterras. Van BBQ tot dansfeest en van catering tot entertainment bij ons zijn al uw wensen bespreekbaar. Met onze uitgebreide mogelijkheden voor een zaal huren in Nieuwleusen en onze service staan wij garant voor een schitterend feest. Een feest waar nog lang over zal worden nagepraat! Meer dan alleen een zaal huren in Nieuwleusen.
Locatie te huur op FORTtreffelijk fort bij Markenbinnen.
Kazemat een grote locatie binnen met ruimte voor 30 personen. Kardoezen en Buskruit 2 unieke locaties binnen met elk capaciteit tot 10 personen. Natuurlijk kunt u ook het hele fort als locatie huren waarbij u een groep van 150 personen kunt ontvangen. Alle locaties zijn apart te huren en in combinatie. Complete aankleding of alleen de locatie. Huurt u een locatie op FORTtreffelijk het fort bij Markenbinnen dan helpen wij u graag waar mogelijk. Zo kunnen wij u in contact brengen met trainers of sprekers zangers en djs en verzorgen wij graag de gehele aankleding. Ook kunnen wij voor u de catering verzorgen.
Verhuur Duycker.
Het is zeker mogelijk om een ruimte te huren bij Duycker voor een bedrijfsfeest / borrel presentatie of seminar mits ons eigen programma dit toelaat. H.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Met catering Met catering 88. Aangesloten bij KvK Aangesloten bij KvK 93. Met beoordeling Met beoordeling 73. Standaard sortering Beoordeling Locatie. Huur onze huiskamer voor een feest verjaardag of jubileum! Bent u op zoek naar een locatie voor een vergadering conferentie bruiloft of gemeenteweekend? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op beloofde land is het allemaal mogelijk. Het hele jaar door is camping beloofde land een geschikte locatie. Ook in de winter verhuren wij onze zalen regelmatig aan. party en evenementen centrum de Halte.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Vind hier een leuke locatie en bepaal zelf wie het eten regelt. Dus jij bent op zoek naar een locatie? Om je tijd te besparen hebben we alle door ons gevonden leuke gezellige hippe anders-dan-anders feestelijke en bijzondere locaties op een rijtje gezet. En nog beter je mag op deze locaties gewoon zelf je eigen catering regelen. Dus jij bent op zoek naar een locatie? Je hebt zeker iets te vieren! Elk excuus om iets te vieren is natuurlijk prima. Tenminste dat vinden wij.
Zaalverhuur Beachclub Sunrise.
Wilt u een unieke locatie huren om uw evenement nét dat beetje extra te geven? Voor de perfecte verzorging kunt u vertrouwen op de expertise van Beachclub Sunrise. Onze locaties beschikken over diverse technische faciliteiten zoals tv schermen beamer geluidsinstallatie et cetera. Maar wij bieden méér dan alleen een perfecte locatie niets is teveel gevraagd om uw event tot een waar succes te maken. Wij staan met genoegen tot uw dienst! Vraag welke zaal het beste bij u past! De grootste ruimte van Beachclub Sunrise is de gelijknamige Zaal Sunrise.
AanZ Amstelveen.
Juridische en maatschappelijke spreekuren. Wijkcentra Huur een ruimte. Wilt u ruimte huren in één van de vijf wijkcentra die AanZ Amstelveen in beheer heeft? Zowel in het weekend als doordeweeks kunt u ruimte huren zowel overdag als in de avonduren tegen aantrekkelijke tarieven. De wijkcentra zijn bedoeld voor het houden van welzijnsactiviteiten. Klik hier voor het aanvraagformulier. Snel en eenvoudig een ruimte huren in een wijkcentrum? Maak een afspraak met de sociaal beheerder van het centrum. Hij of zij kan een prijsopgave maken die precies is afgestemd op uw wensen.

Contacteer ons

bitterballen amsterdam
schuur te huur voor feestje
locatie huren
rederij de nederlanden
salonboot huren amsterdam
feestzaal huren rotterdam goedkoop
feestlocatie huren
zaal huren almere
zaal huren zonder consumptie
catering amsterdam noord