Resultaten voor locatie huren

locatie huren

De Kookfabriek, Huren van de ruimte De Kookfabriek.
De Kookfabriek Zakelijk Huren van de ruimte. De Kookfabriek is naast een kookstudio ook een zeer geschikte locatie voor culinaire beurzen proeverijen en kleine congressen De grote ruimtes van alle vier de vestigingen kunnen naar uw wens worden ingericht De kookeilanden kunnen bijvoorbeeld uitstekend worden ingezet als stands/showtafels Daarnaast kan De Kookfabriek de volledige FB verzorgen en de inhuur van materialen/meubilair voor u uit handen nemen Beurslocatie Amsterdam.
prive detective inhuren
Prijzen zaalhuur per uur Zaalverhuur7.
Alles was uitstekend verzorgd de lunch koffie thee en ook de technische ondersteuning De zaal was perfect heel mooi en goed gelegen in het oude centrum van Utrecht Uitstekend bereikbaar met OV hoewel veel mensen met de auto kwamen Zaal huren utrecht. inspirerende locatie utrecht.
googelaar inhuren
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Met een vloeroppervlak van 43 m2 br 6.80 x diep 6.30 of als de locatie dat niet toelaat 30 m2 br 6.80 x diep 4.40. Kroon Bloemendaal, NH. zaalhuur/feestzaal/feestruimte huren Amsterdam centrum. Bar achterzaal van jazzcafe t geveltje, bloemgracht 170, in het centrum van amsterdam midden in de jordaan is te huur voor feesten en partijen op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag/avond.
artiesten inhuren
Vaste locatiehuur Keizer Culinair.
Unieke en sfeervolle locaties Wij kunnen de catering verzorgen De locaties zijn flexibel in te delen Een locatie exclusief voor jouw gezelschap Mogelijkheden vaste locatiehuur. Onze locaties zijn vooral druk bezocht in de avonduren Daarom zijn wij op zoek naar vaste/structurele partners die overdag op gezette tijden één van onze locaties willen huren In Amsterdam krijgen bijvoorbeeld studenten van Hogeschool Tio regelmatig kookles en examens op onze locatie aan de Elandsstraat En in Haarlem komt het Appeltaart Imperium bijna alle werkdagen appeltaarten bakken Ook voor startende catering-ondernemers is vaste locatiehuur een aantrekkelijke constructie omdat je niet hoeft te investeren in een eigen locatie en de aanschaf van een professionele keuken en keukenapparatuur BEL 020 427 92 76 Onderwijsinstellingen.
goochelaar huren
RUIMTE HUREN? De Kabelfabriek.
De Kabelfabriek verhuurt een vergaderruimte voor 16 personen en een tijdelijk atelier Zoek je een locatie voor een feestje Probeer het dan bij onze buren van de Koperen Kat. Zoek je een ruimte voor langere tijd Probeer het dan via de de Kink of de pandbeheerder Tijdelijk atelier.
Zaalverhuur
Zaalverhuur Velp Zaal huren Kastanjelaan13 Evenementenlocatie.
Kastanjelaan13 beschikt over diverse zalen Deze zalen bieden ruimte voor groepen van 5 tot 500 personen Er is een ruime theaterzaal een lounge diverse vergaderkamers en veel meer Een zaal huren doet u bij Kastanjelaan13 Zaal huren voor uw feest. Bent u jarig geweest Viert u een jubileum Of bent u op zoek naar een geschikte locatie om een zaal te huren Kastanjelaan13 biedt diverse zalen voor alle soorten feesten Dit kan voor 20 personen maar ook voor 300 personen Neem nu contact op voor een voordelig arrangement Zaal huren met alle middelen.
feestlocatie
De mooiste feestlocaties in Amsterdam DNLS.
Voor uw feest hebben wij vele bijzondere feestlocaties in Amsterdam geselecteerd Deze feestlocaties in Amsterdam zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten evenementen trouwfeesten productlanceringen personeelsfeesten en andere feestelijke gelegenheden Kies een feestlocatie die bij uw wensen past zoals bijvoorbeeld een kerk museum studio theater of een historische locatie met een industrieel verleden Voor ieder feest is er wel een feestlocatie te vinden in Amsterdam dus ook voor uw feest DNLS.
Feestlocaties, congres en vergaderlocaties en evenementenlocaties Locaties.nl.
Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam. Congreslocaties in Utrecht. Evenementenlocaties Den Haag. Evenementenlocaties Den Bosch. Sites High Profile Locaties bv. Uw locatie op deze site? Speciale aanbiedingen voor klanten.

Contacteer ons

bitterballen amsterdam
schuur te huur voor feestje
locatie huren
rederij de nederlanden
salonboot huren amsterdam
feestzaal huren rotterdam goedkoop
feestlocatie huren
zaal huren almere
zaal huren zonder consumptie
catering amsterdam noord