Resultaten voor feestzaal huren rotterdam goedkoop

feestzaal huren rotterdam goedkoop

zaalverhuur almere
trouwfeest amsterdam
Home TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE. TROUWEN IN AMSTERDAM OP EEN UNIEKE LOCATIE Paul Weijenberg 2017-03-31T1451120000. STUUR MIJ INFO Trouwen in Amsterdam feest en ceremonie bruiloft voor 80 tot 250 personen. Als je wilt trouwen in Amsterdam dan is Desmet Studio's dé locatie voor jullie huwelijk. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als bruiloftslocatie.
Feestlocaties Rotterdam 15 tot 250 p.p.
Ga dan voor een feest in Stadion Feijenoord in Rotterdam. Als je op de link klikt kun je meer informatie vinden. Van 18 tot 2500 personen. www.dekuip.nl / 010 4929444. Trendy Feestlocatie Rotterdam Maasilo. Misschien ben jij al een paar keer langs deze grandioze locatie gefietst? Vroeg jij je dan ook af wat zich daarbinnen afspeelde? Deze 100 jaar oude graansilo blijkt een geweldige feestlocatie in Rotterdam te zijn! Op de bovenste verdieping kijk jij uit over de prachtige haven en de verlichtte stad bij zonsondergang. In totaal beschikt deze locatie over zes verschillende zalen met een industriële maar ook wel trendy uitstraling. Geweldig om hier eens je feest te mogen geven! Wij worden er helemaal enthousiast van jij ook?
feestlocatie
Zaal Huren In Rotterdam Bij een Toplocatie Shiki.
Dat betekent catering in eigen huis. Een externe cateraar drijft meestal de kosten omhoog. De catering wordt bij ons direct van u ontzorgd hierdoor kunt u toch goedkoop een feestzaal huren in Rotterdam met goeie kwaliteit hapjes en service! Shiki is gevestigd in Rotterdam Alexander en pal gelegen naast de Rijksweg A20. Warme hapjes bestaat bij Shiki uit diverse Oosterse borrelgarnituur. Hierin is veel variatie u kunt het aan ons overlaten of u kunt naar wens aangeven bij ons wat wij die dag voor u en uw gasten serveren. Westerse borrelgarnituur is uiteraard ook mogelijk. Koude hapjes bestaat bij Shiki uit diverse sushi. Het is de perfecte bite voor bij de borrel. Gezond en lekker in de vorm van een gewaardeerde luxe hapje.
Zalen Centrum Djoj Rotterdam.
2017 DJOJ All rights reserved. Jubileum benefietfeest Djoj 25 jaar. Beach Party 2017 at the Beach. Anders Avondje Uit Special.
Trouw en feestlocaties Rotterdam eo regio Zuid-Holland.
Pagina's 1 2 3 4 5 6 8 Omlaag. Auteur Topic Trouw en feestlocaties Rotterdam eo regio Zuid-Holland gelezen 58435 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Geslacht Re Trouw en feestlocaties Rotterdam eo regio Zuid-Holland. Reactie 75 Gepost op 3 februari 2011 112908. Natuurlijk is het logisch dat je het dan daarmee moet doen. Tja het personeel dat is echt heel erg lastig. Ongeinteresseerd was de voornaamste klacht die ik zo snel kon vinden en het is erg van de persoon afhankelijk hoe vervelend je dat vindt. In hoeverre zouden jullie dat storend vinden?
Goedkoop een zaal huren Nivon Rotterdam.
Het Groene Huis aan de Rotte. Hét adres om goedkoop. een zaal te huren in Rotterdam. Op een prachtige locatie aan de Rotte tussen Crooswijk en het Oude Noorden. Uitstekend te bereiken met het OV. Nivon Rotterdam is een vrijwilligersorganisatie. Goedkoop een zaal huren? Dat kan als u een vereniging stichting of sociaal initiatief vertegenwoordigt of als u een cursusactiviteit wilt organiseren. De aard van uw activiteit en/of doelstellingen mag niet strijdig zijn met de sociale culturele en maatschappelijke doelstellingen die het Nivon nastreeft. Het Nivon verhuurt geen zalen voor particuliere feestjes of partijen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met verhuur@nivonrotterdam.nl.
Rotterdam Delfshaven Radar.
Gebied Geen voorkeur Rotterdam Delfshaven Rotterdam Feijenoord Geen voorkeur. Wijk Geen voorkeur Feijenoord Delfshaven Vreewijk Mathenesse Tussendijken Hillesluis Bloemhof Schiemond Afrikaanderwijk Spangen Katendrecht Nieuwe Westen Noordereiland Kop van Zuid Geen voorkeur. Activiteiten Sociaal Cultureel Vergadering Cursus Sport Dansen Koken Muzikale oefenruimte Feestruimte Sociaal Cultureel. Aantal personen Geen voorkeur tot 12 tussen 13 en 25 tussen 26 en 50 tussen 51 en 70 tussen 71 en 100 meer dan 100 Geen voorkeur.
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam.
Dit familiebedrijf is opgericht in 1946 en groeide sindsdien uit tot een begrip in de regio. Door de jaren heen evalueerde onze locatie tot de gezelligste feestzaal van Schiedam en omgeving. Wij combineren een ontspannen sfeer met zeer aantrekkelijke prijzen en de gemakken van alle moderne voorzieningen Wifi airco audiovisuele hulpmiddelen laser en lichtshows en de mogelijkheid tot een spectaculair binnenvuurwerk. Daarnaast hebben we een eigen keuken en een aparte rookruimte. Onze twee zalen hebben een capaciteit van maximaal 250 personen. Dat is ons uitgangspunt. Met voordelige tarieven maar ook met een scherp oog voor kwaliteit en service. Zaal Beatrix wordt gebruikt voor uiteenlopende evenementen.
Scouting Wesselgroep Vlaardingen Zalenverhuur zaalverhuur Vlaardingen zaalverhuur nabij Schiedam zaalverhuur nabij Maassluis/ maasland goedkoop zaaltje huren zaal eigen cetering feestzaal zalen. familefeesten en partijen.
Het is mogelijk om een zaaltje te huren bij de Wesselgroep. Wij stellen ons groepshuis ter beschikking voor besloten familiefeesten en partijen. Het buitenterrein kunt u ook gebruiken best handig voor een barbecue en kleine kinderen Er is voldoende parkeerruimte buiten het Scoutcentrum auto's mogen alleen het terrein op om te laden en lossen. We hebben echt een gigantische en professionele horeca keuken kookspullen serviesgoed glazen kopjes voor ca 55-60 personen. Koken bakken opwarmen koelen vriezen opmaken en uitserveren het kan allemaal. Het gebruik ervan is inbegrepen in de huurprijs. Dus hoeft u niet van alles mee te slepen of elders te huren.

Contacteer ons

bitterballen amsterdam
schuur te huur voor feestje
locatie huren
rederij de nederlanden
salonboot huren amsterdam
feestzaal huren rotterdam goedkoop
feestlocatie huren
zaal huren almere
zaal huren zonder consumptie
catering amsterdam noord