Op zoek naar zaal huren tilburg eigen drank?

zaal huren tilburg eigen drank

verjaardag locatie amsterdam
Uitgebreid zoeken feestlocaties vergaderlocaties evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Per regel kunt u het aantal zalen en het aantal personen per zaal opgeven. Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Gelegen in het stadscentrum. Gelegen in t bos. Draadloos internet / Wifi.
Huur onze unieke locatie.
Huur onze unieke locatie mogelijk om uw eigen catering te verzorgen.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Om je tijd te besparen hebben we alle door ons gevonden leuke gezellige hippe anders-dan-anders feestelijke en bijzondere locaties op een rijtje gezet. En nog beter je mag op deze locaties gewoon zelf je eigen catering regelen. Dus jij bent op zoek naar een locatie? Je hebt zeker iets te vieren! Elk excuus om iets te vieren is natuurlijk prima. Tenminste dat vinden wij. Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want laten we eerlijk zijn is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
de dj bus is te vinden op de site. DJ Bus te huur. Zaalverhuur De Baron Zwaag/Hoorn. Eigen catering keuze geen verplichte drank afname Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt. De zaal heeft in diner opstelling plaats tot 250 personeninclusief ruimte voor een dansvloer in receptie opstelling tot 700 personen.voor kleinere gezelschappen kunnen we de zaal sfeervol verkleinen. Trouwen op locatie is mogelijk.er. Flevor flevopark prachtige trouwlocatie in amsterdam. gratis zaalhuur feestlocatie feestruimte bruiloft vergaderen Bij een minimum afname aan drank is flevor een gratis feestruimte.
Zaalverhuur Noord-Brabant Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag bruiloft thema feest jubileum vergaderlocatie of trouwlocatie.
Voor zaalverhuur Noord-Brabant kunt u hier de beste zaal huren voor uw evenement zoals een verjaardag bruiloft thema feest jubileum vergaderlocatie of trouwlocatie.
Chalans.
De ruimte is omgebouwd tot een disco en biedt voldoende plaats voor onze groepen. We beschikken over onze eigen bar en hebben een eigen toilet. De locatie ligt op loopafstand van het station en er zijn overal parkeermogelijkheden dichtbij. Wij verzorgen hier groepslessen en workshops en werken met X-poles. Super locatie in het centrum van Breda met volop parkeerplaatsen voor de deur. Goed te bereiken met ov. De ruimte heeft een eigen keukentje en apart toilet. De spiegelwand en loungehoek zorgen dat het ook voor workshops super gezellig is! De ruimte is ook te huur!
Party-Discoshow Allround DJ Drive in show Drunen Waalwijk Den Bosch.
Allround DJ Feest DJ voor feest bruiloft of evenement Drive in Show Drunen Drive in Show Waalwijk Drive in Show Tilburg DJ Den Bosch DJ Oosterhout.
Grand Café Reeshof Huren zonder catering.
Dus hebt u een borrel afstudeerfeest bruiloft receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer Dit is mogelijk op Vrijdag avond Zaterdagmiddag en Zondagmiddag. Inbegrepen Gebruik van glaswerk licht en geluidsinstallatie gebruik van koelingen en de eindschoonmaak. Maximaal aantal tot 80 personen. Prijs Prijs op aanvraag. Bel of mail ons. Heereveldendreef 10 5043 EX Tilburg.

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren