Meer resultaten voor zaal huren tilburg eigen drank

zaal huren tilburg eigen drank

Voor zaalhuur kunt u terecht bij Cinecitta in Tilburg.
Voor meer informatie over zaalhuur of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Nettie Verhagen op 06-22754084 of een e-mail sturen naar info@cinecitta.nl. De grote filmzaal van Cinecitta zaal 1 heeft 176 vaste zitplaatsen. De zaal beschikt over een podium van 45m2 en is geschikt voor verschillende gelegenheden. Uiteraard behoren filmvertoningen tot de mogelijkheden maar ook productpresentaties debatten en concerten kunnen plaatsvinden in de grote filmzaal. Samsung Blu-Ray / DVD-speler. Videoaansluiting op het podium. JBL 7.1 speaker set. Ruimte X zaal 2 is de multifunctionele zaal van Cinecitta en heeft een vlakke vloer van 9 x 11 meter.
livraison à domicile
Wie weet zaal Tilburg eigen drank? zaalverhuur-info.nl.
Weet iemand een zaal waar je voor eigen drank mag zorgen en er tot 150 man in kan. Het mag ook in omgeving Tilburg zijn dus rijen gilze enz. De MultiMusicPLAZA is geschikt voor partijen van 150 personen. Mooi aangeklede zaal waar eventueel eigen drank mogelijk is.
Party-Discoshow Allround DJ Drive in show Drunen Waalwijk Den Bosch.
Allround DJ Feest DJ voor feest bruiloft of evenement Drive in Show Drunen Drive in Show Waalwijk Drive in Show Tilburg DJ Den Bosch DJ Oosterhout.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
de dj bus is te vinden op de site. DJ Bus te huur. Zaalverhuur De Baron Zwaag/Hoorn. Eigen catering keuze geen verplichte drank afname Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt. De zaal heeft in diner opstelling plaats tot 250 personeninclusief ruimte voor een dansvloer in receptie opstelling tot 700 personen.voor kleinere gezelschappen kunnen we de zaal sfeervol verkleinen. Trouwen op locatie is mogelijk.er. Flevor flevopark prachtige trouwlocatie in amsterdam. gratis zaalhuur feestlocatie feestruimte bruiloft vergaderen Bij een minimum afname aan drank is flevor een gratis feestruimte.
Uitgebreid zoeken feestlocaties vergaderlocaties evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Per regel kunt u het aantal zalen en het aantal personen per zaal opgeven. Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Gelegen in het stadscentrum. Gelegen in t bos. Draadloos internet / Wifi.
Zaal huren Tilburg zaal de Commandeur De Commanderie.
De mobiele wanden zorgen ervoor dat de ruimte verkleind kan worden zodat ook kleinere groepen een prettige en intieme sfeer beleven. Voor zakelijke evenementen biedt deze zaal ruimte aan 250 personen uitgaande van een theateropstelling. Een zaal met eigen faciliteiten. Als Gasterij in Tilburg snappen wij dat het prettig is bij het huren van een zaal om over eigen faciliteiten te beschikken. De Commandeur beschikt over. Podium met mogelijkheid voor dj-booth of spreekgestoelte. Een bruiloft met een knalfeest ter afsluiting vraagt om een andere invulling dan een zakelijk diner. Bij het huren van de Commandeur of een andere zaal bekijken we samen met u hoe de ruimte ingericht en aangekleed wordt. De zaalhuur zit bij ons verwerkt in de afname van de catering.
Zaalhuur? Archief Marokko Community.
heb/had je een zaal voor mannen en vrouwen appart? hoeveel geld was je kwijt? heb je drank van de zaal af moeten nemen? of heb je drank kunnen afkopen? wat als je verplicht drank moet afnemen en de cateraar neemt ook zijn eigen drank mee? cateraars willen jullie hier ook antwoorden liepen er ook serveersters rond die bij de eigenaar van de zaal rond om drank aan de man te brengen plus je eigen serveersters eventueel van de cateraar hoe zit het als je in een hotel je feest geeft? Zaal zoeken.om chagerijnig van te worden maf2 By the way zoek nog iets in omgeving Tilburg!
Zaal huren Tilburg Bet Kolen.
Zaal huren in Tilburg. Geeft u binnenkort een feest en wilt u een zaal huren in Tilburg? Café en Partycentrum Bet Kolen heeft een prachtige feestzaal die mogelijkheden biedt voor vele diverse gelegenheden of het nu gaat om een bruiloft verjaardag of bedrijfsfeest. Onlangs is deze feestzaal compleet vernieuwd en biedt deze ruimte voor wel 200 personen. Maar onze zaal is ook geschikt voor een klein gezelschap. Wilt u een kleine zaal huren in Tilburg dan kunnen wij de zaal verkleinen door middel van een schuifwand.

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren