Meer resultaten voor zaal huren eigen drank

zaal huren eigen drank

zaal huren eigen drank - Header zaalverhuur 1.
1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen. Onze locaties zijn ook al meerdere malen gebruikt voor film, clip en TV-opnames.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Unieke oldtimer mobiele DJ bus te huur als podium voor DJ's. DJ Bus te huur, DJ auto huren, mobiele DJ Booth, DJ meubel Mobiele dj booth bus huren? De tofste dj bus/dj booth van nl, van dj school utrecht, get hy on our supply! Veel mensen denken dat het een dj brandweerwagen is, maar het is een oude hoogwerker, een citroën hy, van de elektriciteitsmaatschappij uit frankrijk! de dj bus is te vinden op de site. DJ Bus te huur. Zaalverhuur De Baron, Zwaag/Hoorn. Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname, Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt.
zaal huren eigen drank
Zaalverhuur Kinderfeestjes.
Wij serveren u en uw gasten 45, uur drank. Denk aan koffie, thee, bier, port, sherry, vermouth, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd. Voor buitenlands gedistilleerd betaalt u 3, per drankje extra. Ook een versnapering in de vorm van nootjes en dergelijke is bij het arrangement inbegrepen.Het mooie is dat u vooraf dus al weet wat u na afloop betaalt. Feesten van 20.30 tot 01.00 uur. Ook is het mogelijk alleen de dansschool te huren, de grote zaal en de gezellige bar en kunt u uw eigen catering meenemen.
woningverhuur rotterdam
Feesten met eigen catering De Parel Sports Events BV Fijnaart.
Feesten met eigen catering. Bij een feest voor minimaal 100 gasten kunt u voor slechts 350, per gast zelf de catering laten verzorgen en onze professionele keuken gebruiken. Dit is over het algemeen gebruikelijk bij groepen met een buitenlandse afkomst.
zaal huren amsterdam eigen drank
Zaalverhuur Rotterdam Zaal Beatrix.
Of het nu gaat om een huwelijk, personeelsfeest of verjaardag, maak een afspraak en overtuig uzelf dat Zaal Beatrix perfect aansluit bij uw wensen en uw budget. Eigen catering zaalverhuur Rotterdam. Het is bij ons helaas niet mogelijk om eigen catering te verzorgen in onze zaal.
dozen
Bruiloften, Feesten en verjaadagen Zaalverhuur7.
Aan en opmerkingen worden serieus genomen door deze organisatie, de klant is daar nog koning! Wij hopen nog vaak gebruik te maken van deze accommodatie! Wat een fijne locatie! De aankleding, de ligging, de biologische hapjes en drankjes, de techniek. Alles perfect geregeld met een persoonlijke service. Zaal huren utrecht.
velux ramen
zaalverhuurder alles over zaalverhuur.
Zaal voor 50 pers voor een trouwerij 22-09-2017. Zaalverhuur voor verjaardag omgeving Rotterdam/Spijkenisse. Zaaltje huren Amersfoort met eigen catering. Zaalverhuur met eigen catering regio Rotterdam, Gouda en Utrecht. De Smederij, feest en vergaderlocatie. SETZ Huiskamer Slijterij. Zaalverhuurders in de spotlight.
Grand Café Reeshof Huren zonder catering.
Grand Café Reeshof is een uiterst geschikt café om een zaaltje te huren tot ongeveer 80 personen. Dus hebt u een borrel, afstudeerfeest, bruiloft, receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer: Dit is mogelijk op Vrijdag avond, Zaterdagmiddag en Zondagmiddag. Inbegrepen: Gebruik van glaswerk, licht en geluidsinstallatie, gebruik van koelingen en de eindschoonmaak. Maximaal aantal: tot 80 personen. Prijs: Prijs op aanvraag. Bel of mail ons. Volg ons op. Heereveldendreef 10, 5043 EX Tilburg. 013 571 9018. Nieuwe website online. Zaalhuur eigen drank.
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Onze boot met zaal, keuken, podium en terras is geschikt voor 40 tot 70 zitten, of 100 staan personen. Zeer geschikt voor verjaardagen, familie en kinderfeestjes, trouwfeesten. Wij zijn een officiële trouwlocatie. Ook geschikt voor optredens en voorstellingen met een klein publiek, als vergaderruimte, voor workshops en als cursusruimte. Helaas niet geschikt voor feesten van middelbare scholieren. Wanneer: alle dagen behalve woensdag en vrijdag en 31/12. U en uw gasten hebben de volledige ruimte tot beschikking, inclusief bar en keuken. U zorgt zelf voor drank en hapjes, dus u betaalt ons niet voor eten en drankjes.

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren