Meer resultaten voor zaal huren eigen drank

zaal huren eigen drank

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
ZIMIHC theater Stefanus ZIMIHC.
ZIMIHC theater Stefanus is ook geschikt voor het organiseren van zakelijke en/of culturele evenementen en congressen. Zoek je een zaal die net even anders is? Onze zaal is 800m2 de inrichting bepaal je zelf. Er is werkruimte beschikbaar gratis WiFi een kleedruimte garderobe en een professionele keuken. Rondom het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid. Wanneer je bij ons een ruimte huurt dan kunnen wij samen met Resto VanHarte de catering van a-z voor je verzorgen. Vanuit onze professionele keuken kunnen wij borrels en diners buffetten voor 15-250 personen voor je regelen. Ook kunnen we ervoor zorgen dat de drank en het barpersoneel voor je klaarstaan. Wil je liever je eigen catering regelen?
livraison à domicile
Bruiloften Feesten en verjaadagen Zaalverhuur7.
Bovendien past het niet langer in ons concept. Jammer want het is wel een bijzondere locatie. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een locatie waar je je eigen catering mag verzorgen. Dat kan maar op weinig locaties in Utrecht. Kijk anders nog even of je hier nog een geschikte feestlocatie kan vinden of vraag ons via het contactformulier om advies. Wij wensen je alvast veel succes met de voorbereidingen. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Ontzettend leuk dat je dit groots wilt vieren met familie en vrienden. Helaas kunnen wij je waarschijnlijk niet helpen. Wij faciliteren namelijk geen feesten meer op onze locatie. Ons kerkgebouw is er niet voldoende geschikt voor.
Geniet van zaal verhuur in Tilburg of Berkel Enschot met uw eigen drank of eigen catering PartyCentrum.
Ook de versiering doet u volledig zelf. Er is enorm veel mogelijk dus informeer naar de mogelijkheden van zaal verhuur in Tilburg of Berkel-Enschot. Kortom onze zaal huren uw eigen drank uw eigen catering indien u dit wilt uw personeel en uw versieringen. Natuurlijk passen wij hier de prijs voor aan. Zaal huren in Tilburg. Wij hebben 2 schitterende zalen in Tilburg die u kunt huren voor uw feest. De grote zaal leent zich uitstekend voor grote feesten van 100 tot 450 man terwijl de kleine zaal zich juist uitstekend leent voor de kleinere feesten van 50 tot 120 man. Beide zalen zijn voorzien van alle nodige apparatuur maar het is toch raadzaam om duidelijk uw wensen kenbaar te maken.
Kinderfeesten.
Ook kunnen we de catering regelen en DJ. Geef je wensen aan dan bespreken we de mogelijkheden. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Eigen drank meebrengen is bij ons gebruikelijk.
Boven Breda Zaalverhuur.
Kijk onder het tabblad partners voor de verschillende mogelijkheden. Heeft u andere wensen of suggesties dan horen wij dit natuurlijk graag. Boven biedt de gelegenheid een eigen kroegje uit te baten. Zelf bier tappen en zelf de drank uitschenken muziek regelen etc. Boven zorgt voor een goed gevulde bar en biedt ondersteuning. Succes gegarandeerd met het huren van deze privé kroeg! Gelegen op 5 minuten loopafstand van Boven bevindt zich Stadshotel De Klok. Stadshotel De Klok ligt centraal in Breda met prachtig uitzicht op de markt en Grote kerk. Het hotel is door de unieke ligging een geschikte uitvalsbasis voor uw overnachting zowel zakelijk als privé. Boven Breda Schoolstraat 2 4811 WB Breda.
Werfkelder huren aan de Oude gracht Utrecht WerfkelderverhuurUtrecht.nl.
De mooiste werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht! Werfkelder huren te Utrecht. Wil je een bijzondere ruimte huren voor een evenement en de drankjes en catering zelf regelen? Of zoek je een locatie om iets te vieren met een speciale ambiance waar de kelderruimte exclusief voor je eigen groep ter beschikking staat en waar de catering geregeld is zoals een borrel lunch of diner? Voor beide zaken ben je bij ons aan het juiste adres en bieden wij een unieke locatie aan in één van de mooiste werfkelders van de Oudegracht.
Einde van de Wereld Restaurant Zaalverhuur Eindevandewereld Goedkoop in Zeeburg. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
met eten of snoep papiertjes dennenaalden. Strooien van confetti/rijst of andere dingen en gebruik van vuurwerk is niet toegestaan. Bij een boeking denk eerst na over tijden live muziek barbediening. Geen eigen versterkers en boxen. De zaal is voor u toegankelijk één uur voor de afgesproken verhuurtijd. Tijdens de verhuur is altijd een beheerder aanwezig. Zorg zelf voor mensen die de bar bedienen. Buitenterras tot 21.00 uur. Neem bakjes zakjes folie mee voor eten dat overblijft. U kunt uw spullen en lege kratten tijdelijk bij ons opslaan en op woensdag / vrijdag afhalen tussen 14.00 en 21.00 uur. Ben aardig voor onze buren en maak geen herrie buiten. U kunt het schip bezichtigen op woensdag en vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Om je tijd te besparen hebben we alle door ons gevonden leuke gezellige hippe anders-dan-anders feestelijke en bijzondere locaties op een rijtje gezet. En nog beter je mag op deze locaties gewoon zelf je eigen catering regelen. Dus jij bent op zoek naar een locatie? Je hebt zeker iets te vieren! Elk excuus om iets te vieren is natuurlijk prima. Tenminste dat vinden wij. Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want laten we eerlijk zijn is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren