Meer resultaten voor zaal huren eigen drank

zaal huren eigen drank

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
Zaalverhuur.
1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen. Onze locaties zijn ook al meerdere malen gebruikt voor film, clip en TV-opnames.
zaal huren eigen drank
Feest zanger Hollands talig Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. De perfecte muzikale invulling en kwaliteit.
Uitgebreid zoeken feestlocaties, vergaderlocaties, evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Hip / Modern. Kleinschalig 50 pers. Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Gelegen in het stadscentrum. Gelegen in t bos. Eigen catering mogelijk. Catering in overleg. Draadloos internet / Wifi. Zwembad / Spa. Bereikbaar per openbaar vervoer. Bereikbaar per boot. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderruimte in Amsterdam. Vergaderen in Den Haag. Vergaderzalen in Breda. Vergaderlocaties in Nederland. Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam.
Keyboost France
Zaalverhuur Breda! Voor elke gelegenheid een locatie.
Geen eigen catering mogelijk. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Wellicht ook interessant voor u? Zaalverhuur Hoeven, voor alle gelegenheden. Over deze pagina. U heeft gezocht op zaalverhuur in Breda. Bij ons vindt u diverse locaties voor diverse doeleinden.
Keyboost Nederland
Feestlocaties Nijmegen Nijmegen Online.nl.
Feestzaal tot 250 personen. Voor uw feesten hebben wij een uitstekende feestzaal met houten dansvloer en een eigen ingang. Onze feestzaal beschikt standaard over een muziekcomputer, sfeerverlichting en een aparte rookruimte. Kijk voor een aantal prijsvoorbeelden op de site. Groene Heuvels 3., 6644 KX Ewijk, Tel 0487 539 500. De Groene Heuvels, vakantiepark. Huur de Lindenberg. Receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? De Lindenberg biedt een inspirerende en creatieve locatie voor jouw evenement. Of je gezelschap nu uit 10 of 600 personen bestaat; wij hebben een zaal en catering-arrangement die bij je evenement past.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Een garage kan je er niet echt meer in zien, omdat deze locatie volledig gemoderniseerd is met kosmopolitische uitstralingen. Wil jij een zaal huren bij een prachtige en unieke locatie in Amsterdam? Kijk dan snel op de website voor meer informatie over deze locatie. Artistiek en uniek. Ruimte voor maximaal 175 personen. Geen eigen catering of drank.
SEO Page Optimizer France
Dansschool Oostveen Amsterdam Kale zaalhuur.
Hiermee wordt bedoeld dat je dan zelf het eten en drinken kunt verzorgen. Wat krijg je als je de zaal kaal huurt.: Gebruik van de zaal/dansvloer. Gebruik van DJ apparatuur zie ook hier. Gebruik van lege bar koelkasten zelf eten en drinken regelen. Veel feesten kenmerken zich doordat de gastvrouw of heer het eten en drinken afstemt op wat de gasten gewend zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Surinaamse, Hindoestaanse of Marrokaanse feesten. Met deze vorm van zaalhuur is Dansschool Oostveen de perfecte feestlocatie. Niet alles zelf willen regelen? Wij bieden diverse diensten waar je onafhankelijk van elkaar gebruik van kunt maken. Verzorging van lunch of diner/ catering. Een dansleraar tijdens een thema of vrijgezellenfeest. Er zijn diverse mogelijkheden voor het verzorgen van de muziek tijdens een evenement.: Een eigen DJ mag zijn eigen cd spelers en/of mengpaneel meenemen.
zaal huren eigen drank
Bruiloften, Feesten en verjaadagen Zaalverhuur7.
Elianne, Peter en Simone kwamen zelfs vragen of we nog wat wilden drinken en kwamen dat brengen, heel relaxed voor ons. En omdat het zo gezellig was zijn we een uurtje langer blijven plakken, dat is echt fijn dat dat kan! Zaal huren utrecht.
zaal huren eigen drank
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
DJ Bus te huur, DJ auto huren, mobiele DJ Booth, DJ meubel Mobiele dj booth bus huren? De tofste dj bus/dj booth van nl, van dj school utrecht, get hy on our supply! Veel mensen denken dat het een dj brandweerwagen is, maar het is een oude hoogwerker, een citroën hy, van de elektriciteitsmaatschappij uit frankrijk! de dj bus is te vinden op de site. DJ Bus te huur. Zaalverhuur De Baron, Zwaag/Hoorn. Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname, Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt. De zaal heeft in diner opstelling plaats tot 250 personeninclusief, ruimte voor een dansvloer, in receptie opstelling tot 700 personen.voor kleinere gezelschappen kunnen we de zaal sfeervol verkleinen.
Zaalverhuur Kinderfeestjes.
Wij serveren u en uw gasten 45, uur drank. Denk aan koffie, thee, bier, port, sherry, vermouth, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd. Voor buitenlands gedistilleerd betaalt u 3, per drankje extra. Ook een versnapering in de vorm van nootjes en dergelijke is bij het arrangement inbegrepen.Het mooie is dat u vooraf dus al weet wat u na afloop betaalt. Feesten van 20.30 tot 01.00 uur. Ook is het mogelijk alleen de dansschool te huren, de grote zaal en de gezellige bar en kunt u uw eigen catering meenemen.

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren