Meer resultaten voor horecavergunning

horecavergunning

Horecabedrijf bedrijven Bedrijvenloket Ondernemen Gemeente Zwolle.
Werken bij Zwolle Vacatures. Cijfers kaarten en onderzoeken. Home / Ondernemen / Bedrijvenloket / Horecabedrijf bedrijven / Drank en horecavergunning. Als u in uw horeca-inrichting bijvoorbeeld een café of een restaurant alcoholhoudende dranken verkoopt of schenkt dan heeft u een drank en horecavergunning nodig. Ook als u een slijtersbedrijf heeft dan heeft u deze vergunning nodig. De vergunningplicht geldt daarnaast ook voor de zogenaamde paracommerciële organisaties zoals de verenigingen stichtingen en wijkcentra. Voor meer informatie zie Paracommercie. Om een vergunning te krijgen moeten de leidinggevenden en de inrichting aan een aantal eisen voldoen.
Drank en horecavergunning Gemeente Haarlem.
Onderhoud en ontwikkeling Zuid-West. Heeft u een horecabedrijf of slijterij en verstrekt u alcoholhoudende dranken? Dan heeft u een drank en horecavergunning nodig. Commerciële inrichtingen vragen Model A aan. Verenigingen en stichtingen gebruiken Model B. Voor elke vestiging van uw bedrijf is een aparte vergunning nodig. Een nieuwe drank en horecavergunning vraagt u persoonlijk aan. U maakt hiervoor een afspraak via het formulier Informatieverzoek. Schenkt u alleen alcoholvrije drank? Dan heeft u een Verlof alcoholvrije drank nodig. U vraagt een Drank en Horecavergunning aan als u alcoholhoudende drank schenkt.
Website gemeente Dalfsen Drank en horecavergunning.
De drank en horecavergunning wordt verleend voor een specifieke inrichting op naam van de ondernemer. In de vergunning dienen de leidinggevenden te worden genoemd. Onder de leidinggevenden verstaat de Drank en horecawet. Natuurlijke personen voor wiens rekening en risico het horecabedrijf wordt uitgeoefend. Natuurlijke personen die de algemene leiding hebben in een horecabedrijf. Natuurlijke personen die de onmiddellijke leiding hebben in een horecabedrijf.
Drank en horecavergunning aanvragen Gemeente Groningen.
Er gelden dan wel andere regels. Meer informatie vindt u in een brochure over dit onderwerp. Vraag deze aan bij de gemeente. Kosten drank en horecavergunning Beschrijving.
Wanneer heb ik een drank en horecavergunning nodig?
Wanneer heb ik een drank en horecavergunning nodig? In de drank en horecawet staan regels. Als u zich niet aan deze regels houdt kan de gemeente u een boete geven. Ook kan de burgemeester uw vergunning schorsen voor maximaal 12 weken. Of de burgemeester kan uw vergunning helemaal intrekken. De regels zijn onder andere. Leidinggevenden moeten 21 jaar of ouder zijn. Leidinggevenden mogen geen strafblad hebben. Leidinggevenden moeten een verklaring sociale hygiëne hebben. De vergunning is onbeperkt geldig totdat het horecabedrijf verandert van naam rechtsvorm of eigenaar. Alcohol schenken vergunning aanvragen.
Drank en horecavergunning Onderwerpen a-z Inwoners Ondernemers Gemeente Beverwijk.
Ga direct naar het tekstgedeelte. Ga direct naar de navigatie. Home Inwoners Ondernemers Drank en horecavergunning. Als u een café restaurant kantine of slijtersbedrijf wilt beginnen heeft u een Drank en horecavergunning DHV nodig. Voor elke vestiging van uw bedrijf is een aparte vergunning nodig. Voor het aanvragen of wijzigen gebruikt u de formulieren onderaan deze pagina bij Downloads. Er zijn 2 soorten aanvraagformulieren. Model A is voor reguliere horeca. Model B is voor niet-reguliere horeca zoals bijvoorbeeld een buurthuis sportkantine of museum. U betaalt kosten voor deze vergunning.
Drank en horecavergunning Digitaal Loket Inwoner Gemeente Doetinchem.
Inwoner Drank en horecavergunning. Wat moet ik doen? Wat moet ik meenemen? U vindt hier informatie over Wat is het Wat is het? Voor het schenken van alcohol hebt u een drank en horecavergunning nodig. Dit staat in artikel 3 van de Drank en Horecawet. U vindt hier informatie over Hoe werkt het Hoe werkt het? Gewone horecabedrijven kantines en bedrijfsrestaurants moeten om alcohol te mogen schenken daarvoor een drank en horecavergunning aanvragen.
Drank en horecavergunning aanvragen Digitaal Loket.
Dan heeft u een Drank en Horecavergunning nodig. U vraagt een drank en horecavergunning aan bij het OndernemersPunt. Ga naar tabblad Regelen. Om in aanmerking te komen voor een vergunning moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. U moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Alle leidinggevenden moeten in het bezit zijn van de verklaring Sociale Hygiëne moeten 21 jaar of ouder zijn en mogen geen antecedenten strafverleden hebben. Het pand waarin u de horeca-inrichting vestigt moet voldoen aan inrichtingseisen ten aanzien van hoogte oppervlakte ventilatie en de aanwezigheid van toilette. Voor verenigingen en stichtingen gelden de volgende voorwaarden.

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren