Resultaten voor horecavergunning

horecavergunning

Rotterdam.nl Drank-en Horecavergunning.
Tourist info available in English.: Drank en Horecavergunning. Als u in uw zaak alcoholhoudende dranken verkoopt of schenkt, heeft u een drank en horecavergunning nodig. U vraagt de vergunning aan bij Directie Veiligheid van de gemeente Rotterdam. Uw aanvraag kunt u online indienen via de knop.
horeca website laten maken
Rotterdam.nl Horecavergunning.
Het loket is ervoor bedoeld om ondernemers te helpen en het hen makkelijker te maken. Vragen die raken aan gebiedsspecifieke omstandigheden worden doorgeleid naar de gebiedsadviseurs horeca die de klanten van het loket verder helpen. U bereikt het loket via horeca@rotterdam.nl of via 010 267 25 00.
hema klantenpas
Website gemeente Dalfsen Drank en horecavergunning.
Onderwerpen: A-Z Inwoners. Drank en horecavergunning. Drank en horecavergunning. Drank en horecavergunning. Een drank en horecavergunning geeft toestemming voor het bedrijfsmatig verstrekken van alcoholische dranken in een horecabedrijf caférestaurant. De drank en horecavergunning wordt verleend voor een specifieke inrichting op naam van de ondernemer.
groepsaccommodatie limburg
Drank en horecavergunning Onderwerpen a-z Inwoners Ondernemers Gemeente Beverwijk.
Ga direct naar de navigatie. Drank en horecavergunning. Zoeken Zoeken Zoeken. Home Inwoners Ondernemers Drank en horecavergunning. Drank en horecavergunning. Wat is het? Als u een café, restaurant, kantine of slijtersbedrijf wilt beginnen, heeft u een Drank en horecavergunning DHV nodig.
horeca meubilair breda
Drank en horecavergunning aanvragen Digitaal Loket.
Klik op de tabbladen in het horizontale menu om meer informatie te zien. Bent u uitbater van een horecabedrijf of beheert u een vereniging of stichting waar alcoholhoudende drank wordt geschonken? Dan heeft u een Drank en Horecavergunning nodig. U vraagt een drank en horecavergunning aan bij het OndernemersPunt.
kweekkas
Drank en horecavergunning.
Drank en horecavergunning. U hebt een drank en horecavergunning nodig als u bedrijfsmatig alcohol schenkt. Dit geldt voor bedrijven zoals een café, restaurant of slijterij en ook voor verenigingen en stichtingen met bijvoorbeeld een sportkantine of wijkgebouw. U moet een drank en horecavergunning aanvragen als.:
Horecavergunningen en ontheffingen Gemeente Amsterdam.
Horecavergunningen en ontheffingen. Met het online formulier Horeca1 kunt u stap voor stap bepalen welke vergunningen, zoals een exploitatie, drank of terrasvergunning, vereist zijn en deze direct aanvragen. Bijschrijven en/of uitschrijven van leidinggevenden op de exploitatievergunning of Drank en Horecawetvergunning.
Drank en horecavergunning Digitaal Loket Inwoner Gemeente Doetinchem.
Gewone horecabedrijven, kantines en bedrijfsrestaurants moeten om alcohol te mogen schenken daarvoor een drank en horecavergunning aanvragen. Ook slijterijen hebben een drank en horecavergunning nodig. Levensmiddelenbedrijven en cafetarias mogen zonder drank en horecavergunning wel zwak-alcoholhoudende drank verkopen, maar de drank mag er niet opgedronken worden.

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren