Op zoek naar goedkoop zaaltje huren voor verjaardag?

goedkoop zaaltje huren voor verjaardag

Zaal huren in Zwolle.
Het Voorhuus en het Achterhuus zijn de grotere zalen die geschikt zijn voor recepties, bruiloften, feestavonden, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Sfeervolle ruimtes waar de authentieke details in tact zijn gebleven. Voor extra grote groepen kunnen we de twee zalen samenvoegen tot één grote zaal.
zaalverhuur haarlem
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Kinderfeest, bijvoorbeeld: 14.00-17.00 uur: 316 euro. Verjaardag, bijvoorbeeld: 20.00-1.00 uur: 490 euro. Trouwfeest, bijvoorbeeld: 16.00-1.00 uur: 708 euro. zaalhuur tussen 16.00 en 01.00 uur is dus: 100 3 x 52 4 x 62 2 x 72 648 euro, plus 60 euro eindschoonmaak 708 euro incl. Als u dag, begin en eindtijd heeft afgesproken, krijgt u een factuur en zodra u betaalt is de reservering definitief. Naast de zaalhuur wordt een borg gevraagd van 200 euro. Die storten we na ongeveer vijf dagen terug op uw rekening. De zaal is voorzien van een klein podium met bescheiden lichtinstallatie, gestemde piano, en geluidsinstallatie. De binnenruimte van het schip heeft vier patrijspoorten met zicht op het water. Er staan grote lange tafels die u zelf naar wens aan de kant kan schuiven en na afloop weer terugzet. Er ontstaat dan een ruimte in het midden die u kunt gebruiken als dansvloer. De open keuken is afgescheiden van de zaal door een brede bar. Er is een hoofdingang met trap. De achteringang heeft een traplift. Het damestoilet is ook ingericht voor mensen die niet zo makkelijk lopen.
verjaardag locatie amsterdam
t Huukske.
Meer dan zaaltjes huren alleen. Vroeger verhuurde de welzijnsinstelling Stichting Rijnstad zaaltjes als iemand daar om vroeg. Zaalhuur en baropbrengst ging in de kas van de instelling. Nu weten bewoners en clubs in de buurt dat Stichting t Huukske Arnhem West mooie en goede ruimte beschikbaar heeft. De opbrengst blijft nu in de eigen stichting. Daarmee knapt de Stichting het gebouw steeds verder op en zij steunt activiteiten voor minder draagkrachtige groepen.
vaatwasser
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want, laten we eerlijk zijn, is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!
stuntstep stuur
Zaalverhuur De Vreemde Vogel.
Zaalverhuur van feest tot vergadering. Bij ons in de omgeving. Bruiloft, high tea of verjaardag? Of juist vergadering, presentatie of training? Gaan jullie trouwen? Een feestje te vieren? Van vergadering tot meerdaagse training: eerst serieus en dan gezelligheid. Wij staan voor je klaar.
Bureaustoel
Zaal huren in Hoogland nabij Amersfoort? De Faam: feestlocatie en vergaderruimte.
Wilt u een zaal huren in Amersfoort voor een verjaardag, jubileum of bruiloft? Bij restaurant de Faam kunt u niet alleen heerlijk eten, maar ook een zaal huren voor besloten feesten, recepties en vergaderingen. Zaal huren bij de Faam in Amersfoort.
Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag, bruiloft, thema feest, jubileum, vergaderlocatie of trouwlocatie.
Hieronder vindt u alle zaalverhuur bedrijven in Feestzalen. Wilt u een zaal huren voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie, vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres.
Zaalverhuur.
1650, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 250, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen. Onze locaties zijn ook al meerdere malen gebruikt voor film, clip en TV-opnames.

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren