Op zoek naar boerderij huren voor feest?

boerderij huren voor feest

verjaardag locatie amsterdam
Verhuur accommodatie de Schaapskooi de Stoethoeve.
van een heerlijk belegd broodje via een snackwagen of poffertjes tot aan een uitgebreid buffet op locatie gebakken pizza's Taco's of BBQ. U vraagt wij leveren! Voor een Clubmatch honden-evenement een meerdaags feest of samenkomst voor liefhebbers van bij voorbeeld oldtimers hebben wij naast onze schaapskooi ook weilanden beschikbaar. Mocht het weer spelbreker zijn dan beschikken wij tevens over een binnenmanege van ca 600 m2. Ook bij deze evenementen is het mogelijk om bij ons te kamperen en kunt u catering op maat bestellen.
terras overkapping
Feestlocatie in Amersfoort voor een bijzonder feest Boerderij Breevoort.
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en we leveren maatwerk. Onze maximum capaciteit in de zalen ligt rond de 75 personen. Wilt u een boerderij huren voor een feest dan bent u van harte welkom. Naast het huren van zalen kunt u de boerderij ook huren als evenementenlocatie en ontspannende activiteiten plannen. Combineer uw feest met een kanotocht op de Eem een puzzeltocht met een TukTuk of bijvoorbeeld een geitenkaasproeverij. De Universiteit van de Geit is een centraal gelegen landelijke feestlocatie op slechts 5 minuten vanaf de A1 in Hoogland onder de rook van Amersfoort. Er zijn 50-60 gratis parkeerplaatsen naast de ingang.
SEO
Locaties voor een rustieke bruiloft oude schuren.
Het is een flinke boerderij met slaapzalen feestruimtes en een enorme keuken. De boerderij is omgeven door grasvelden en parkeren kan ook op het erf. Hier kun je ook tipitenten op plaatsen of het feest geven in de boerderij. Het is zeker geen perfecte locatie er moet wel behoorlijk wat gedaan worden met de styling voordat het ook wat is maar het is zeker mogelijk. PS deze locatie heeft geen website je kunt hen bellen op 0227-663384 voor meer informatie. Staatsbosbeheer is van alle markten thuis en heeft verspreid over het land unieke bossen met schatten verborgen! Eén van deze schatten is Erve Berborg gelegen in één van de mooiste natuurgebieden van Twente het Lutterzand.
schaken online
Vergaderen in het Oldambt Boerderij Hermans Dijkstra.
De boerderij biedt u een uitstekende omgeving om te vergaderen en het houden van een presentatie of een bedrijfsuitje.
Helderziende
huur onze unieke sfeervolle locatie!
Om sfeervolle en volledige uitgeruste locatie te huren bent u van harte welkom!
boekhoudprogramma
Boerderijen hoeves en molens in Zuid Holland Top Trouwlocaties.
Best Wedding Deal 5. Boerderijen hoeves en molens in Zuid Holland. Zoekresultaten 1-17 van 17. Op zoek naar trouwlocaties op een boerderij hoeve of in een molen in Zuid Holland? Door middel van Toptrouwlocaties.nl kunt u snel en eenvoudig trouwlocaties in een boerderij hoeven of molen vinden. Bekijk de trouwlocaties op boerderij hoeve of molen en vraag bij de meest geschikte trouwlocaties direct informatie aan. vergelijk nu 1 De Zwethburch Boerderijen hoeves en molens. Absolute toplocatie in de natuur voor jullie speciale dag!
typecursus
Boerderij Mereveld in Utrecht Vergaderruimte Congreszaal huren.
Al sinds 1938 zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen. Een feestlocatie bij uitstek. Ook voor de organisatie van bedrijfsfeesten is Boerderij Mereveld een locatie bij uitstek. De boerderij biedt ruimte voor feesten van 50 tot 700 personen. Door verschillende zalen te combineren is het ook mogelijk om grote themafeesten te organiseren. Wij denken graag met u mee voor de ontwikkeling van een feestconcept dat de avond tot een groot succes zal maken. Een feest dat iedereen nog lang bij zal blijven! Boerderij Mereveld heeft 4 zalen die niet alleen apart maar ook met elkaar gecombineerd te gebruiken zijn. Er zijn verschillende combinaties van de vier zalen mogelijk.
baby slaapliedjes
De Deel Kinderfeestjes en zaalverhuur.
De Deel Kinderfeestjes en zaalverhuur. Dat kan bij ons! Bij De Deel kunt u de verbouwde deel op afspraak huren voor feesten partijen en vergaderingen. Ook worden er bij De Deel kinder themafeestjes georganiseerd. Dat kan bij ons! Bij De Deel kunt u de verbouwde deel op afspraak huren voor feesten partijen en vergaderingen. Ook worden er bij De Deel kinder themafeestjes georganiseerd. Welkom bij De Deel. Dromen jullie van een bruiloft met een landelijke intieme sfeer? Wil je de ceremonie houden in een Hooiberg of op De Deel onder de mooie rieten kap met authentieke balken? Kom dan eens kijken bij Boerderij De Deel.
Bandparodist

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren