Resultaten voor Zaalverhuur

Zaalverhuur

zaalverhuur almere
locatie verhuur
Zaalverhuur Accres zakelijk.
Zaal huren in Apeldoorn? Er zijn veel redenen om een zaal te huren. Voor een vereniging een workshop vergadering cursus of feest. Voor de diverse redenen bieden wij met onze locaties passende oplossingen. De verhuurlocaties hebben beschikking over een podium en zijn daarmee ook uitermate geschikt voor bedrijfspresentaties dans en toneelvoorstellingen. Onze locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Parkeervoorzieningen zijn goed geregeld en bij de meeste verhuurlocaties direct voor de deur. Bent u op zoek naar zaalverhuur in Apeldoorn?
Holland Heart House zaalverhuur.
Onthoud mijn gegevens doe dit alleen op je eigen computer! Vraag hier een nieuw aan. Maak hier een account aan.
Zaalverhuur Rijksmuseum van Oudheden.
De Tempelzaal in afwachting van gasten voor een receptie. Leemanszaal geknipt voor presentaties. Op zoek naar een inspirerende locatie voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst? Hartje stad aan de mooiste gracht van Leiden bevindt zich het Rijksmuseum van Oudheden. Een unieke ambiance voor vergaderingen symposia brainstorms productpresentaties en diners. Voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Vergaderlocatie Utrecht Zaalverhuur7 Utrecht.
Vergaderlocatie Utrecht. Zaalverhuur7 biedt monumentale vergaderlocaties in Utrecht Centrum. Bereikbaar sfeervol betaalbaar en uitzonderlijk gastvrij.
Zaalverhuur Amanné Caribisch Centrum Nijmegen Taste the Caribbean.
Heeft u een verjaardag een huwelijk een familie of bedrijfsfeest of andere redenen voor een feestje? Wij helpen u graag verder met de invulling ervan. U bent van harte welkom als u deze tropische locatie eens wilt komen bekijken. Onze tarieven vindt u hier. Zaal met bar keuken. Lounge met zitjes disco. En een heerlijke cateringservice. Voor bezichtingen of informatie over onze workshops en arrangementen neemt u contact met ons op met Judine 024-3233832. NIEUW NIEUW CURSUS PAPIAMENTS @ AMANNE.
Podium Hoge Woerd zaalverhuur.
Meer informatie over het huren van Podium Hoge Woerd.
Zaalverhuur Zoetermeer De Leukste Feestzalen in Zoetermeer.
Open middag en avond. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer. De leukste zaal huren. Sfeervolle zalen voor feesten partijen borrels en vergaderingen! 2B-Home Event Centre in Zoetermeer beschikt over 5 sfeervolle zalen een gezellige bar en een mooie ontvangstruimte foyer. Alle zalen de bar en de foyer beschikken over een modern klimaatsysteem vloerverwarming en airconditioning. Zalen met diverse mogelijkheden. Onze zalen zijn allemaal voorzien van projectiemogelijkheden met geluid en zijn allen met elkaar te combineren tot één of meerdere grotere ruimtes. Er zijn geen drempels en brede toegangsdeuren waardoor al onze zalen ook invalidentoegankelijk zijn.
Filmtheater t Hoogt Zaalverhuur.

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren