Op zoek naar Zaalverhuur?

Zaalverhuur

zaalverhuur almere
locatie verhuur
Zaalverhuur Toneelmakerij.
trouwlocatie amsterdam
Verhuur Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Verhuur van zalen en lokalen op locaties Domplein Cultuurcampus Verlengde Hoogravenseweg en Doe Mee Centrum Einstein. Aanvraagformulier contactpersonen prijzen en mogelijkheden op maat.
terras overkapping
Zaalverhuur De School Amsterdam.
Facebook Instagram Snapchat NL EN. Verschillende lokalen tuinen en aula. De School is een unieke locatie in Amsterdam-West gevestigd in een voormalige technische school. Verschillende lokalen tuinen en aula worden aangeboden voor locatieverhuur en het organiseren van uw eigen evenement. We regelen alles voor uw evenement of het nu gaat om een diner of borrel modeshow of presentatie een netwerkbijeenkomst of een cultureel evenement. Informeer direct naar de diverse mogelijkheden voor verhuur of het organiseren van evenementen. Wij maken een offerte op maat of u kunt een afspraak maken voor een rondleiding.
website optimalisatie
Zaalverhuur.
Trouwen in Museum Prinsenhof Delft. Vrienden van het Prinsenhof. Uw trouwerij evenement congres festiviteit of met een groep vergaderen in een cultuurrijke omgeving van vaderlandse geschiedenis Delfts Blauw en innovatie? Het kán in de zalen van Museum Prinsenhof Delft. De architectonische Van der Mandelezaal de stijlvolle kamer van Charitate die grenst aan de Prinsentuin en de eeuwenoude Waalse kerk bieden ruimte aan gezelschappen van 30 tot 400 personen voor uw evenement. De Waalse kerk is een uitstekende breakout ruimte die grenst aan de Van der Mandelezaal. Verhuur is mogelijk in combinatie met een museumbezoek rondleiding lezing of workshop.
Helderziende
zaalverhuur.
Karten Bowlen LaserGames Paintball Virtual Sports and Fun Klim and Adventurepark. Activiteiten voor jong en oud!
gratis boekhoudprogramma
Zaalverhuur Koppelkerk.
De ruimtes van de Koppelkerk zijn multifunctioneel ingericht en daarom geschikt voor allerlei doeleinden. Van repetitie tot bedrijfspresentatie van vergadering tot sfeervol concert van workshop tot congres van studiedag tot feestje de Koppelkerk biedt voor ieder wat wils. Neem contact op voor meer informatie! De kerkzaal is het hart van de Koppelkerk. Met het sfeervolle glas in lood het hoge plafond sfeerverlichting flexibele wanden en met dikwijls kunst aan de muur is de kerkzaal een unieke inspirerende ruimte voor legio doeleinden.
schaken tegen computer
Zaalverhuur Rialto.
Midden in de Amsterdamse Pijp vlak bij het Sarphatipark staat Rialto een filmtheater met een lange geschiedenis én met een jonge moderne uitstraling. Na een ingrijpende verbouwing in 2006 heeft Rialto de beschikking over drie comfortabele filmzalen en een groot gezellig café. Zoals het een modern theater betaamt beschikt Rialto over alle technische faciliteiten om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest presentatie schoolvoorstelling of symposium Rialto maakt van uw evenement een succes! Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Fleur Weve medewerker theater en zaalverhuur bij Rialto Filmtheater aanwezig ma di en vr.
Bandparodist
Mirror Centre Zaalverhuur.
Mirror Centre
typecursus

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren