Meer resultaten voor Zaalverhuur

Zaalverhuur

zaalverhuur almere
feestlocatie haarlem
Zaalverhuur Slot Zeist.
Zaalverhuur vanaf 195., Capaciteit 40 personen. Zaalverhuur vanaf 150., Capaciteit 60 personen. Zaalverhuur vanaf 225., Zaalverhuur Slot Zeist. Het landelijke 17e eeuwse Slot Zeist en de prachtige bosrijke omgeving vormen de ideale combinatie voor exclusieve bijeenkomsten, unieke evenementen of vergaderingen met een bijzonder tintje.
loodgieter dronten
zaalverhuur Twente en Overijssel.
De zalen zijn geschikt als vergaderlocatie, maar worden ook moeiteloos omgebouwd tot een gezellige feestzaal. Disco, romantiek of bruine kroeg: de sfeer van de ruimte bepalen we in overleg met jou! Iedere zaal beschikt over een bar, muziekinstallatie en beamer.
zaalverhuur amsterdam
Zaalverhuur Pulchri.
CateringMeesters is een zusjesbedrijf van MuseumCatering en gespecialiseerd in het organiseren van evenementen van hoogwaardig niveau in een museale en culturele omgeving. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u bieden of heeft u vragen over het organiseren van een evenement bij Pulchri Studio?
zaalverhuur bruiloft
Zaalverhuur KIVI.
Ben je gëinteresseerd in het huren van een zaal of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Angelique van Tongeren, via telefoonnummer 070 3919 846 of per mail congresbureau@kivi.nl. Uiteraard verzorgen wij graag uw koffie, thee, lunch en/of drankjes.
ontstoppingsbedrijf almere
Zaalverhuur Almere Knus Bij Sher.
Wedden dat jij en jouw zakelijke contacten binnen no time geïnspireerd zijn door de omgeving en locatie en weer volop nieuwe ideeën uiteindelijk weer terug naar huis gaan? Naast zakelijk zaalverhuur, kun je hier ook terecht voor privé zaalverhuur in Almere.
loodgieter amsterdam west
Zaalverhuur Voorthuizen Zaal huren Vakantiepark Ackersate.
Je huurt alleen de ruimte zelf, de rest regel je zelf. Deze ruimte is erg geschikt voor een kleine partij of gelegenheid. Voor meer informatie over de locaties, mogelijkheden en beschikbare data kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
personal trainer almere
Zaalverhuur Scheltema Leiden.
Alles over onze zalen en de vele mogelijkheden. Historisch authentiek pand. Zalen voor kleine en grote groepen. Volop theater, film muziek. Het Scheltema Leiden complex bestaat uit vier verdiepingen, met een diversiteit aan zalen die voor een groot scala aan activiteiten en evenementen gebruikt kunnen worden.
almere
Zaalverhuur ProDemos.
Home Kom Zaalverhuur. ProDemos verhuurt ruimtes voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Ons gebouw kijkt uit op het Binnenhof en de zalen hebben elk een thematische aankleding: een levendig decor voor uw bijeenkomst. ProDemos heeft vijftien ruimtes beschikbaar die flexibel zijn in te zetten.
rijschool nunspeet

Contacteer ons

sterke drank leeftijd
zaal huren eigen drank
zaal huren tilburg eigen drank
boerderij huren voor feest
horecavergunning
goedkoop zaal huren den haag
Zaalverhuur
goedkoop zaaltje huren voor verjaardag
wanneer geen horecavergunning nodig
zaal huren