Resultaten voor goedkope zaal huren amsterdam

goedkope zaal huren amsterdam

zaalverhuur almere
feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
Zaalverhuur L.A.N.X.
91 en gesitueerd aan de Nieuwezijds Voorburgwal 163 167 te Amsterdam. Gelegen midden in het centrum van Amsterdam en op steenworp afstand van Amsterdam Centraal station is Sociëteit L.A.N.X. een ideale en goedkope ontmoetingsplaats voor diverse gelegenheden. Onze Sociëteit kent een grote verscheidenheid aan ruimtes. We beschikken over grote zalen en intieme barren. Al ruimtes zijn voorzien van een groot baroppervlak. Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 10 650 personen. Een ruimte op Sociëteit L.A.N.X. kunt u al vanaf 12500 boeken voor elk budget kunt u bij ons terecht. In overleg is veelal alles mogelijk wij bieden passende arrangementen aan en denken graag met u mee.
trouwlocatie amsterdam
Goedkoop een zaal huren in Amsterdam yoga coaching cursussen etc-Stichting de Roos.
Denk bijvoorbeeld aan een presentatie geven met een beamer of een lesruimte huren met yogamatten. Je kunt zelfs een zaal met een piano huren! Klik hier voor een impressie van de zalen. In Uvorm en Carrévorm 2 personen per tafel.
Keyboost France
Zaalverhuur Kapitein Zeppos Amsterdam.
maximum capaciteit 80 personen. Eindtijd zondag t/m donderdag 24.00. na 23.00 muziek naar de achtergrond! vrijdag en zaterdag 01.00. na 24.00 muziek naar de achtergrond! Vanwege geluidsoverlast is het niet mogelijk om een DJ te laten draaien in La Folie. Dit kan echter wel in Claires Ballroom. maximum capaciteit 120 personen. Eindtijd donderdag t/m zondag 01.00 na 24.00 muziek zachter. vrijdag en zaterdag 02.00 na 01.00 muziek zachter. alleen semi-akoestisch tot uiterlijk 23.00 uur. versterkt tot uiterlijk 24.00 uur.
Keyboost Vlaanderen
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Zaal huren in Amsterdam. Een overzicht van alle zalen in Amsterdam. Zaal huren in Amsterdam. Een zaal huren in Amsterdam voor een bruiloft feest congres vergadering of bijeenkomst? Bij Zaalhuren.net vindt u een volledig overzicht van zalen te huur in Amsterdam. Met de verschillende zoekfilters vindt u snel en gemakkelijk de zaal die aan de wensen en eisen voldoet voor uw bijeenkomst. Voor ieder type bijeenkomst biedt Zaalhuren.net een perfecte zaal te huur op unieke locaties. Zo kunt u in Amsterdam een zaal huren bij hotels discotheken clubs activiteitencentra restaurants musea cafe's theaters en nog veel meer. Informatie over een zaal huren in Amsterdam.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Archief Marokko Community.
Marokko Community Yasmina Marokkaanse trouwpartijen Nederland en België Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Bekijk volle/desktop versie Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Pagina's 1 2 3. Assalaamu 3alaykoum Ik ben opzoek naar een kleine en betaalbare zaal in Amsterdam het liefst in west. Er moeten zeker 50 mensen in kunnen. Als het ruimte heeft voor zowel mannen als vrouwen dus gescheiden dmv een muur ofzo dan is dat helemaal ideaal. Mocht dat niet zo zijn dan hoor ik ook graag suggesties Het is voor in december inshaAllah.
SEO Page Optimizer France

Openingspagina van Caf Life Amsterdam in de Amsterdamse pijp.
Goedkope zaal te huur in Amsterdam Archief Hababam Community.
Bekijk op het forum Goedkope zaal te huur in Amsterdam. Wie o wie kent een goedkope zaal/buurthuis te huur voor henna feest in Amsterdam.
Partycentrum Noord Amsterdam.
wat klanten over ons zeggen. Jullie visbestilla blijft gewoon de BESTE. Heb jullie al meer dan 10 keer meegemaakt.

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren delft
plek amsterdam
de nederlanden
zaal huren rotterdam verjaardag
Catering
feestlocatie amsterdam
goedkope zaal huren amsterdam