Op zoek naar goedkoop zaaltje huren delft?

goedkoop zaaltje huren delft

Zaalverhuur Delft voor 20 tot 2000 personen.
Of je nu een bedrijfsborrel wilt houden of een besloten verjaardagsfeest. We wensen je alvast veel plezier toe met een feestzaal huren Delft of omgeving. Ben je op zoek naar zaalverhuur Delft? Een feestzaal huren Delft om een spetterend feest te geven of een andere activiteit te houden? De feestzalen zijn uitermate geschikt voor kleine groepen en geven een gezellig en knusse sfeer aan jullie feest. Of is je vriend of vriendin op zijn of haar knieen gegaan om je ten huwelijk bekijk ook trouwlocatie Delft te vragen en is deze feestlocatie voor een kleine besloten feest ideaal. Maar ook ons feestlocatie Delft aanbod is uitgebreid. En ben je na het feestje nog niet klaar?
zaalverhuur speeltuin delftwijk.
Op dit moment hebben we nog plaats voor vast verhuur oftewel verhuur voor langere tijd! Er zijn nog een aantal ochtenden en avonden beschikbaar! Heeft u een gezellig brei/knutsel/praat/afval/dans/en nog veel meer clubje? wordt uw kamer te klein? huur dan ons zaaltje! Voor1 uur betaalt u 10 euro! Voor 3 uur 25 euro achter elkaar en voor een jaar of in ieder geval meerdere keren per jaar geen contract voor éénmalig verhuur in het weekend/doordeweeks zie prijzen hieronder! bezetting ochtend middag avond. maandag vrij bezet bezet. dinsdag vrij vrij bezet.
zaaltje in ypenburg/nootdorp.
Dus vlak bij de tram en parkeergelegenheid voor de deur. Reactie 14 Gepost op 18-08-2010 1443. En heb je vorig jaar nog een leuk en betaalbaar zaaltje gevonden? Ik zoek nu een zaaltje dus was even benieuwd!
Hertenhorst Delft.
Er zijn verschillende bezoek mogelijkheden. Bij aanvraag info wordt u hierover geïnformeerd. Omdat de Brasserskade vlak voor de Middelweg is afgesloten moet u vanaf Delft afslag Delft Noord een kleine omweg maken. Naar de Hertenhorst Naar de parkeerplaats bij het Rieten Dak Delft en lopend naar de Hertenhorst. Of stel uw navigatie in naar Middelweg 11 2616LV Delft. Voor een juiste behandeling zijn de volgende gegevens noodzakelijk. Wij proberen uw vraag z.s.m. Voor een goede bepaling is het nodig dat u ALLE gegevens vermeldt. bruiloft jubileum conferentie etc. Tijdsduur tijd aanvang en sluiten van gelegenheid. Grootte van de groep schatting.
Delftsche Studenten Societeit Phoenix Zaalverhuur.
Zaalverhuur Delft Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag bruiloft thema feest jubileum vergaderlocatie of trouwlocatie.
Hieronder vindt u alle zaalverhuur bedrijven in Delft. Wilt u een zaal huren voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres. Plaats Selecteer een plaats.
Zaaltje huren Delft Moodz Delft.
Feest arrangementen Moodz Eten Drinken. Home Zaaltje huren Delft. Bent u jarig of heeft u iets anders te vieren? Moodz beschikt over een bovenruimte die uitermate geschikt is als zaaltje voor diverse feesten en partijen voor groepen tot 65 personen. Daarnaast biedt Moodz een groot aantal mogelijkheden om uw feest invulling te geven. Van borrel met hapjes tot compleet feest met walking dinner high tea of high wine. Het inhuren van een DJ behoort ook tot een van de mogelijkheden.
Zaalverhuurder in Delft Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk zaalverhuur-info.nl.
Welkom bij The Partyfactory Uithoorn The Partyfactory Uithoorn heeft één van de mooiste zalen in Uithoorn en omstreken en kenmerkt zich door haar bijzondere thematische. Koningin Julianalaan 18 Uithoorn. 0297 30 30 21. Landelijk gelegen partycentrum voor al uw wensen tussen de 50 en 250 personen. Eetcafé De Waag Delft. In het stadscentrum van Delft aan de Markt staat het oude Waag gebouw waarin Eetcafé en Restaurant De Waag zijn gevestigd.

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren delft
plek amsterdam
de nederlanden
zaal huren rotterdam verjaardag
Catering
feestlocatie amsterdam
goedkope zaal huren amsterdam