Meer resultaten voor feestlocatie amsterdam

feestlocatie amsterdam

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
zaalverhuur almere
feestlocatie haarlem
Feest organiseren in dé feestlocatie van Amsterdam.
Feest 600 tot 1200 personen. Feest 200 tot 600 personen. U wilt een onvergetelijk feest organiseren in Amsterdam en zoekt een passende feestlocatie een plek met een geweldige ambiance en dito faciliteiten. Dan is het niet zo gek dat u vroeg of laat uitkomt bij de Beurs van Berlage. Het gebouw uit 1903 ooit gebouwd als handelsgebouw en gedecoreerd door de beste Nederlandse kunstenaars uit het fin de siècle is tegenwoordig een state-of-the-art evenementenlocatie. Het pand heeft een indrukwekkende uitstraling en ligt zo ongeveer op het meest centrale punt van Amsterdam.
diamant
Feestlocatie Amsterdam Zuid.
Kijk ook hier voor meer informatie over feesten in het Portiershuisje. T 31 20 675 29 00.
Industriële loods aan het IJ vergader en feestlocatie Amsterdam Inspiratie op Locatie.
Creatieve Hang-Out aan het IJ. Vergaderen trainen of presenteren op deze industriële locatie met strand in Amsterdam! 0 / 5 0. Op Mijn Lijstje bewaren. Vergadering Brainstorm Training Presentatie Plenair Borrel Ontvangst Private Dining Teambuilding. vanaf 10000 per uur. Vlakbij OV Per boot of watertaxi. WIFI Internet Beamer Scherm of projectiewand LCD/TV scherm Geluidsversterking Microfoon. Gratis Boekingsservice geen reserveringskosten. Acties Voordeel locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt! 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen. Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden.
Feestlocatie Amsterdam.
Vier je feest eens vanaf het water! Voor welke partyboot in Amsterdam je ook kiest de feestlocatie wordt volledig ingericht naar jullie wensen. Een verrassende feestlocatie waar het jullie aan niets zal ontbreken. Ieder partyschip is voorzien van moderne barfaciliteiten professionele licht en geluidsapparatuur gratis in gebruik en beschikt over diverse feestzalen. Dus wat je ook te vieren hebt BOOT10 is met recht de meest verrassende feestlocatie in Amsterdam. En dat een feestlocatie huren in Amsterdam niet duur hoeft te zijn bewijzen wij ook.
Feestlocatie Amsterdam ontdek de gastvrijheid van t Hoorntje.
U kunt ook bij ons terecht voor geslaagde rondvaarten. Goed om te weten wij verzorgen al diners en buffetten voor gezelschappen vanaf 20 personen. Amsterdam is natuurlijk een bruisende indrukwekkende stad. Maar wist u dat het waterrijke gebied rondom Amsterdam ook veel te bieden heeft? Horeca en rondvaartbedrijf t Hoorntje bijvoorbeeld. Dit is uw ideale feestlocatie bij Amsterdam. Te gast bij t Hoorntje. t Hoorntje ligt op een prachtige locatie midden in Akersloot. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen een jachthaven een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten. t Hoorntje is op en top een familiebedrijf.
Unieke feestlocatie DESMET STUDIO'S AMSTERDAM.
FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2017-07-18T1430200000. MAIL ONS Zaalverhuur op een unieke locatie in Amsterdam voor 80 tot 250 personen. Je zoekt een unieke locatie om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop en leent zich uitstekend als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen promotiefeesten productpresentaties bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Ruimte voor maximaal 600 personen. Geen eigen catering of drank. Parkeermogelijkheden in de buurt. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jan van Galenstraat 24A. www.clublite.nl / 06 36315818. Feestlocatie Amsterdam Amsterdam Roest. Wanneer je deze locatie binnenloopt heb je het gevoel alsof je in een fabriek staat. Vroeger was deze locatie dan ook echt een fabriek het Koud Gas Gebouw. Het gebouw is opgeknapt tot de multifunctionele locatie zoals die nu is. Amsterdam Roest is onder andere geschikt voor grote evenementen feesten en festivals. Amsterdam is goed te bereiken met de boot het openbaar vervoer en de auto. Ook zijn er parkeerplaatsen aanwezig op de locatie. Geïnteresseerd in deze locatie?
feestlocatie amsterdam @ varend hotelschip restaurant raderboot Kapitein Anna.
Uw feestelijke bijeenkomst wordt op deze schepen een absoluut succes! De nautische sfeer en het zeilen vormen een bijzondere feestlocatie niet alleen in Amsterdam maar ook elke andere plaats die door het schip bereikbaar is. Wij verzorgen uw evenement op basis van uw wensen. Of u nu kiest voor een uitgebreid buffet een informele barbecue of een luxe diner-dansant het gehele team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd! Wilt u uw gasten s avonds niet meer naar huis laten rijden? Reserveert u dan een overnachting inclusief ontbijt op de schepen.

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren delft
plek amsterdam
de nederlanden
zaal huren rotterdam verjaardag
Catering
feestlocatie amsterdam
goedkope zaal huren amsterdam