Zoeken naar feestlocatie amsterdam

feestlocatie amsterdam

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
zaalverhuur almere
De Artiesten Culinaire events met originele feestlocatie Amsterdam.
De Artiesten Cateraar met originele feestlocatie in Amsterdam en heel Nederland. We vragen prikkelen brainstormen en dagen u graag uit. We zijn een cateraar die uw heimelijke fantasie op het bord van uw hooggeëerde gasten presenteert. Een conceptcateraar die vanuit een locatie in Amsterdam niet lukraak maar wat doet maar wel uw commerciële doelstelling op een smakelijke stijlvolle en creatieve wijze invult. Dankzij de beste chef-koks van Nederland zoals Ron Blaauw en Marc Rewinkel én de meest creatieve mensen uit de creatieve vakgebieden theater festivals en reclame hebben we daar onze onze missie van gemaakt en slagen we daar altijd in.
trouwen amsterdam
Feestlocaties Amsterdam 200 Feestlocaties Locaties.nl.
Waar u ook bent u heeft uw favoriete feestlocaties altijd bij de hand. Bekijk nu onderstaande feestlocaties in Amsterdam. Feestlocaties Feestlocatie eventlocatie feest locatie Amsterdam. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. Vergaderlocaties Boardrooms en lofts Congreslocaties Pa. De meest inspirerende locaties van Amsterdam. Pers 0 300 vergelijk nu. Mobiele locaties Buitenlocaties Partyschepen en rederij. Lido Boat varende feestlocatie in de grachten van Amsterdam.
Bedrijfsuitje
Trouwlocatie Amsterdam.
Bruiloft 27 september 2013. T 31 20 675 29 00.
Industriële loods aan het IJ vergader en feestlocatie Amsterdam Inspiratie op Locatie.
Vergaderen trainen of presenteren op deze industriële locatie met strand in Amsterdam! 0 / 5 0. Vergadering Brainstorm Training Presentatie Plenair Borrel Ontvangst Private Dining Teambuilding. vanaf 10000 per uur. Vlakbij OV Per boot of watertaxi. WIFI Internet Beamer Scherm of projectiewand LCD/TV scherm Geluidsversterking Microfoon. Gratis Boekingsservice geen reserveringskosten. Acties Voordeel locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt! 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen. Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden.
Feestlocatie Amsterdam Bijzondere unieke Feestlocatie.
Ook hebben de parkeergelegenheden in de meeste gevallen genoeg capaciteit zodat uw gasten hun auto voor de deur kwijt kunnen. Faciliteiten bij uw feestlocatie in Amsterdam of omgeving. Iedere feestlocatie in Amsterdam en omgeving is uitgerust met een een beamer en projectiescherm. U kunt uw gasten dus op aangename wijze welkom heten en eventueel een korte presentatie geven. Ook biedt de betrouwbare WiFi aansluiting comfort aan u en uw gasten. Naast de standaard faciliteiten genieten sommige van onze locaties ook over airconditioning en flatscreen TVs. Bovendien kunnen we u ook voorzien van catering. Deze catering kan naar wens worden ingevuld. U kunt dan ook een simpele catering bestellen of juist uitgebreid.
Feestlocatie Amsterdam omgeving.
Op zoek naar een feestlocatie in Amsterdam of directe omgeving? Taets is een erg geschikte feestlocatie en biedt dan ook vele mogelijkheden voor het organiseren van uw bedrijfsfeest receptie of jubileumfeest. Bij de organisatie van uw feest is de feestlocatie erg belangrijk. Voor het zoeken van een feestlocatie spelen vele factoren mee. De feestlocatie en inrichting moeten perfect aansluiten bij de sfeer en uitstraling die jij als organisator voor ogen hebt. Wij helpen u graag mee om dit alles te verwezenlijken.
Level Eleven Feestlocatie Amsterdam Level Eleven Amsterdam.
Level Eleven Feestlocatie Amsterdam. Previous Next Level Eleven Feestlocatie Amsterdam. Published %d/%m/%y at 1280 854 in Fotos videos. Geef een reactie Cancel reply. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Feestlocatie Amsterdam Zuid.
Kijk ook hier voor meer informatie over feesten in het Portiershuisje. T 31 20 675 29 00.

Contacteer ons

goedkoop zaaltje huren delft
plek amsterdam
de nederlanden
zaal huren rotterdam verjaardag
Catering
feestlocatie amsterdam
goedkope zaal huren amsterdam