Zoeken naar zaal huren breda

zaal huren breda

zaalverhuur almere
zaalverhuur haarlem
Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Daar kunnen we uiteraard mee helpen. Maar onze locaties zijn ook uitermate geschikt voor bruiloften feesten bedrijfspresentaties etc. Er is capaciteit voor 30 tot 200 personen. Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ live-muziek catering animatie dansshows workshops de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
zaalverhuur amsterdam
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Paul Weijenberg 2017-07-18T1355160000. MAIL ONS Zaalverhuur op een unieke locatie in Amsterdam voor 80 tot 250 personen. Je zoekt een unieke locatie om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop en leent zich uitstekend als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen promotiefeesten productpresentaties bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam.
Locobar in Chaam de ideale locatie voor feesten en bruiloften.
Locobar in Chaam biedt de ideale locatie voor feesten en bruiloften. Geniet van een mooie zaal met tuinterras waar vrijwel alles mogelijk is in overleg. Onze zaal is in te richten voor een verscheidenheid aan feesten en dit tegen een betaalbare prijs. Wij proberen jouw feest helemaal naar wens in te richten. Locobar in Chaam de ideale locatie voor feesten en bruiloften. In overleg kunnen wij jouw feest verzorgen compleet met catering en drank. Denk maar aan een buffet bbq of diverse hapjes. Wij kunnen ook passende muziek verzorgen.
miele stofzuiger
Zaalverhuur De Wegwijzer.
U kunt bij ons ruimtes huren in diverse afmetingen en mogelijkheden hieronder een overzicht van de beschikbare zalen. Klik op het zaalnummer voor een uitgebreidere omschrijving en foto-impressie van de betreffende zaal. Geschikt voor middelgrote evenementen en gezelschappen. Bij uitstek geschikt voor cursussen en vergaderingen. Hier worden de meest grootschalige activiteiten ondernomen. Denk aan schoolmusicals uitvoeringen van koren strijkorkesten enzovoort. Er kan hier ook gebruik worden gemaakt van de vele boxen die verspreid zijn over de zaal. Deze zaal wordt op dit moment permanent verhuurd en is dus tijdelijk niet beschikbaar. Bij uitstek geschikt voor cursussen en vergaderingen.
parking schiphol
Zaal huren in Breda bij Café-Zalencentrum Het Witte Schaap.
Het bruincafé is voor iedereen die houdt van gezellig uitgaan in het weekend voor een leuke doordeweekse borrel en voor de diverse verenigingen die bij ons thuis zijn. Een zaal huren in Breda? Dat doet u bij Het Witte Schaap. Wegendoornpage 2 in Breda dat is waar Zalencentrum Het Witte Schaap zich bevindt de feestlocatie waar iedereen zich verzamelt als er wat te vieren valt. Onze locatie vindt u aan de rand van de Wijk Westerpark en bloeit dankzij een rijke traditie al meer dan vier generaties voort. Al meer dan 80 jaar weet iedereen uit Breda en omgeving onze locatie te vinden voor een feest of bijeenkomst. De gemoedelijkste feestlocatie in de omgeving. Gemoedelijkheid en de allerbeste kwaliteit.
waterontharder
Zaalhuur in Breda? Studio Dependance in BredaStudio Dependance.
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering borrel of bedrijfsfeest? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vanwege de drukke agenda gedurende week bij Studio Dependance verhuren wij zalen bij onze collegas van Proost in Breda. Proost beschikt over drie verschillende ruime zalen en kan u dus op uw wenken bedienen. Voor één dagdeel bedraagt de zaalhuur 20000.
consultant bilan de compétences
Verhuur Toma Breda.
U kunt verschillende ruimtes huren bij Buurthuis Toma met verschillende doeleinden. Zo hebben wij een vergaderruimte te huur voor ongeveer 16 personen. Daarnaast verhuren wij een muziekruimte waar u ongestoord gezellig kunt oefenen met een band of koor. Uiteraard kunt u ook bij Toma terecht voor verjaardagen feestjes uitvaarten presentaties etc. Hiervoor kan de grote zaal worden afgesloten van de barzaal. Heeft u juist veel gasten kan er 1 zaal van worden gemaakt en hebben we plaats voor ruim 200 mensen.
jean diesel homme
Zaalverhuur Cafe Nassau Breda.
Een verjaardag een themafeest een receptie een babyshower een babyborrel een vrijgezellenfeest een bedrijfsborrel of een reünie? Vier jouw feest in ons sfeervolle café. Café Nassau bestaat uit twee gedeelten de huiskamer en de bijkeuken. Het is mogelijk om beide zalen of een van de twee zalen te reserveren voor een besloten feest.De bijkeuken is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 60 personen en is dagelijks beschikbaar.
Zaalhuur Proost in Breda.
Zo kunt u het helemaal naar uw eigen hand zetten met natuurlijk hulp en ondersteuning van ons! Op donderdag vrijdagen en zaterdagen zullen we openen voor ons reguliere publiek. De zalen zijn dan te huren tot twaalf uur. Klik op de link hieronder om naar onze website te gaan die speciaal is ingericht voor de zaalhuur van Proost in Breda. Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende ruimtes en kunt u ook gelijk een aanvraag doen voor een eventuele reservering.
Goedkope Zaal Breda! Archief Marokko Community.
Marokko Community Yasmina Marokkaanse trouwpartijen Nederland en België Goedkope Zaal Breda! Bekijk volle/desktop versie Goedkope Zaal Breda! Pagina's 1 2 3. Mensen uit breda willen jullie even namen van hoedkope zalen in Breda ik geef maar klein bruiloft dus heb ook niet al te grote zaal nodig. er zit er 1 in breda niet te groot is maar zeker niet klein buitenlust heet het in de dijklaan ook de poelewei is te doen.

Contacteer ons

horecapapieren
ticketmaster telefoon
passie drank
zaal huren amsterdam west
zaal huren breda
itw loods
partycentrum noord
boerderij schuur huren voor feest