Zoeken naar zaal huren breda

zaal huren breda

zaalverhuur almere
zaalverhuur haarlem - Header zaalverhuur 1.
Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk, van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Zaalverhuur Cafe Nassau Breda.
4811 WD Breda. Dinsdag: 2100: 0400.: Donderdag: 2100: 0400.: Vrijdag: 2100: 0400.: Zaterdag: 2100: 0400.: Zondag: 2100: 0400.: Een besloten feest in bij ons al mogelijk vanaf 15 personen! Een verjaardag, een themafeest, een receptie, een babyshower, een babyborrel, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsborrel of een reünie? Lees meer
kapper
Zaalhuur in Breda? Studio Dependance in BredaStudio Dependance.
Op donderdag, vrijdagen en zaterdagen zullen we openen voor het reguliere publiek. De zalen zijn dan te huren tot twaalf uur. Klik op de link hieronder om naar onze website te gaan die speciaal is ingericht voor de zaalhuur van Proost in Breda.
huis op funda
Locobar in Chaam de ideale locatie voor feesten en bruiloften.
Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op of vul het contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug. neem nu contact op. Sportcafé de Locobar. Meer interessante links. Zaal huren Breda. Zaal huren voor feest Breda. Zaal huren omgeving Breda.
zaalverhuur breda
Zaalverhuur Breda voor 20 tot 2000 personen.
Zaal huren in de omgeving van Breda? Wanneer je in Breda niet precies vind wat je zoekt, raden wij je aan om eens in rond te kijken in Etten-Leur. Etten-Leur is de thuisbasis van één van de meest veelzijdige locaties, genaamd Het Turfschip.
jura koffiemachine
Feestlocatie Breda Feestzaal huren Ons Thuis.
Zaalverhuur Wilt u een zaal huren voor een feest of partij? Dan bent u bij Café Ons Thuis aan het juiste adres. Onze feestlocatie nabij Breda heeft feestzalen in verschillende grootten en stijlen, die tezamen ruimte bieden voor feesten tot 550 personen!
DOPPER
Verhuur Toma Breda.
U kunt verschillende ruimtes huren bij Buurthuis Toma, met verschillende doeleinden. Zo hebben wij een vergaderruimte te huur voor ongeveer 16 personen. Daarnaast verhuren wij een muziekruimte waar u ongestoord gezellig kunt oefenen met een band of koor. Uiteraard kunt u ook bij Toma terecht voor verjaardagen, feestjes, uitvaarten, presentaties etc. Hiervoor kan de grote zaal worden afgesloten van de barzaal.
Goedkope Zaal Breda! Archief Marokko Community.
2000 voor zaal en 30p persoon voor catering. Je kunt hem toch ook los huren, zonder catering?: Waarom doe je niet in Essen, ze hebben daar goedkope en mooie zalen! En het is heel dichtbij Breda 20 min rijden ofzo!
Zaal huren Breda.
Volg ons op Facebook. Feestlocatie Feestzaal Oosterhout Zaal huren Feestlocatie Breda Trouwlocatie Zaal Breda Feestlocatie Oosterhout Feestlocatie Trouwen Zaal huren Oosterhout Trouwlocatie Breda Trouwlocatie Oosterhout Feestzaal huren Feestzaal Breda. Vergaderen Breda Vergaderlocatie Breda Vergaderruimte Breda Vergaderzaal Breda Trouwlocatie Breda Restaurant Groen.

Contacteer ons

horecapapieren
ticketmaster telefoon
passie drank
zaal huren amsterdam west
zaal huren breda
itw loods
partycentrum noord
boerderij schuur huren voor feest