Resultaten voor zaal huren amsterdam west

zaal huren amsterdam west

feestlocatie haarlem
Buurtruimte verhuur.
De buitenruimte aan de achterkant is niet te huur vanwege de overlast die het geeft aan de omwonenden. Er is een groot openbaar speelveld aan de voorkant van het gebouw dat door uw gasten gebruikt kan worden. LIVE MUZIEK IS NIET TOEGESTAAN.
zaalverhuur zoetermeer
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in Amsterdam!
Artis Party en Congrescentrum. Plantage Middenlaan 41/A. 1018 DC Amsterdam. Zakelijk, Feestelijk Max. Vind een zaaltje. bij u in de buurt! Zoeken op plaats zoeken. Privacy Cookies Linkpartners Copyright Zaaltjetehuur.nl. zaal huren feestzaal zaalverhuur feestzaal huren zalen vergaderzalen zaaltje huren.
bcc wasmachine
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Amsterdam. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Amsterdam? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
zaal huren amsterdam west
Buurtsalon Jeltje SBOW Helmerstraat 106-N Amsterdam.
Buurtsalon Jeltje is er vooral voor laagdrempelige, samenbindende activiteiten met een maatschappelijk belang. U kunt bij ons een prachtige grote, lichte, hoge zaal huren, inclusief keuken en beeld en geluidsmogelijkheden, midden in Amsterdam Oud-West. Er is ook een kleinere zaal beschikbaar.
koffiemachine bedrijf
De Springplank Amsterdam ruimteverhuur.
Wist u dat in de Springplank ruimtes te huur zijn? Ruimtes die geschikt zijn voor heel verschillende gelegenheden zoals ruimte voor een bijeenkomst of een vergadering. Of ruimte om trainingen of cursussen te geven. We hebben een prachtige sportzaal met tribune voor de fans.
nilfisk
Zaalverhuur De School Amsterdam.
Wij maken een offerte op maat of u kunt een afspraak maken voor een rondleiding. We vertellen u graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid van de ruimtes binnen De School voor uw eigen evenement. Voor meer informatie, mail naar verhuur@deschoolamsterdam.nl. Jan van Breemenstraat 1, Amsterdam.
Zaalverhuur L.A.N.X.
Gelegen midden in het centrum van Amsterdam en op steenworp afstand van Amsterdam Centraal station is Sociëteit L.A.N.X. een ideale en goedkope ontmoetingsplaats voor diverse gelegenheden. Onze Sociëteit kent een grote verscheidenheid aan ruimtes. We beschikken over grote zalen en intieme barren. Al ruimtes zijn voorzien van een groot baroppervlak. Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 10 650 personen. Een ruimte op Sociëteit L.A.N.X. kunt u al vanaf 12500, boeken, voor elk budget kunt u bij ons terecht. In overleg is veelal alles mogelijk, wij bieden passende arrangementen aan en denken graag met u mee. Ons professionele barpersoneel en beveiliging zorgt voor een geslaagde gelegenheid. Voor meer informatie over het huren van een ruimte kunt u een kijkje nemen op www.amsterdamzaalhuren.nl of een e-mail sturen naar zaalverhuur@lanx.nl.
Gymzalen in Amsterdam Gemeente Amsterdam.
2e Dalton zaal 2. Willem Witsenstraat 6. 1077 AZ Amsterdam. 4e Gymnasium zaal 1. 1013 ZZ Amsterdam. 4e Gymnasium zaal 2. 1013 ZZ Amsterdam. 4e Montessori Pinksterbloem zaal 1. 1091 EG Amsterdam. 4e Montessori Pinksterbloem zaal 2. 1091 EG Amsterdam.

Contacteer ons

horecapapieren
ticketmaster telefoon
passie drank
zaal huren amsterdam west
zaal huren breda
itw loods
partycentrum noord
boerderij schuur huren voor feest