Zoeken naar zaal huren amsterdam west

zaal huren amsterdam west

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiële trouwlocatie.
feestzaal almere
feestlocatie haarlem
Buurtsalon Jeltje SBOW Helmerstraat 106-N Amsterdam.
Buurtsalon Jeltje is er vooral voor laagdrempelige samenbindende activiteiten met een maatschappelijk belang. U kunt bij ons een prachtige grote lichte hoge zaal huren inclusief keuken en beeld en geluidsmogelijkheden midden in Amsterdam Oud-West. Er is ook een kleinere zaal beschikbaar. Verder kunt u bij ons cursussen organiseren volgen ontmoeten samen eten. Voor een kennismaking en informatie over de mogelijkheden of gewoon een kop koffie komt u gerust langs! Elke maandag dinsdag en woensdag tussen 1300u 1700u. LET OP in de maanden juli en augustus alléén op dinsdag en woensdag open! U kunt ook contact opnemen via 020 489 77 75 of ons mailen via info@buurtsalonjeltje.nl. Waarom heet Buurtsalon Jeltje zo? Wat heeft de SBOW ermee te maken?
Buurtruimte verhuur.
Zaal huren Strandwest.
Dagdeel 10-16 of 17-22 uur. Andere tijden in overleg mogelijk. Beamer en audio aanwezig. De grote zaal 6x 20 mtr. 30000 per dagdeel tot maximaal 150 personen. Geschikt voor ca 150 personen carré opstelling of in lounge opstelling. De ruimte heeft aan één kant een klein podium met videoscherm aan de andere kant een bar met dj boot. Indien u alle ruimtes op de bovenverdieping samen wilt huren voor uw workshops zijn de huurkosten i.o.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse vergaderlocaties in de omgeving van Amsterdam. Voor je het weet heb jij een zaal op een toplocatie in Amsterdam geregeld voor de scherpste prijs. Waar wil je vergaderen? The Student Hotel Amsterdam City Wibautstraat 129 Amsterdam. TSH Amsterdam City fuses co-living and co-working facilities into one giant eat-play-work-grow-meet-sleep creative complex. The complex offers flexible workspaces a 150-seat Auditorium and playful work-and meet spaces right in the heart of Amsterdam.
Zaalverhuur L.A.N.X.
91 en gesitueerd aan de Nieuwezijds Voorburgwal 163 167 te Amsterdam. Gelegen midden in het centrum van Amsterdam en op steenworp afstand van Amsterdam Centraal station is Sociëteit L.A.N.X. een ideale en goedkope ontmoetingsplaats voor diverse gelegenheden. Onze Sociëteit kent een grote verscheidenheid aan ruimtes. We beschikken over grote zalen en intieme barren. Al ruimtes zijn voorzien van een groot baroppervlak. Onze zalen zijn geschikt voor groepen van 10 650 personen. Een ruimte op Sociëteit L.A.N.X. kunt u al vanaf 12500 boeken voor elk budget kunt u bij ons terecht. In overleg is veelal alles mogelijk wij bieden passende arrangementen aan en denken graag met u mee.
Zaalverhuur De School Amsterdam.
We vertellen u graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid van de ruimtes binnen De School voor uw eigen evenement. Voor meer informatie mail naar verhuur@deschoolamsterdam.nl. Jan van Breemenstraat 1 Amsterdam. Disclaimer Privacy Policy Algemene voorwaarden Colofon Huisregels. Website made by Bravoure. Your browser is out-of-date! Update your browser to view this website correctly.
Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Archief Marokko Community.
Bekijk volle/desktop versie Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Pagina's 1 2 3. Assalaamu 3alaykoum Ik ben opzoek naar een kleine en betaalbare zaal in Amsterdam het liefst in west. Er moeten zeker 50 mensen in kunnen. Als het ruimte heeft voor zowel mannen als vrouwen dus gescheiden dmv een muur ofzo dan is dat helemaal ideaal. Mocht dat niet zo zijn dan hoor ik ook graag suggesties Het is voor in december inshaAllah. Assalaamu 3alaykoum Ik ben opzoek naar een kleine en betaalbare zaal in Amsterdam het liefst in west. Er moeten zeker 50 mensen in kunnen.
Gymzalen in Amsterdam Gemeente Amsterdam.
Frederik Roeskestraat 94 B. Crescendo/Blauwe Lijn zaal 1. Crescendo/Blauwe Lijn zaal 2. Van t Hofflaan 50. De Bockesprong zaal 1. Theophile de Bockstraat 100.

Contacteer ons

horecapapieren
ticketmaster telefoon
passie drank
zaal huren amsterdam west
zaal huren breda
itw loods
partycentrum noord
boerderij schuur huren voor feest