Meer resultaten voor boerderij schuur huren voor feest

boerderij schuur huren voor feest

feestzaal haarlem
Amstelhoeverecreatie Feesten.:
HUURBOERENSCHUUR VOOR FEESTEN. De huur van de schuur, inclusief het gebruik van alle keukenapparatuur, serviesgoed e.d. komt op een bedrag van Euro25000. Ukunt van te vorenspullen komen brengen en het zaaltje naar uw wensen aankleden en versieren. Er kunnen maximaal 70 tot 80 personen in de schuur.
bedrijfsuitje limburg
Boerderij in Zuid-Holland Vergelijk alle boerderijen op DNLS.nl.
Boerderijen als locatie voor een evenement of vergadering in Zuid-Holland zijn de laatste jaren ook erg populaire trouwlocaties. Ook vergaderen op het platteland is de laatste tijd erg populair vanwege het rustgevende landschap dat de boerderij omringt. Op de nationale locatie site worden verschillende boerderijen in Zuid-Holland aangeboden waar u een feest kunt organiseren of kunt vergaderen.
teamuitje brabant
Boerderij in Noord-Holland Vergelijk alle boerderijen op DNLS.nl.
Boerderijen als locatie voor een evenement of vergadering in Noord-Holland zijn de laatste jaren ook erg populaire trouwlocaties. Ook vergaderen op het platteland is de laatste tijd erg populair vanwege het rustgevende landschap dat de boerderij omringt. Op de nationale locatie site worden verschillende boerderijen in Noord-Holland aangeboden waar u een feest kunt organiseren of kunt vergaderen.
artiest boeken bruiloft
Home De Blokhut.
Bekijk hier de groepsfoto's! De Blokhut Putten, voor al uw feesten en activiteiten. Wij heten u van harte welkom op de vernieuwde website van De" Blokhut, feest en activiteitenboerderij in Putten op de Veluwe, zeer centraal en landelijk gelegen, goed bereikbaar en met een eigen ruime parkeergelegenheid.
luxe boot
Ruimteverhuur Boerderij t Paradijs.
Geschikt voor kleine intieme tuinfeesten 15 personen. Bijvoorbeeld verjaardagen of een barbecue met familie en vrienden. Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Boerderij t Paradijs. 3772 VM Barneveld. Copyright Boerderij t Paradijs Proudly powered by Punt en Pixel. Scroll naar bovenzijde.
nijmegen centrum
Inspiratie Op Locatie De meest inspirerende locaties zoek boek je nu online!
Huiselijk Boerenerf vol Karakter. Vergaderen op de boerderij en overnachten in een sterkubus of lodge in het Twentse Lattrop. 5 / 5 1. Deze bijzondere, dertiende-eeuwse koeienboerderij is ontzettend veelzijdig: je kunt er in moderne of juist landelijke stijl vergaderen, maar ook blijven slapen in een luxe hotelkamer, stoere. vanaf 4100, per uur. 2 70 personen. Op Mijn Lijstje bewaren. Authentiek Pand in Hartje Centrum. Organiseer jouw brainstormsessie of feest midden in Delft.
schuur huren feest
Locaties voor een rustieke bruiloft oude schuren.
Een schuur vinden is 1, maar aan de styling moet je dan nog wel het een en ander doen, wil je er ook een bruiloft kunnen geven! Bekijk hiervoor ons thema Rustiek Chic met supergave styling die we graag voor je komen aanbrengen. Een paar schuren om te huren, verspreid door Nederland.: Boshuis van het Kamphuis Dijkgatsbos, Noord-Holland. In 2013 hebben wij deze locatie voor het eerst ontdekt. Een gepensioneerde lieve man woont hier oude pannetjes hangen boven zijn fornuis, heerlijk kneuterig en bestiert dit Kamphuis aan de dijk bij het IJsselmeer. Het is een flinke boerderij met slaapzalen, feestruimtes en een enorme keuken. De boerderij is omgeven door grasvelden en parkeren kan ook op het erf. Hier kun je ook tipitenten op plaatsen of het feest geven in de boerderij.
schuur huren feest
Boerderijen, hoeves en molens Locaties.nl.
Pers: 10 300. Boerderij de Boerinn. Boerderijen, hoeves en molens, Vergaderlocaties, Sportacc. Vergaderlocatie Bedrijfsuitje Teambuilding Centraal. Pers: 0 500 vergelijk nu. Boerderij de Boerinn. Pers: 0 500. Korenmolen Princenhage Breda. Boerderijen, hoeves en molens, Vergaderlocaties, Buitenlo. Een bijzonder decor voor uw evenement.

Contacteer ons

horecapapieren
ticketmaster telefoon
passie drank
zaal huren amsterdam west
zaal huren breda
itw loods
partycentrum noord
boerderij schuur huren voor feest