Resultaten voor boot huren

boot huren

luxe jacht huren - Goed onderhouden jacht huren in Friesland?
Luxe motorboot huren kunt u bij Jachtcharter Klompmaker. Dit is het begin van een onvergetelijke en onbezorgde vaarvakantie. Wilt u met zn tweeën gaan varen, met vrienden of de gehele familie, bij ons vindt u altijd een motorjacht dat bij u past. Hieronder kunt u een keuze maken uit een van onze luxe motorjachten voor 2 8 personen. Voor deze jachten heeft u geen vaarbewijs nodig. Met XL-Cabriotent Sfeervol ingericht jacht speciaal gebouwd voor hen die samen van een onbezorgde vakantie willen genieten.
friesland zeilen
Bekijk ook de mogelijkheden om lekker na te zitten rondom de zwaardtafel op het terras. Suppen doe je in Friesland want Friesland staat bekend om de vele mogelijkheden op het water. Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Suppen is een ontspannende en inspannende activiteit. Je bent sportief bezig en geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Doordat je op het supboard staat kun je veel meer zien dan wanneer je in een kano zit. Na een korte instructie gaan jullie op de supboards varen door de prachtige slootjes van het Pettebosk.
boot huren - Boten en Sloepen.
Unique Boat Design. Showroom: Buijs Ballotstraat 2. 2693 BE s-Gravenzande Westland. Werkplaats: Franklinstraat 2 C. 2691 HB s-Gravenzande Westland. Telefoon algemeen: 0174-289733. Ard van den Beukel: 06-21648958 Johan van den Beukel: 06-50268718 info@uniqueboatdesign.nl. Copyright 2015 Unique Boat Design website ontwikkeld door LvdB.
Boot, sloep of kano huren in Noord Holland.
Boot en sloepverhuur Waarland biedt u de mogelijkheid een boot, sloep of kano te huren en in een van de mooiste gebieden in de kop van Noord Holland rondje Waarland te ervaren. Gezellig het water op en een idyllische route varen. Lees meer
huren amsterdam
Sloep huren Loosdrecht Jachthavenkortenhoef.nl.
lees meer direct reserveren. Wilt u een boot of sloep huren in Loosdrecht en omstreken? Dan bent u bij Jachthaven Kortenhoef aan het goede adres! Trek erop uit samen met uw familie, vrienden of collegas in een luxe sloep en ervaar de eeuwige rust rond Loosdrecht en op de Loosdrechtse plassen.
slot
BootVerhuurBolsward Boot huren.
U kunt bij Bootverhuurbolsward de motorbootjes huren voor een dagdeel, een hele dag of langer. De boten liggen voor u klaar in het centrum van Bolsward, dé startplaats voor uw boottocht door Elfstedenstad Bolsward en zijn prachtige waterrijke omgeving langs kleine smalle sloten, vaarten en meren die de dorpen en steden als het ware aan elkaar verbinden. U krijgt naast een goede uitleg over de boot uiteraard een duidelijke routekaart mee.
boot sloep
Boot huren op de Loosdrechtse en Vechtplassen.
Reserveer hier direct je zeilboot, sloep, vlot, roeiboot, kano, optimist of SUP! Bekijk onze boten, prijzen de beschikbaarheid! Een boot huren is bij Ottenhome heel eenvoudig. Je kunt 24/7 online reserveren en op de gewenste dag en tijdstip ligt de gewenste boot voor je vaarklaar!
stuntstep kopen
Boot verhuur Aquavitesse.
Boot huren, op zoek naar een vakantie of een dagje uit? Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie. of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een zeilboot. of motorboot van uw wensen bij zit.Huur bijvoorbeeld eens een Valk, sloep of kajuitzeilboot.
knuffels doneren
Sloep huren Jachthaven De Eemhof.
Home Watersport Sloep huren. Lekker een dagje varen met een boot? Lekker met je vrienden of familie onder het genot van een hapje en drankje. De sloepen van Eemhof Watersport Beachclub zijn hiervoor de ideale boten. Je kunt ze huren voor verschillende tijden.
RIJSCHOLEN
De Vlotte Vloot Boot huren s-Hertogenbosch.
BOOT HUREN S-HERTOGENBOSCH. Ben je een dagje in Den Bosch of wil je als Bosschenaar juist eens iets anders doen dan de geijkte rondvaart over de Binnendieze? Dan ben je bij De vlotte vloot aan het juiste adres voor een leuke activiteit in en rond Den Bosch. Bij ons huur je een boot voor een dagdeel of een hele dag.
Boot huren Friesland aan het Sneekermeer, Akkrum, Terherne, Snitser mar.
Foto en video. Zeilboten verhuur friesland. SUP en kano verhuur. Abonnementen en strippenkaarten. Lunch of borrelmand. Boot huren Friesland Terherne Sneek. Boot huren Friesland Terherne Sneek. U bent hier.: Zeilboten en Sloep verhuur Friesland. Wilt u een zeilboot of sloep huren?

Contacteer ons

horecapapieren
ticketmaster telefoon
passie drank
zaal huren amsterdam west
zaal huren breda
itw loods
partycentrum noord
boerderij schuur huren voor feest