Op zoek naar zaal huren utrecht eigen drank?

zaal huren utrecht eigen drank

zaalverhuur almere
zaalverhuur haarlem
Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Daar kunnen we uiteraard mee helpen. Maar onze locaties zijn ook uitermate geschikt voor bruiloften feesten bedrijfspresentaties etc. Er is capaciteit voor 30 tot 200 personen. Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ live-muziek catering animatie dansshows workshops de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Zaal Huren Eigen Drank Vinden.nl.
Info over zaal huren eigen drank. Resultaten van 8 zoekmachines! Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering. Dus jij bent op zoek naar een locatie? En je mag op deze locaties gewoon zelf je. Geniet van zaal verhuur in Tilburg of Berkel Enschot met uw eigen drank. Wij doen ook aan zaal verhuur met eigen drank of eigen catering. mogelijkheden tot zaal verhuur. Er kan veel bij Partycentrum van Opstal in. Restaurant Zaalverhuur Einde van de Wereld.
brandblusser
Einde van de Wereld Restaurant Zaalverhuur Eindevandewereld Goedkoop in Zeeburg. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
met eten of snoep papiertjes dennenaalden. Strooien van confetti/rijst of andere dingen en gebruik van vuurwerk is niet toegestaan. Bij een boeking denk eerst na over tijden live muziek barbediening. Geen eigen versterkers en boxen. De zaal is voor u toegankelijk één uur voor de afgesproken verhuurtijd. Tijdens de verhuur is altijd een beheerder aanwezig. Zorg zelf voor mensen die de bar bedienen. Buitenterras tot 21.00 uur. Neem bakjes zakjes folie mee voor eten dat overblijft. U kunt uw spullen en lege kratten tijdelijk bij ons opslaan en op woensdag / vrijdag afhalen tussen 14.00 en 21.00 uur. Ben aardig voor onze buren en maak geen herrie buiten. U kunt het schip bezichtigen op woensdag en vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur.
https://www.warmtegroep.nl/cv-onderhoudsabonnementen.php
Untitled Document.
zaalverhuurder alles over zaalverhuur.
zaalverhuur-info.nl geeft een zo compleet mogelijk overzicht van zaalverhuurders in Nederland. Vind uw zaalverhuurder en alles over zaalverhuur.
Uitgebreid zoeken feestlocaties vergaderlocaties evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Per regel kunt u het aantal zalen en het aantal personen per zaal opgeven. Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Gelegen in het stadscentrum. Gelegen in t bos. Draadloos internet / Wifi.
Fort verhuur Scouting WDZ Utrecht.
Wilt u een groot BBQ feest geven voor vrienden en familie dan kan dat ook. Op zondagen kunt u s middags gebruik maken van het buitenterrein. Drank catering versiering en aankleding regelt u zelf. U huurt een accommodatie waarbij u zelf voor de aankleding en de catering kunt en moet zorgen. De vrijwilligers van de scouting zorgen ervoor dat de accommodatie schoon is en dat u op de hoogte bent van de veiligheidseisen de verwarming de verlichting en de noodvoorzieningen. Voor drank tapinstallatie glazen sta-tafels e.d kunt u desgewenst terecht bij onze huisslijter Drankhandel W.J. De huisslijter heeft toegang tot het fort en kan uw bestelling voor het feest op het fort afleveren.
Zaalverhuur.
Wij verhuren de zaal met 4 opties. Optie 1 Low Butget geen zaalhuur. U schuift gezellig aan in onze tropische bar. Een avond door de week van maandag t/m donderdag. In een eigen hoekje in de lounge zaal viert u uw verjaardag en biedt u uw gasten 1 of 2 drankjes aan. Je neemt de drankjes warme hapjes etc. Wij verzorgen het personeel en de schoonmaak. Je koopt de bar af en verzorgt alles zelf. Voor meer informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vertel ons welke datum en tijden de gelegenheid en met hoeveel personen u denkt te komen.
Zaalverhuur in Almere VVC.
Zaal huren in Almere. Wij hebben de geschikte feestzaal voor u in Almere. Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl een saloon of een trendy loungetent. Wij verzorgen actieve groepsuitjes en bedrijfsuitjes maar u kunt bij ons ook een zaal huren in Almere voor een verjaardagfeestje bruiloftsfeest of personeelsuitje. We hebben 4 verschillende thema feest zalen die je kunt huren. De grootste feest-zaal is de Party Games zaal. Deze feestzaal is ingericht met meubelen uit de jaren sixties.

Contacteer ons

rederij amsterdam
trouwen amsterdam
feestzaal den haag
zaal huren amsterdam
drank en horecawet
catering ede
amsterdam boot huren
zaal huren utrecht eigen drank
trouwzalen rotterdam