Zoeken naar zaal huren utrecht eigen drank

zaal huren utrecht eigen drank

zaalverhuur almere
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Om je tijd te besparen hebben we alle door ons gevonden leuke gezellige hippe anders-dan-anders feestelijke en bijzondere locaties op een rijtje gezet. En nog beter je mag op deze locaties gewoon zelf je eigen catering regelen. Dus jij bent op zoek naar een locatie? Je hebt zeker iets te vieren! Elk excuus om iets te vieren is natuurlijk prima. Tenminste dat vinden wij. Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want laten we eerlijk zijn is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!
Het Vechthuis Zaalverhuur Utrecht? 9 sfeervolle zalen.
Ook voor een knallend themafeest in Utrecht zit u bij Het Vechthuis goed. Voor al uw bijeenkomsten regelen wij de perfecte zaal. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor een zaalverhuur in Utrecht. Het huren van een zaal is altijd inclusief catering. Bent u benieuwd naar onze catering mogelijkheden? Bekijk hier ons aanbod. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan. Download prijslijst Vraag vrijblijvend een offerte aan Neem contact op. Gratis parkeren op eigen parkeerplaats. Altijd een eigen aanspreekpunt. Elke zaal heeft eigen sanitaire voorzieningen.
Feestlocatie Utrecht? Op DNLS vindt u vele unieke feestlocaties!
Bestaand uit de unieke combinatie van een hotel congrescentrum schouwburg restaurant bioscoop theatercafé espressobar Slot Zeist en catering heeft. Geen eigen catering mogelijk. Midden in het historische stadscentrum van Utrecht bevindt zich Huize Molenaar. In een achttiende-eeuws patriciërshuis bieden wij sinds 1892 onderdak aan. Geen eigen catering mogelijk. Kasteel De Hooge Vuursche. Het kan niet anders of u voelt zich een bewoner van het kasteel als u de majesteuze hekken bent gepasseerd en binnen treed in de warmte en charme van de Hooge. Geen eigen catering mogelijk.
Uitgebreid zoeken Trouwen Zoek jouw zaal kasteel partycentrum feestzaal feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Boerderijen hoeves en molens. Kastelen land en herenhuizen.
Wie kan mijn helpen goedkope zaal huur met eigen drank en catering? zaalverhuur-info.nl.
Ik ben op zoek naar een zaal voor zaterdag 7 mei 2016. Het is ongeveer voor max 200 personen waar ik zelf mijn eigen catering en drank kan mee nemen. Het liefst in de buurt van Den Haag en omstreken tot 30 km buiten Den Haag. Wie o wie kan me helpen? Ik hoor graag van u. Antwoord van Dansstudio New Feel The Beat.
Zaalverhuur Utrecht Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag bruiloft thema feest jubileum vergaderlocatie of trouwlocatie.
Hieronder vindt u alle zaalverhuur bedrijven in Utrecht. Wilt u een zaal huren voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres. Plaats Selecteer een plaats.
Uitgebreid zoeken feestlocaties vergaderlocaties evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Per regel kunt u het aantal zalen en het aantal personen per zaal opgeven. Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Gelegen in het stadscentrum. Gelegen in t bos. Draadloos internet / Wifi.
Werfkelder huren aan de Oude gracht Utrecht WerfkelderverhuurUtrecht.nl.
De mooiste werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht! Werfkelder huren te Utrecht. Wil je een bijzondere ruimte huren voor een evenement en de drankjes en catering zelf regelen? Of zoek je een locatie om iets te vieren met een speciale ambiance waar de kelderruimte exclusief voor je eigen groep ter beschikking staat en waar de catering geregeld is zoals een borrel lunch of diner? Voor beide zaken ben je bij ons aan het juiste adres en bieden wij een unieke locatie aan in één van de mooiste werfkelders van de Oudegracht.

Contacteer ons

rederij amsterdam
trouwen amsterdam
feestzaal den haag
zaal huren amsterdam
drank en horecawet
catering ede
amsterdam boot huren
zaal huren utrecht eigen drank
trouwzalen rotterdam