Op zoek naar zaal huren utrecht eigen drank?

zaal huren utrecht eigen drank

zaalverhuur almere
zaalverhuur haarlem - Header zaalverhuur 1.
Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk, van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Uitgebreid zoeken feestlocaties, vergaderlocaties, evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Hip / Modern. Kleinschalig 50 pers. Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Gelegen in het stadscentrum. Gelegen in t bos. Eigen catering mogelijk. Catering in overleg. Draadloos internet / Wifi. Zwembad / Spa. Bereikbaar per openbaar vervoer. Bereikbaar per boot. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderruimte in Amsterdam. Vergaderen in Den Haag. Vergaderzalen in Breda. Vergaderlocaties in Nederland. Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam.
dehuisopkoper.be
Untitled Document.
dubbele manchet
Fort verhuur Scouting WDZ Utrecht.
De vrijwilligers van de scouting zorgen ervoor dat de accommodatie schoon is en dat u op de hoogte bent van de veiligheidseisen, de verwarming, de verlichting en de noodvoorzieningen. Voor drank, tapinstallatie, glazen, sta-tafels e.d kunt u desgewenst terecht bij onze huisslijter Drankhandel W.J.
elo touchscreens
Horeca Zaalhuur Chaletpark Camping De Tabaksschuur.
De ruimte kunt u huren met of zonder catering/personeel. Het zaaltje biedt 40 zitplaatsen, maximaal ruimte voor 60 personen.Het is een gezellige ruimte met bar, keuken inclusief inventaris en buiten een sfeervol overdekt terras met houten meubels, buiten haard en barbecue.
zaal huren utrecht eigen drank
Zaal Huren Eigen Drank Vinden.nl.
zaal huren tilburg eigen drank. zaal huren eigen catering. zaal huren zonder drank eindhoven. zaal huren amsterdam eigen drank. zaal huren utrecht eigen drank. zaal huren met eigen drank. zaal huren met eigen catering. zaaltje huren eigen drank. zaal huren zonder drank.
energetix webshop
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
DJ Bus te huur, DJ auto huren, mobiele DJ Booth, DJ meubel Mobiele dj booth bus huren? De tofste dj bus/dj booth van nl, van dj school utrecht, get hy on our supply! Veel mensen denken dat het een dj brandweerwagen is, maar het is een oude hoogwerker, een citroën hy, van de elektriciteitsmaatschappij uit frankrijk! de dj bus is te vinden op de site. DJ Bus te huur. Zaalverhuur De Baron, Zwaag/Hoorn. Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname, Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt.
Zaalverhuur.
Sporten in Utrecht. Locatie van Cafe Tropical. De catering bij Cafe Tropical. Foto's' op Facebook. Skip to content. Huur een zaal voor uw feesten, partijen of bruiloft bij Cafe Tropical. Onze accommodatie kunt u huren voor al uw feesten en partijen.
zaalverhuur Grolsch Sportcafé, te Hilversum.
Amsterdam, Almere, Utrecht en Amersfoort.; Bushalte voor de deur.; Geschikt voor 25 tot maximaal 175 personen. Al uw voordelen op een rij! De ruimte is tot maximaal 0100u: te huur. Op vrijdag en zaterdag heeft u de optie om te huren tot 0200u. De ruimte is geschikt voor al uw feestaangelegenheden. Maximum aantal bezoekers: 175. Gebruikt u minder stoelen en tafels, dan kunt u meer bezoekers ontvangen. Grote ruime toiletten. Gratis parkeren op een groot terrein op 1 minuut afstand van het Grolsch Sportcafe. Verzorgen van eigen catering mogelijk Keuken aanwezig. Verzorgen van eigen drank mogelijk Bar aanwezig.

Contacteer ons

rederij amsterdam
trouwen amsterdam
feestzaal den haag
zaal huren amsterdam
drank en horecawet
catering ede
amsterdam boot huren
zaal huren utrecht eigen drank
trouwzalen rotterdam