Zoeken naar zaal huren amsterdam

zaal huren amsterdam

zaalverhuur almere
feestlocatie haarlem
Bijzondere feestzalen Amsterdam DNLS.nl.
Deze locatie biedt een sfeervol decor voor bedrijfsfeesten, bedrijfsevenementen, vergaderingen, huwelijken, diners enzovoorts, voor zowel kleine als grotere. 1 tot 250. Geen eigen catering mogelijk. Het Hilton Amsterdam is gesitueerd in één van de mooiste delen van de stad: Amsterdam Zuid.
bus amsterdam
Groepen/Zaalhuur Café Vrijdag Amsterdam.
Cafe Vrijdag is zeer geschikt voor grotere groepen. Je kunt bij ons je diners, verjaardags, afscheids, afstudeer en promotieborrels geven. Ook vergaderen is mogelijk. We hebben een aparte ruimte! En dat alles op een warme plek en tegen vriendelijke prijzen.
locatie verhuur amsterdam
Zaalverhuur DHZ Zaalverhuur AmsterdamDHZ Zaalverhuur Amsterdam Zaalverhuur in hartje Amsterdam aan de Warmoesstraat.
Het kantoor is op werkdagen geopend tussen 1100: en 1700. Voor slechts 175 euro kunt u de zaal al huren. Klik hier voor meer informatie. 1012 JA Amsterdam. Elke werkdag geopend van 110: tot 1700.: DHZ Zaalverhuur Amsterdam. Proudly powered by WordPress.
zonnebanklampen
Zaalhuur De Hallen Amsterdam.
Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van zaalhuur binnen De Hallen Amsterdam. Een aantal van de gevestigde ondernemers verhuurt een deel van of zelfs zijn gehele ruimte aan derden. Bij de verschillende partijen is er volop ruimte aanwezig voor het organiseren van evenementen, congressen, lezingen, exposities, modeshows, beurzen en noem maar op. In het overzicht hieronder vind je een overzicht van de verschillende partijen en de bijbehorende capaciteit per ruimte. Via de knop vraag informatie aan kun je rechtstreeks in contact treden met de desbetreffende partij of partijen. Het is mogelijk om dezelfde vraag bij verschillende partijen neer te leggen aangezien de ondernemers onderling ook samenwerken, waardoor het mogelijk is meerdere ruimtes op hetzelfde moment te huren.
koelkasten
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.
huis in amsterdam
Zaalverhuur: Peperwortel Traiteur Catering.
Het Machinegebouw staat op het westergasterrein in het westerpark in Amsterdam. Het gebouw ligt geheel vrij en het biedt een grotere lichte zaal met houten plafond en een kleinere zijruimte, ook wel de kapel genoemd. Het machinegebouw is zeer geschikt voor grote diners, presentaties, borrels en partijen. Vanwege de romantische sfeer is het ook een gewilde trouwlocatie. Betty Asfalt Complex Het Betty Asfalt Complex is gehuisvest aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282 en betreft een prachtig monumentaal pand. Het pand bevat een theaterzaal en een foyer. Zeer geschikt voor intieme partijen, maar ook een borrel tot 140 man. Het Betty Asfalt Complex is ook een officiële trouwlocatie. Het Portiershuisje is een oud postkantoor gelegen aan het Stadionplein in Amsterdam. Door de warm ingerichte bovenkamer en de multifunctionele benedenruimte is het huisje zeer geschikt voor elke gelegenheid! Direct een offerte aanvragen. Telefonisch zijn wij het beste bereikbaar tussen 9 en 15u op 020 6851053. Soms horen wij de telefoon niet door ratelende keukenapparatuur, probeert u het dan nog eens! Bekijk ons volledige Catering Menu, of klik direct op onderstaande buffetten.: Voor extra's' zoals het huren van servies, glaswerk of meubilair, de aankleding van de ruimte of personeel voor de bediening.
Een goedkope zaal huren in Amsterdam Oud Zuid? YEP.
Wilt u een leuke goedkope zaal huren voor een vergadering, borrel, diner, workshop, presentatie of gewoon een feestje? Huur dan de Gravin. Onze sfeervolle zaal is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid aan de kop van het Vondelpark. Door haar vierkante open ruimte biedt de zaal tal van mogelijkheden.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Amsterdam. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Amsterdam? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.

Contacteer ons

rederij amsterdam
trouwen amsterdam
feestzaal den haag
zaal huren amsterdam
drank en horecawet
catering ede
amsterdam boot huren
zaal huren utrecht eigen drank
trouwzalen rotterdam