Op zoek naar zaal huren amsterdam?

zaal huren amsterdam

feestlocatie amsterdam
Home FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM. FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM CENTRUM Paul Weijenberg 2016-12-01T1027220000. MAIL ONS Unieke feestlocatie voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten borrels viewings concerten trainingen bruiloften seminars boek en CD-presentaties etc. Desmet is ook een officiƫle trouwlocatie.
zaalverhuur almere
feestlocatie haarlem
Vergaderzalen huren Amsterdam Oost Villa Mattern.
Per dagdeel te huren en altijd exclusief voor uw gezelschap. Goed bereikbare locatie in Amsterdam Oost. Op loopafstand van het Tropenmuseum en Artis. Voor een zakelijke bijeenkomst in Amsterdam Oost is Villa Mattern de ideale locatie. Alle faciliteiten die u nddig mocht hebben zijn aanwezig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beamer flip-over schrijfblok en WiFi. Ook catering kunt u bij uw zaalhuur bespreken. Informeel afsluiten met een staande borrel in de tuin van Villa Mattern wordt door onze gasten erg gewaardeerd.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Geen eigen catering of drank. Betaald parkeren in de omgeving. Goed te bereiken met het openbaar vervoer. www.cafetapmarin.nl / 020 7791077. Op zoek naar een zaal in Amsterdam? Dan is Zuidpark een uitstekende optie. Gelegen in Amsterdam maar toch in contact met de natuur. Er zijn verschillende zalen te huur voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Je kunt er feesten lekker een hapje eten waarbij je zelfs op het dak kunt plaatsnemen. Op dit dak worden ook nog eens verse producten geteeld die in verse producten verwerkt worden. Ook binnen kan er gefeest maar ook vergaderd worden. Bijvoorbeeld in het restaurant maar ook in het connectorium dat ook uitstekend geschikt is voor films en presentaties.
Een goedkope zaal huren in Amsterdam Oud Zuid? YEP.
Wilt u een leuke goedkope zaal huren voor een vergadering borrel diner workshop presentatie of gewoon een feestje? Huur dan de Gravin. Onze sfeervolle zaal is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid aan de kop van het Vondelpark. Door haar vierkante open ruimte biedt de zaal tal van mogelijkheden. Dit voor zowel grote als kleine groepen. YEP kan desgewenst ook zorg dragen voor de catering zodat wij uw dag geheel kunnen verzorgen. Wij bieden u graag persoonlijk advies onze Gravin kan alles! Wilt u weten of de Gravin nog beschikbaar is?
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Gelukkig stellen de weergoden ons niet teleur en gunnen ze ons nog een zwoel nazomers afscheid. We staan altijd voor U klaar! Leuke zaal voor n leuk feestje tot ongeveer 80/90 personenwij zijn n sportkantine aan n sporthal en zeer geschikt voor feestjes in de weekenden zaterdag/zondag en vanaf medio mei tot september ook op de vrijdagavondzaalhuur is gratis en voor de drankjes hanteren we prijzen van 150 euro voor bier/fris.
Zalen.
U doet het in de Amsterdam ArenA. Onze vergaderzalen zijn met elkaar te combineren zodat uw gezelschap altijd genoeg ruimte heeft. Onze zalen zijn vernoemd naar internationale finales die Ajax in het verleden heeft gespeeld. Denk hierbij aan de Champions League UEFA Cup Europese Supercup en natuurlijk de Wereldbeker. Welke zaal past bij uw wensen? tussen de en personen. Wat wilt u organiseren? Congres Beurs Event Concert Vergadering Receptie Diner Buffet Bedrijfsfeest. Er is nog meer mogelijk. Uw evenement op een unieke locatie. Maak een afspraak en laat u inspireren.
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
Feestlocaties in Amsterdam Zuidoost. 1099 CT Amsterdam/ Duivendrecht.
Zaalverhuur DHZ Zaalverhuur AmsterdamDHZ Zaalverhuur Amsterdam Zaalverhuur in hartje Amsterdam aan de Warmoesstraat.
Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvende optie wilt plaatsen neem dan gerust contact met ons op. Het kantoor is op werkdagen geopend tussen 1100 en 1700. Voor slechts 175 euro kunt u de zaal al huren. Klik hier voor meer informatie.
Zaalverhuur Amsterdam UNLP.
Heb je zelf een training een workshop of een vergadering? Het is mogelijk om de opleidingsruimtes van UNLP te huren in Amsterdam. Grote trainingslokalen met een wijds uitzicht goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Geschikt voor trainingen vergaderingen lessen of workshops. Indien gewenst kan UNLP alle faciliteiten verzorgen met tafels en extra stoelen compleet met audio/video apparatuur een koffie of luncharrangement. Zaalhuur is mogelijk per dag of dagdeel van maandag t/m zondag. Contact en informatie UNLP secretariaat. Wij helpen je graag aan de perfecte locatie voor jouw activiteit. Je kunt ons dagelijks bereiken via email of telefoon 020 261 07 07. Voor vragen over de verhuur mail protected email.

Contacteer ons

rederij amsterdam
trouwen amsterdam
feestzaal den haag
zaal huren amsterdam
drank en horecawet
catering ede
amsterdam boot huren
zaal huren utrecht eigen drank
trouwzalen rotterdam